Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidičky. Dnes ráno jsem jel vyjímečně bez puštěného rádia a cca okolo 1800-2000 ot/min jsem zaslechl takové kovové cinkání, zatím je to tedy slabé, ale vůbec netuším o co jde a popravdě mám z toho i strach. :-( Nevíte někdo čím by to mohlo být. Děkuji za každou radu.

Guest servisman
Odesláno

benzin nafta odkud to bylo slyšet?? mne to cinkalo na otočku při pomalé jízdě matička v pneu to dělala,byle ve vzorku a slyšel jsem ji jen při staženém okýnku

Odesláno
Původně zaslal: honza406

benzin nafta odkud to bylo slyšet?? mne to cinkalo na otočku při pomalé jízdě matička v pneu to dělala,byle ve vzorku a slyšel jsem ji jen při staženém okýnku

Jedná se o Peugeot 406 HDI 2.0 80kW. Na to jsem se už také díval, ale žádnou matičku tam nemám. Slyším to i bez staženého okénka, je to slyšet opravdu jen málo, ale vím, že ze začátku to určitě nedělalo. Zatím jsem nějak nevypozoroval odkud ten zvuk je. Doufám, že mi něco neodejde. :bojim

Guest servisman
Odesláno

dělá to jen za jízdy či i když stojíš??a zvedneš otáčky

Odesláno

dělá to jen za jízdy či i když stojíš??a zvedneš otáčky

Tak když stojím a zvednu otáčky okolo těch 2000, tak to nedělá. Tak to by mě zajímalo co to tedy je.

Guest servisman
Odesláno

takže za jízdy čili když je auto v pohybu,kouknout zda není něco uvolněné,kola,nějaký kryt,je tam toho plno

Odesláno

takže za jízdy čili když je auto v pohybu,kouknout zda není něco uvolněné,kola,nějaký kryt,je tam toho plno

Může to taky dělat výfuk. Zkus vlézt pod auto a zkus s ním hýbat. Třeba je někde uvolněný a cinká o plech...

Odesláno
Původně zaslal: Xantik

Dělaj to vstřiky, v tahu za jízdy to cinká kolem těch 2000 tisíc otáček mě to začíná až koelm 2200-2500 otáček, je to normální jev.

A, toto vypadá jako nejpravděpodobnější. Píšeš, že se jedná o normální jev, čili se nejedná o žádnou závadu? Nebo jsou již načaté vstřiky a odcházejí ( odchází vstřik(y) ). Auto má najeto poctivým 125000km.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Nezávisí to ani tak od km, ale od toho čo tam leješ.

Jinak nevíš náhodou kolik stojí výměna jednoho vstřiku? Jsou tam 4, nebo kolik jich tam je? V autech se moc nevyznám. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...