Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

holandsko a 96tkm to je dobrej vtip , proč nekoupíš tu od jarajardy taje bezkonkurebnční a totalne bez investic a nepiš mi tu že to neni kombi :D

Petře nemysli že jsem naivní, je mi jasné že těch kilometrů tam bude mnohem víc, ale tenhle je nejslušnější v plzni

Odesláno
Původně zaslal: Radess

holandsko a 96tkm to je dobrej vtip , proč nekoupíš tu od jarajardy taje bezkonkurebnční a totalne bez investic a nepiš mi tu že to neni kombi :D

Petře nemysli že jsem naivní, je mi jasné že těch kilometrů tam bude mnohem víc, ale tenhle je nejslušnější v plzni

ok jen 2 postrehy , 1. majitel je blbost max v ČR, a kodovane skla jsou vypiskovane NL SPZ coz tady ti je k prdu , to jen mimo , jinak jestli proni pujdes tak me cinkni reknes mi vin a odkontrolujeme zapisy v servisni knižce,ok?a defakto i ty km.

Odesláno

ok jen 2 postrehy , 1. majitel je blbost max v ČR, a kodovane skla jsou vypiskovane NL SPZ coz tady ti je k prdu , to jen mimo , jinak jestli proni pujdes tak me cinkni reknes mi vin a odkontrolujeme zapisy v servisni knižce,ok?a defakto i ty km.

No fakt je ten, že prvního majtele bych mu i věřil, takhle se koupili z NL mondeo a opravdu tomu tak bylo, vypískované SPZ jsem neřešil, a teď si mě nahlodal s tou 306 Jarajardy páč jsem vůbec nevěděl o tom že jí prodává

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...