Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nemas foto pred a po robote....

Původně zaslal: denoo

takze dnes som bol na lieceni mojho pegotka po krupoch, stihol mi spravit cely pravy bok a strechu , za dva tyzdne mi este dorobi lavy bok - tam je toho malo asi praca na 20 min, a plus prednu kapotu a kufor. Ale to najhorsie je spravene uz,a je to 100% ne, je to naozaj lepsie ako to bolo este predtym, proste parada a som rad ze sa to da takto spravit, dnes som platil 4000sk , a to to robil od 9 rana do 19:30 a ani na obede nebol ako hovoril. Som sa pozeral na neho asi hodinu ked to robil, no je to naozaj zasluzena robota, s jednu jamku sa vedel trapit niekedy aj pol hodinu skoro. :mad:

Hlavny je vysledok :roker , dokoncenie za dva tyzdne.

zatial pripravim daky pancier pre pegotka

Odesláno

to by bolo super, a hod sem aj kontakt na toho cloveka co ti to robi, od kial je...ak ovsem mozes...dakujem...nikdy nevies kedy to bude clovek potrebovat...:super

hm, skoda pred som nespravil, ale po mozem spravit, este mozem odfotit prednu kapotu, ta este neni hotova, a potom po odfotim

Odesláno

no tuto je spravena strecha, co sa tyka kufra tiez som fotil, ale tam to moc vidiet neni, a ani na kapote, lebo je to z ineho materialu ako strecha a su tam len malinke preliaceninky, ktore ale keby sa pozerate z blizka tak pekne vidite.

Strecha bola dost brutal,

[upravil dne 18.8.2008 denoo]

[upravil dne 18.8.2008 denoo]

post-0-14109601775457_thumb.jpg

Odesláno

takze dnes som bol na lieceni mojho pegotka po krupoch, stihol mi spravit cely pravy bok a strechu , za dva tyzdne mi este dorobi lavy bok - tam je toho malo asi praca na 20 min, a plus prednu kapotu a kufor. Ale to najhorsie je spravene uz,a je to 100% ne, je to naozaj lepsie ako to bolo este predtym, proste parada a som rad ze sa to da takto spravit, dnes som platil 4000sk , a to to robil od 9 rana do 19:30 a ani na obede nebol ako hovoril. Som sa pozeral na neho asi hodinu ked to robil, no je to naozaj zasluzena robota, s jednu jamku sa vedel trapit niekedy aj pol hodinu skoro. :mad:

To je zhruba 400sk na hodinku ,to je slušnej vejdělěk

[upravil dne 18.8.2008 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

To je zhruba 400sk na hodinku ,to je slušnej vejdělěk,to mám za 3hod a to musim dělat

Ty to umíš? Jestli ne, tak si uvědom, kolik by stála oprava klasickou metodou.

Odesláno

podla mna je to dobra cena....vyskusaj si to.....mozno si zarobis...ale osobne by som to nechcel robit.....

je to riziko ze to dodrbes,...a dalsia vec musis byt psychicky vyrovnanyn a kludny....nebavilo by ma ani lakernika robit, aj za tie peniaze...vies co to je nervov.

Původně zaslal: vendi.stejskal

To je zhruba 400sk na hodinku ,to je slušnej vejdělěk

Odesláno

Ty to umíš? Jestli ne, tak si uvědom, kolik by stála oprava klasickou metodou.

Jo, kdysi sem se tim živil,to byla ale ta lasická metoda, asi 15let už to nedělám,ale vim o tom hodně:):cool::P a tenx to byly peníze teda vydřený,zasloužený:):cool::P

Odesláno

Počul som, že to funguje už z viacerých miest. Ale stále sa mi nezdá, že by ten lak rozpálený na slnku pri prudkom schladení vydržal bez stopy. Suchý ľad zvyknú mať v pivovaroch alebo chladiarňach (výroba nanukov). Moźno by stačil malý hasičák s CO2.

Odesláno

napiste co si o tom myslite , kde zohnat ale suchy lad? hadam nepojdem do hypermarketu zobrat lad, to by som snad z tesca vysiel zachrankou mozno

Kontakt na distribuci suchého ledu mám, ale je to v Praze.

Takže na Slovensko trochu drahá záležitost.

Odesláno

ja uz som sa pozhanal po suchom lade, maju ho aj u nas, Napr. Plyny Linde , vychadza 40sk s danou dako za kg, ale musis zobrat minimalne 20-25kg + 200sk za jednorazovu prepravku, tak neviem kua, ale naozaj ak to fujnguje, tak sa to oplati kupit jednoznacne, ale moze sa skladovat v obycajnom mrazaku?

Odesláno

Suchý led se skladuje v termoboxech, podobných těm campingovým. Za nějakou dobu sublimuje, (přejde z pevného skupenství do plynného), takže je to závislé na tom, kolik si toho suchého ledu pořídíš, aby ti nějaký zbyl na práci. Jsou na to tabulky, určitě ti poradí prodejce. V podstatě se dá říci, že suchý led je určený pro rychlou spotřebu. A ještě pozor na jednu věc: při převážení v termoboxu v autě je nutné zajistit větrání, abys neusnul navěky!!!

Osobně si myslím, že takto opravíš jeden důlek, ale haupnu po krupobití asi ne.

[upravil dne 19.8.2008 Matuska]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...