Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny fandy lva....

Dotaz je skromný, jaké máte zkušenosti s chromovími samolepícími lištami???? Chtěl bych to zkusit nalepit na 406 coupé 2.0 do prostoru černých lišt na boční okna, ale netuším jak to bude vypadat a jak dlouho to vydrží.... Mám do toho jít...?

Díky moc za rady a typy..:)

Odesláno

Myslíš plastové alebo kovové. Ja mám taký U profil chrómový plast na prednej maske asi pol roka a zatiaľ vyzerá dobre. Uvidím čo spraví zima. Ak to chceš z kovu malo by to byť lepšie. V každom prípade ak sa to zničí za pár korún to môžeš obnoviť.

[upravil dne 13.8.2008 AnotherOne]

Odesláno

DAJ FOTO AKO TO VYZERA!!

Původně zaslal: AnotherOne

Myslíš plastové alebo kovové. Ja mám taký U profil chrómový plast na prednej maske asi pol roka a zatiaľ vyzerá dobre. Uvidím čo spraví zima. Ak to chceš z kovu malo by to byť lepšie. V každom prípade ak sa to zničí za pár korún to môžeš obnoviť.

Guest Scratch
Odesláno

muj nazor = je to paskvil :-(, ale nejake ma kukikuk, tak se ho zeptej :-)

Odesláno
Původně zaslal: marisw

DAJ FOTO AKO TO VYZERA!!

Je toho plné vlákno.

Odesláno

VYZERA TO PEKNE NA TEJ MASKE NARAZNIKA.....ALE ANI STýM TO NETREBA PREHANAT

Původně zaslal: marisw

DAJ FOTO AKO TO VYZERA!!

Je toho plné vlákno.

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

muj nazor = je to paskvil :-(, ale nejake ma kukikuk, tak se ho zeptej :-)

Moj nazor!

Skusim vam vyfotit priklad nevkusu a odporu ak sa mi to podari a potom uvidite ... :D

Odesláno

Ja si je treba nalepil na predni mrizku. Opravdu se mi nechtel kupovat original za cca 2000,-. Prislo me to na 150,- a jeste mi zbylo. Muzes mrknout na avatar. Nemyslim, ze by to vypadalo nevkusne ani zblízka to není ošklivý. Mám ty nejužší. Zatím to perfektně drží a neodprejskává. Možná ten U profil by byl ještě lepší. Souhlasím s tím, že se to nesmí přehnat. Ja uz jich tam vic nedam. Zatim mam jen kladne ohlasy. Ale zalezi na vkusu kazdeho. Na listy kolem dveri a narazniku a oken bych si to treba nedal... Jak rikam - vec vkusu

Odesláno

Co poviete na toto?

EDIT: Tak som tu foto vymazal....kedze bola velka.

Co som pridal si pozrite nizsie.

A dakujem za pomoc. :roker

EDIT: A pridal...snad uz normalnu ;)

[upravil dne 16.8.2008 Y2K]

post-0-14109601766707_thumb.jpg

Odesláno

No keď si chcel odstrašiť tak sa ti to podarilo :D

To ja nie...to som videl u jedneho auta tak som to odfotil a nemohol som sa s vami o to nepodelit :D

Odesláno
Původně zaslal: honza406

každý má jiný vkus ale chtělo by menší fotku,zbytečně velká jen že jsi tím chtěl postrašit :D

No jo...ja ju mam v compe 640x480, tu je akasi velka...nehapem :myslim:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...