vlado-.m Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Start bezproblemov, nezatazeny volnobeh bezproblemov avsak pri pridavani plynu trhavy chod, pri podrzani na urcitych otackach-kolisavy chod s polsekundovym intervalom. Pri prekroceni 1900 skok na 2200 ot.. Potom to uz netrha. ale pocujem klepotavy zvuk. Pri jazde to kolisanie je najcitelnejsie pri jemnom ubrati plynu, ked motor ide nasledne znova do jemnej zataze-autom trha. Jazdim na otackach 1500- 2500. Samozrejme vykon je slaby,dokonca pri stave ze uberiem plyn a zrovna zopne klima motor aj zdochne. oOdozva plynoveho pedala pri rozbehu=katastrofa.Hlaska ziadna, kontroloval som el. ventily vsetko ok. Obcas ked vypnem kluc tak motor akoby este chcel ist. Pri studenom motore to je malinko menej citelne. Skor nez pojdem na diagnostiku, co to moze byt? Citovat
zelpol Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Moze to byt rozstelovanou skrtiacou klapkou. V Čuňove je jeden vyborny servis na Peugeoty. Aj ja som tam bol s podobnym problemom a odstranili mi ho. Chlapik sice moc nenahovori, ale je to fachman. Je aj na internete. Je to p. Maasz. T.č.: 0907 720861 Citovat
ajven Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 pozri si filtre vzduch. palivový a vyčisti si aj sitko v nádrži, bordel v sústave robí kopu problémov. Citovat
puccko Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 vycisti komplet skrtiacu klapku a vsetky cidla vratane konektorov.daj pozor na vahu vzduchu! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.