Kelfik Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Zdravím chci se zeptat jak nejlépe vyčistit tyto součásti, v sání je spousta bordelu z odvětrání klikovky, klapka zasviněná a váha vzduchu taky. Někde jsem četl u čistění váhy u nafty, lihem s benzínem. Někdo psal že vystříkat čističem na brzdy. Co doporučujete vy? Nejlepší mi příjde způsob koupit spray a vystříkat s tím komplet sání. Nepoškodí se tím přípravkem na brzdy ta váha?? Nebo lépe použít čistič na karburátory?? A stříkat to s nastartovaným motorem nebo vystříkat nejdříve a nechat působit??Díky Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 no ja Ti poradim asi jen tu vahu, nic jineho sem zatim nedelal... takze si fakt kup ten cistic brz a vyndej celej ten plastovej mezikus jak je v nem ta vaha a normalne to vystrikej, fakt to funguje a nic se tim neposkodi... delal sem to na 406 HDi, to ostatni Ti neporadim,bo sem jeste nedelal... snad nekdo jinej Citovat
Karel Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Je i čistič karburátoru a bude určitě lepší než na brzdy. Citovat
EXI.60 Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Já jsem čistil taky jen váhu-vystříkal jsem jí kontaktolem. Citovat
Kelfik Odesláno 12. srpen 2008 Autor Odesláno 12. srpen 2008 já zkoušel do sání stříkat WDčko, ale žádný účiněk, zamaštěný je to furt, hlavně to sání teda. Takže raději koupit sprej na čistění karburátorů, jo? Citovat
chuck11 Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 já to čistil na Hdi-čku nejdřív benzinem a pak technickým lihem(+malý šteteček a takové ty vatové tyčinky):supera byl jak nový Citovat
klumir Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 sundat a obyčejný benzín a štěteček.....za 5 minut je klapa jako nová. s tím čističem brzd bych to asi neriskoval,může to nahlodat hřídel,nebo gumičky. obyčejný benzín=jistota,že nic nezkazíš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.