Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Určitě má,pokud tam máš řídící jednotku.Bere asi při 6500-7000 ot/min.Podle toho jestli motor vezmeš plynule,nebo naráz bez zátěže.Začne ti jakdyž vynechávat,podle toho poznáš že bere omezovač.

Odesláno

Jo jo :) Skus napr vytocit dvojku na plny (cca 80 - 90 km/h0 a uvidis ako to zacne vynechavat :) To je obmedzovac, teda aspom myslim :) Na 5tke som ho este nedosiahol :D :D :D

Odesláno

jj a ten zvuk u toho co :cool: tududududu

jsem to potreboval zjistit ze tam nemam otackomer a jeste jsem neskousel na plno co to umi mam to chvili tak aby ch to hned nerozbil :super

Odesláno
Původně zaslal: kopr

jj a ten zvuk u toho co :cool: tududududu

jsem to potreboval zjistit ze tam nemam otackomer a jeste jsem neskousel na plno co to umi mam to chvili tak aby ch to hned nerozbil :super

Nesmíš tomu hned nakládat plnej Kopr:D

Odesláno

prave proto to tady zjistuju nemam v planu to skouset dokad nebudu to auto dostatecne znat

jinak bych se neptal a dal plnej a skusil to ;)

Odesláno
Původně zaslal: PnR

ked budes pocut ze sa ti z kapoty snazi daco odletiet vies cas ze je preradit..

ja to mam na 6,5k ale zaujmalo by ma ci sa to da posunut aj vyssie

mame stejny motor a ja se 406 po dalnici pri 210kmh ( dle GPS, dle tacho 215) mam 6800 ;)
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

nevim jak u puga ale kamos na fieste ho mel posunutej na 8500 otacek jinak ja z mi 306 1.4 sem dal nejvic 210 ale bylo to z prudkyho kopce po rovinkach kol 180-190 tachometrove..... jinak sem pocital ze to auto pojede 230 maximalne kdyz 5ku vytocis do omezovace

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...