Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

vyčištění škrtící klapky, sání, váhy vzduchu benzín

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chci se zeptat jak nejlépe vyčistit tyto součásti, v sání je spousta bordelu z odvětrání klikovky, klapka zasviněná a váha vzduchu taky. Někde jsem četl u čistění váhy u nafty, lihem s benzínem. Někdo psal že vystříkat čističem na brzdy. Co doporučujete vy? Nejlepší mi příjde způsob koupit spray a vystříkat s tím komplet sání. Nepoškodí se tím přípravkem na brzdy ta váha?? Nebo lépe použít čistič na karburátory?? A stříkat to s nastartovaným motorem nebo vystříkat nejdříve a nechat působit??Díky

Odesláno

no ja Ti poradim asi jen tu vahu, nic jineho sem zatim nedelal... takze si fakt kup ten cistic brz a vyndej celej ten plastovej mezikus jak je v nem ta vaha a normalne to vystrikej, fakt to funguje a nic se tim neposkodi... delal sem to na 406 HDi,

to ostatni Ti neporadim,bo sem jeste nedelal... snad nekdo jinej

Odesláno

já zkoušel do sání stříkat WDčko, ale žádný účiněk, zamaštěný je to furt, hlavně to sání teda.

Takže raději koupit sprej na čistění karburátorů, jo?

Odesláno

sundat a obyčejný benzín a štěteček.....za 5 minut je klapa jako nová.

s tím čističem brzd bych to asi neriskoval,může to nahlodat hřídel,nebo gumičky.

obyčejný benzín=jistota,že nic nezkazíš.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...