Radess Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Tak jsem si našel nového milačka, zítra si pro něj chci jít, tak mi pěkně zdrbněte http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6567575 Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Původně zaslal: Radess Tak jsem si našel nového milačka, zítra si pro něj chci jít, tak mi pěkně zdrbněte http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6567575 holandsko a 96tkm to je dobrej vtip , proč nekoupíš tu od jarajardy taje bezkonkurebnční a totalne bez investic a nepiš mi tu že to neni kombi Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 no jako ty kilometry me taky trosku nehrajou, no ale mozna je to pravda na fotkach vypada fajne.... jde o to jak to bude vypadat na vlastni bulvy Citovat
Radess Odesláno 12. srpen 2008 Autor Odesláno 12. srpen 2008 holandsko a 96tkm to je dobrej vtip , proč nekoupíš tu od jarajardy taje bezkonkurebnční a totalne bez investic a nepiš mi tu že to neni kombi Petře nemysli že jsem naivní, je mi jasné že těch kilometrů tam bude mnohem víc, ale tenhle je nejslušnější v plzni Citovat
Guest Ludweek Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 co to znamena? ze te jako rekne \"nashledanou\" az te okrade? Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Původně zaslal: Radess holandsko a 96tkm to je dobrej vtip , proč nekoupíš tu od jarajardy taje bezkonkurebnční a totalne bez investic a nepiš mi tu že to neni kombi Petře nemysli že jsem naivní, je mi jasné že těch kilometrů tam bude mnohem víc, ale tenhle je nejslušnější v plzni ok jen 2 postrehy , 1. majitel je blbost max v ČR, a kodovane skla jsou vypiskovane NL SPZ coz tady ti je k prdu , to jen mimo , jinak jestli proni pujdes tak me cinkni reknes mi vin a odkontrolujeme zapisy v servisni knižce,ok?a defakto i ty km. Citovat
Radess Odesláno 12. srpen 2008 Autor Odesláno 12. srpen 2008 ok jen 2 postrehy , 1. majitel je blbost max v ČR, a kodovane skla jsou vypiskovane NL SPZ coz tady ti je k prdu , to jen mimo , jinak jestli proni pujdes tak me cinkni reknes mi vin a odkontrolujeme zapisy v servisni knižce,ok?a defakto i ty km. No fakt je ten, že prvního majtele bych mu i věřil, takhle se koupili z NL mondeo a opravdu tomu tak bylo, vypískované SPZ jsem neřešil, a teď si mě nahlodal s tou 306 Jarajardy páč jsem vůbec nevěděl o tom že jí prodává Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.