jkmtrnava Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 kúpil som \"nového koníka\" (predchadzajúci je kaput). P406 r.v. 12/1999, model 2000. V komletnej výbave okrem kože. Po pár hodinách jazdy som zistil že klíma nefunguje. Volal som bývalému majitelovi, čo s tým že nejde klíma. jemu išla. Tak dávam otázku čo s tým, kto vie ak može nech odpovie. Vopred dakujem. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Asi uteklo chladivo. Takže je v okruhu únik---zjistit kde,opravit,napustit chladivo a nechat se chladit. Ten bývalý majitel naplnil a než jsi přijel domů,klima KAPUT. Celkem známý scénář :D A možná je to něco jiného. Citovat
P607Olda Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Asi uteklo chladivo. Takže je v okruhu únik---zjistit kde,opravit,napustit chladivo a nechat se chladit. Ten bývalý majitel naplnil a než jsi přijel domů,klima KAPUT. Celkem známý scénář :D A možná je to něco jiného. Je to pravděpodobné. Pak triviální otázky - máš ji zapnutou? Nesvítí Ti tam ECO? Kromě ušlého chladiva může být taky vadný tlakový spínač (čidlo tlaku). Jednou mi dokonce nešla klima, když mi napustili moc velký tlak - je tam i ochrana před nadměrným tlakem. Citovat
klumir Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 jo,jo,takle od stolu se to zjistit nedá.chce to napíchnout na budíky....... Citovat
Gargamell Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Řešil jsem to nedavno... Mám rok výroby 2000 a byl prorezlej chladič klimatizace. Měl jsem to za 10 Citovat
jkmtrnava Odesláno 13. srpen 2008 Autor Odesláno 13. srpen 2008 podla bývalého majitela bolo chladivo menené v servise Peugeot pred 2-ma rokmi. No a jemu to ešte pred predajom šlapalo. Mimochodom klíma sa spúšta tlačitkom A/C( model 2000). No a na tomto aute už nemá ECO, jednoducho sa vypíná s tlač. A/C. Pri zapnutí dá PC príkaz na zvýšenie otáčok a pritlačenie magnetickej spojky na remenici kompresora. Ale otáčky sa dvihnú a ..... dalej nič . Na starom aute som tú spojku doslovne počul ako priskočila a klima začala chladiť. No tu nič. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: jkmtrnava podla bývalého majitela bolo chladivo menené v servise Peugeot pred 2-ma rokmi. No a jemu to ešte pred predajom šlapalo. Mimochodom klíma sa spúšta tlačitkom A/C( model 2000). No a na tomto aute už nemá ECO, jednoducho sa vypíná s tlač. A/C. Pri zapnutí dá PC príkaz na zvýšenie otáčok a pritlačenie magnetickej spojky na remenici kompresora. Ale otáčky sa dvihnú a ..... dalej nič . Na starom aute som tú spojku doslovne počul ako priskočila a klima začala chladiť. No tu nič. Když není chladivo,elmag. spojka komp. se nesepne--je to ochrana kompresoru.Musíš do klimaservisu--zjistit poruchu. Citovat
jkmtrnava Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: klumir jo,jo,takle od stolu se to zjistit nedá.chce to napíchnout na budíky....... jedno som vyskušal čo mi poradili, zapojil som elektrospojku na priamo na baterku a pri zapnuti klímy A-C mi cca po 5 sec. začala funguvať.Samozrejme teplota nastavená na 14 stupňov C. Je tam niekde zrada v ovládaní či v kabeláži? Ešte dodám že asi PC na to reagoval lebo dvihol otáčky hned po zapnutí klímy [upravil dne 16/8/08 jkmtrnava] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Ufff. Ja by som s tym v Trnave skocil do rout 66, servis to je nic moc, ale co sa tyka rychloservisu su dobry, aj na klimatizacie. A mas to tam asi za najlepsie ceny Ked nie tak sa s tym dalej hraj Citovat
klumir Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 hmmm,tak to blbé. špatně se to hledá......,každopádně je to v elektrice.začni pojistkama,relátkama-prostě zkontroluj vše co tě napadne...... taky by nebylo špatné vyzkoušet vyměnit ŘJ klimy...... Citovat
jkmtrnava Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: klumir hmmm,tak to blbé. špatně se to hledá......,každopádně je to v elektrice.začni pojistkama,relátkama-prostě zkontroluj vše co tě napadne...... taky by nebylo špatné vyzkoušet vyměnit ŘJ klimy...... nenašla by sa el.schema? Čo mám tam klima nieje. Rád by som našiel aj relé, no čo som pozrel nie je ani jedno. Citovat
klumir Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 schéma mám na 2,0 16v jen od roku 01.do 01 jen 1,8 16v(asi nejpodobnější) jenže to nejde nějak přeposlat-mám to jako program-nejdřív se mi ukáže je schéma a až na to najedu myší.tak se začnou objevovat podrobnosti.... ale stejně nevím,jestli by ti to pomohlo,jedině co se dovíš je to-ud kud kam vedou dráty,ale datasheety jednotlivých komponentů tam stejně nejsou. Citovat
jkmtrnava Odesláno 17. srpen 2008 Autor Odesláno 17. srpen 2008 ako sa volá progam a dá sa niekde stiahnúť? Bolo by to zaujimavé.Prípadne ak sa dá momentálnu schemu uložiť ako súbor príponou jpg a to poslať na mail. A auto je: P406 2.0 16V r.v. 11-1999 model 2000. Až by to nešlo poprosil by som najsť na scheme odkial kam je napájaná tá elektromagnet. spojka kompresora klímy. Či to nejde cez nejaké relé prípadne kde je umiestnené. Vopred dakujem. Citovat
klumir Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 ten program se jmenuje autodata 2007. někde stáhnout asi půjde,já mám origo za moooooooc peněz ...... cívka elektromagnetu jde vždy přes relé....,večer na to kouknu,jak to vypadá a pokud se něco dozvím-dám ti vědět.......... Citovat
klumir Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 hmm.....,tak je tam namalované,že od kompresoru vede drát do pojistkové skříňky a z ní do ovládacího modulu.... zapojení pojistkové skříňky tam už není,takže jsem ti asi moc nepomohl... Citovat
jkmtrnava Odesláno 18. srpen 2008 Autor Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: klumir ten program se jmenuje autodata 2007. někde stáhnout asi půjde,já mám origo za moooooooc peněz ...... cívka elektromagnetu jde vždy přes relé....,večer na to kouknu,jak to vypadá a pokud se něco dozvím-dám ti vědět.......... tak som sa hrabal až som zistil že plusový prívod na el.spojku je nanič - asi. Dáva 2,8 - 7 Voltov, pri pridaní žiarovky okanžite volty spadly na nulu. Potrebujem vediet odkial je tento káblik napájaný pretože asi bude niekde prerušený a musím ho nahradiť. Zatial dík Citovat
pastorek Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: jkmtrnava Původně zaslal: klumir ten program se jmenuje autodata 2007. někde stáhnout asi půjde,já mám origo za moooooooc peněz ...... cívka elektromagnetu jde vždy přes relé....,večer na to kouknu,jak to vypadá a pokud se něco dozvím-dám ti vědět.......... tak som sa hrabal až som zistil že plusový prívod na el.spojku je nanič - asi. Dáva 2,8 - 7 Voltov, pri pridaní žiarovky okanžite volty spadly na nulu. Potrebujem vediet odkial je tento káblik napájaný pretože asi bude niekde prerušený a musím ho nahradiť. Zatial dík To vyzerá na opálené kontakty relé. Malo by byť niekde v motorovom priestore. Citovat
jkmtrnava Odesláno 25. srpen 2008 Autor Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: jkmtrnava Původně zaslal: klumir ten program se jmenuje autodata 2007. někde stáhnout asi půjde,já mám origo za moooooooc peněz ...... cívka elektromagnetu jde vždy přes relé....,večer na to kouknu,jak to vypadá a pokud se něco dozvím-dám ti vědět.......... tak som sa hrabal až som zistil že plusový prívod na el.spojku je nanič - asi. Dáva 2,8 - 7 Voltov, pri pridaní žiarovky okanžite volty spadly na nulu. Potrebujem vediet odkial je tento káblik napájaný pretože asi bude niekde prerušený a musím ho nahradiť. Zatial dík To vyzerá na opálené kontakty relé. Malo by byť niekde v motorovom priestore. Dnes som dal vyprazdniť, vyčístiť a naplniť celú klímu. Tlaky sú OK, system tesný akurát čo ma s...e že to nejde. Tí chalani povedali že je to už len v elektrike. Pomože niekto zohnať schemu elektriky klímy. Hlavne ten plusový vodič čo ide od spojky na kompresore, neviem kam ide alebo kadial ide. Je to P406 2.0 16V r.v.1999 model 2000 [upravil dne 25/8/08 jkmtrnava] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.