Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Svítilo sluníčko a bylo prostě nádherně, musel sem do Benešova, tak jsem se chtěl alespoň pořádně projet.

Jen sjedu z dálnice kde se ploužim v levém pruhu 130 a najedu na Benešovskou, kde jsou do celkem prudkého kopce dva pruhy a pár solidních zatáček, objevily se předemnou čtyři fungl nové dodávky mercedes všechny stříbrné s megasilným TDI a všechny jely asi 130-140 v levém a předjížděli škodovku. Zrovna jí míjel poslední.

Zašláp sem plyn do podlahy, první neuhnul tak sem ho vzal zprava druhý se zařadil třetí ne a čtvrtý zase ano. Tak němečtí spoluobčané zažili malé překvapení, když mezi nima prokličkovala přez 150 modrá 306 :) jak říkám prásná projížďka v krásném počasí.

Nahoře zase měřili jako vždycky když je hezky ale to už jen 90 a mávat a usmívat se.

Nevím jestli spoluobčané věděli že se mají usmívat.

[Editován dne 21/3/04 vector]

Odesláno
Napsán autorem vector

Svítilo sluníčko a bylo prostě nádherně, musel sem do Benešova, tak jsem se chtěl alespoň pořádně projet.

Jen sjedu z dálnice kde se ploužim v levém pruhu 130 a najedu na Benešovskou, kde jsou do celkem prudkého kopce dva pruhy a pár solidních zatáček, objevily se předemnou čtyři fungl nové dodávky mercedes všechny stříbrné s megasilným TDI a všechny jely asi 130-140 v levém a předjížděli škodovku. Zrovna jí míjel poslední.

Zašláp sem plyn do podlahy, první neuhnul tak sem ho vzal zprava druhý se zařadil třetí ne a čtvrtý zase ano. Tak němečtí spoluobčané zažili malé překvapení, když mezi nima prokličkovala přez 150 modrá 306 :) jak říkám prásná projížďka v krásném počasí.

Nahoře zase měřili jako vždycky když je hezky ale to už jen 90 a mávat a usmívat se.

Nevím jestli spoluobčané věděli že se mají usmívat.

hm.......tak zrovna timhle bych se já nechlubil....:(........pak někdy se stavim dát kytky na hrob tvé 306 až nebude mezi námi.....:D:papa

Odesláno

hm.......tak zrovna timhle bych se já nechlubil....:(........pak někdy se stavim dát kytky na hrob tvé 306 až nebude mezi námi.....:D:papa

Díky seš charakter, ale asi za kytky ušetříš, protože moc výlety mimo silnici neplánuju, jeden mi uplně stačil, teď jezdim s rezervou (a nejen tou v závěsu pod autem).

Rád se projedu rychle, ale zatím sem jel jen párktát na hranici, je to sice adrenalin, ale ten se dá nahnat i jinde, tohle byla spíš pohoda jazz.

Odesláno
Napsán autorem AKCZ

Jen pockej az potkas stribrnou 306ku :D :D Doufam ze na ni mas jeste dobre vzpominky :P

Jenom dobré vzpomínky :) Od Tebe to nebolí, alespoň mě předjíždí hezký auto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...