Andrej82 Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Osram NB i CB mě zklamaly ,ted jdu do Philips BV Teaz som cital dasie forum ohladom ziaroviek a tam borci odporucaju aj tieto ziarovky: EUFAB GOLD LINE Bosch Xenon Blue Jeden chlapik tam pise,ze ...citujem \" Mam dobre skusenosti s Bosch Xenon Blue. Vydrzali mi 1,5 roku. Svietivost lepsia, svetlo na ceste biele, zvonku pohlad na svetlo bledomodre. Philips Blue vision boli drahe a slabe, vydrzali mi 1 rok, rozdiel oproti beznej ziarovke maly. Osram Cool blue, neodporucam, vydrzali malo a nesvietili tak, ako som si myslel, maly vykon, iba o trosku belsie svetlo. Po vsetkych mojich experimentoch som ostal u klasike: normalna ziarovka. Ten financny rozdiel oproti \"modrym\" ziarovkam je velky, ale efekt bol len o trosku lepsi. \" je to zo stranky : http://www.go4sound.sk/forum.php?forum=4&id=55415&fpage=1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 ja kvalitu neřeším , přijde to totiž do dalkovych a do mllhovek , jen potřebuji efekt bílého světla , popř modreho ale už od žárovky ne až někde v dáli jako eufaby , Bosh jsem jeste nezkousel , uvidime po philipseh. Citovat
Guest PP205 Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr ja kvalitu neřeším , přijde to totiž do dalkovych a do mllhovek , jen potřebuji efekt bílého světla , popř modreho ale už od žárovky ne až někde v dáli jako eufaby , Bosh jsem jeste nezkousel , uvidime po philipseh. ... komu neni rady tomu neni pomoci stejne skoncis na xenonech Citovat
Fakir Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: MrVain KELVIN /°K/ - jednotka oznacujuca farbu svetla H4,H7 cca 3000 K, xenon HID 6000 - 12 000 K 6000K = denne svetlo Ne, je to jednotka udávající teplotu chromatičnosti bílého světla, tedy konkrétně zastoupení jednotlivých vlnových délek v bílém světle (což je směs všech vlnových délek viditelného spektra). Teplotu chromatičnosti (jinak také barevnou teplotu) řešíš jen u bílého světla (ano, tam spadá i světlo běžné žárovky); u barevného světla nelze určit, z principu je to nesmysl. Žárovky mívají kolem 3200K, xenonové výbojky od 3000K (\"žluté\" speciály na závody ve špatném počasí) přes 4300K (všechny \"originální\" automobilové xenony v prvovýrobě) až po 16 000K. //edit: PP205: v dálkových bude mít xenony těžko, leda, že by vestavěl bixenonové projektory. Ale je fakt, že Petr je všeho schopnej... [upravil dne 18/8/08 Fakir] Citovat
NO3IA Odesláno 18. srpen 2008 Autor Odesláno 18. srpen 2008 tak jsem se nakrkl a koupil v Lidlu H7 tesla blue za 120,- a i tam je rozdíl ve svítivosti a bělosti Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: minimaxa označení barev podle diagramu chromatičnosti dle DIN 5033 2700K interna 3000K warm white 3500K white 4000K cool white 5400K daylight 6500K cool daylight 8000K sky white tak našel silný ja vždy domů kupoval žárovky cool white které měli 4000k , ted jsem v krizi páč už nějakou dobu to udávají v lumenech a vše je to v teplé barvě, kua dělaji se ještě coolky? bavím se o usporkách. mám tady od philipse úsporky daylight 570 lumenů - svítivost, 6500 K - teplota světla - barva - jsou jasné jako denní světlo - prostě daylight chceš? Citovat
MrVain Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: NO3IA tak jsem se nakrkl a koupil v Lidlu H7 tesla blue za 120,- a i tam je rozdíl ve svítivosti a bělosti za stodvadsať na nekup to ako to svieti??? Citovat
NO3IA Odesláno 18. srpen 2008 Autor Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: MrVain Původně zaslal: NO3IA tak jsem se nakrkl a koupil v Lidlu H7 tesla blue za 120,- a i tam je rozdíl ve svítivosti a bělosti za stodvadsať na nekup to ako to svieti??? 120 za zkoušku a dva kusy,to tak nebolí a rozdíl o proti obyč žárovkám tam je,svítí víc a jsou o hodně bělější Citovat
cbpitris Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Pekně ti kecaji dole, mám s nimi zkušenost, v 100watech problem neni auto to zvladne policie ti uz vubec problem delat nebude a sviti trošinku víc běleji nez klasika nestoji za kup vydrzí cca 2 mesíce měl jsem 4 sady s kolegy a jsou na hov.o jsou to shity z číny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.