Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

záhadná 307SW 2.0HDi 100kW 2005

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radess

Původně zaslal: Bohumil

Víte čeho jsem si všiml při pročítání příspěvků v různých sekcích?:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Źe o 307čkách, že jsou auta více než špatná, píšou většinou ti co je nemají. :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:D:D:D

no to je přeci jásné,307 je nadmíru poruchové autí aniž bych v tom jezdil a jak to vím , no sem se to dočetl:D:D:D,

ne sranda, kluci braňte si svý auta je to správný. Já už o 307 taky přemýšlel, ale vyhrála 306

[upravil dne 20/8/08 Radess]

¨

Páč jsem neměl na slušnou 307 dostek peněz a:)

Guest minimaxa
Odesláno

Víte čeho jsem si všiml při pročítání příspěvků v různých sekcích?:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Źe o 307čkách, že jsou auta více než špatná, píšou většinou ti co je nemají. :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:D:D:D

ale mají, bohužel mají :bacha vždy! se vyjadřuju pouze k věcem, které se mě týkají :roker

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

ale mají, bohužel mají :bacha vždy! se vyjadřuju pouze k věcem, které se mě týkají :roker

To je v pořádku, když se tě to týká, vyjádři se.:mrk:mrk:mrk

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: tuzina

jestli stojíte o to to opravit tak stačí jen zavolat a uvidíme co se dá dělat petr 608 511 228:super

mnooo, vy jste nějaký autoservis...?

• O 2 týdny později...
Guest minimaxa
Odesláno

Tak v autobazaru máme auto připravené k odebrání. Prý něchali udělat repasi turba. Cena opravy po dohodě 6.500Kč, dnes si pro to mladej jede, tak jsem zvědavej :myslim

• O 9 měsíců později...
Guest minimaxa
Odesláno

vytáhnu našeho kostlivce :roker

auto stále máme, stále jezdíme a stále se svítící kontrolkou a hláškou antipol...sy...faul.. :bacha

heh, ještě je synovec kliďas a flegmouš :roll

Odesláno

No! A uz je to tu zase! Mne se 307 hodne libila a libi, ale dekuji bohu, ze sem pred 2 rokma kupil 406, ktera nebila nikdy pokazena, alebo nemala zadnu zavadu. :o

Odesláno
Původně zaslal: jkriml

V Peugeotu v Plzni jsou blbci co ničemu nerozumí

Měl si se tu zeptat, než si to tam dal. Já bych Ti řekl, že nemá cenu tam jezdit ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...