Radess Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: Radess Původně zaslal: Bohumil Víte čeho jsem si všiml při pročítání příspěvků v různých sekcích?:o:o:o:o:o:o:o:o:o Źe o 307čkách, že jsou auta více než špatná, píšou většinou ti co je nemají. :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:D:D:D no to je přeci jásné,307 je nadmíru poruchové autí aniž bych v tom jezdil a jak to vím , no sem se to dočetl:D:D:D, ne sranda, kluci braňte si svý auta je to správný. Já už o 307 taky přemýšlel, ale vyhrála 306 [upravil dne 20/8/08 Radess] ¨ Páč jsem neměl na slušnou 307 dostek peněz a:) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: Bohumil Víte čeho jsem si všiml při pročítání příspěvků v různých sekcích?:o:o:o:o:o:o:o:o:o Źe o 307čkách, že jsou auta více než špatná, píšou většinou ti co je nemají. :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:D:D:D ale mají, bohužel mají vždy! se vyjadřuju pouze k věcem, které se mě týkají Citovat
Bohumil Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Bohumil Víte čeho jsem si všiml při pročítání příspěvků v různých sekcích?:o:o:o:o:o:o:o:o:o Źe o 307čkách, že jsou auta více než špatná, píšou většinou ti co je nemají. :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:D:D:D ale mají, bohužel mají vždy! se vyjadřuju pouze k věcem, které se mě týkají To je v pořádku, když se tě to týká, vyjádři se.:mrk:mrk Citovat
tuzina Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 jestli stojíte o to to opravit tak stačí jen zavolat a uvidíme co se dá dělat petr 608 511 228:super Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: tuzina jestli stojíte o to to opravit tak stačí jen zavolat a uvidíme co se dá dělat petr 608 511 228:super mnooo, vy jste nějaký autoservis...? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Tak v autobazaru máme auto připravené k odebrání. Prý něchali udělat repasi turba. Cena opravy po dohodě 6.500Kč, dnes si pro to mladej jede, tak jsem zvědavej Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 vytáhnu našeho kostlivce auto stále máme, stále jezdíme a stále se svítící kontrolkou a hláškou antipol...sy...faul.. heh, ještě je synovec kliďas a flegmouš Citovat
tintin Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 ahoj chlapi prosím jsem majitelem 307 cca 70 hod. a hned hláška DEPOLLUTION SYSTEM FAULTY?? poradte díky Honza Citovat
foxo Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 No! A uz je to tu zase! Mne se 307 hodne libila a libi, ale dekuji bohu, ze sem pred 2 rokma kupil 406, ktera nebila nikdy pokazena, alebo nemala zadnu zavadu. Citovat
Kekros Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Původně zaslal: jkriml V Peugeotu v Plzni jsou blbci co ničemu nerozumí Měl si se tu zeptat, než si to tam dal. Já bych Ti řekl, že nemá cenu tam jezdit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.