vector Odesláno 21. březen 2004 Odesláno 21. březen 2004 Svítilo sluníčko a bylo prostě nádherně, musel sem do Benešova, tak jsem se chtěl alespoň pořádně projet. Jen sjedu z dálnice kde se ploužim v levém pruhu 130 a najedu na Benešovskou, kde jsou do celkem prudkého kopce dva pruhy a pár solidních zatáček, objevily se předemnou čtyři fungl nové dodávky mercedes všechny stříbrné s megasilným TDI a všechny jely asi 130-140 v levém a předjížděli škodovku. Zrovna jí míjel poslední. Zašláp sem plyn do podlahy, první neuhnul tak sem ho vzal zprava druhý se zařadil třetí ne a čtvrtý zase ano. Tak němečtí spoluobčané zažili malé překvapení, když mezi nima prokličkovala přez 150 modrá 306 jak říkám prásná projížďka v krásném počasí. Nahoře zase měřili jako vždycky když je hezky ale to už jen 90 a mávat a usmívat se. Nevím jestli spoluobčané věděli že se mají usmívat. [Editován dne 21/3/04 vector] Citovat
KoZLiK Odesláno 21. březen 2004 Odesláno 21. březen 2004 Se jednou zabijes.... :) Takhle vyvadet na silnici. Citovat
JEHLIX Odesláno 21. březen 2004 Odesláno 21. březen 2004 ...A JEDNOHO DNE SE POTKALI DVA STEJNI BLAZNI NA STEJNE SILNICI A ....DUUUC:papa INAC SUPER:D Citovat
Marty Odesláno 21. březen 2004 Odesláno 21. březen 2004 Napsán autorem vector Svítilo sluníčko a bylo prostě nádherně, musel sem do Benešova, tak jsem se chtěl alespoň pořádně projet. Jen sjedu z dálnice kde se ploužim v levém pruhu 130 a najedu na Benešovskou, kde jsou do celkem prudkého kopce dva pruhy a pár solidních zatáček, objevily se předemnou čtyři fungl nové dodávky mercedes všechny stříbrné s megasilným TDI a všechny jely asi 130-140 v levém a předjížděli škodovku. Zrovna jí míjel poslední. Zašláp sem plyn do podlahy, první neuhnul tak sem ho vzal zprava druhý se zařadil třetí ne a čtvrtý zase ano. Tak němečtí spoluobčané zažili malé překvapení, když mezi nima prokličkovala přez 150 modrá 306 jak říkám prásná projížďka v krásném počasí. Nahoře zase měřili jako vždycky když je hezky ale to už jen 90 a mávat a usmívat se. Nevím jestli spoluobčané věděli že se mají usmívat. [Editován dne 21/3/04 vector] hm.......tak zrovna timhle bych se já nechlubil............pak někdy se stavim dát kytky na hrob tvé 306 až nebude mezi námi..... Citovat
Ferry Odesláno 21. březen 2004 Odesláno 21. březen 2004 ty jsi se jeste nedival na ten prispevek s tou audinou A3 vid :D Citovat
vector Odesláno 22. březen 2004 Autor Odesláno 22. březen 2004 [Editován dne 21/3/04 vector] hm.......tak zrovna timhle bych se já nechlubil............pak někdy se stavim dát kytky na hrob tvé 306 až nebude mezi námi..... Díky seš charakter, ale asi za kytky ušetříš, protože moc výlety mimo silnici neplánuju, jeden mi uplně stačil, teď jezdim s rezervou (a nejen tou v závěsu pod autem). Rád se projedu rychle, ale zatím sem jel jen párktát na hranici, je to sice adrenalin, ale ten se dá nahnat i jinde, tohle byla spíš pohoda jazz. Citovat
AKCZ Odesláno 22. březen 2004 Odesláno 22. březen 2004 Jen pockej az potkas stribrnou 306ku :D Doufam ze na ni mas jeste dobre vzpominky Citovat
vector Odesláno 22. březen 2004 Autor Odesláno 22. březen 2004 Napsán autorem AKCZ Jen pockej az potkas stribrnou 306ku :D Doufam ze na ni mas jeste dobre vzpominky Jenom dobré vzpomínky Od Tebe to nebolí, alespoň mě předjíždí hezký auto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.