Martensio Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Zdravím, měl bych dotaz na kontrolku teploty. Stává se mi,že mi krátce po nastartování ( do 5 min ) začne kontrolka skákat z 85 stupňů na hodnotu v červeném poli a dokonce mi i zazní zvukový signál bez hláčeni palubního PC + blikající stop na přístrojovce. Po pár minutách se mi vše vrátí do normálu. Má s tímto někdo zkušenost ? [upravil dne 10.8.2008 Martensio] Citovat
yaris1 Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 No stalo se mi něco podobného, když jsem sedl do auta měl jsem ručičku teploměru ještě daleko za červeným polem, už mimo ukazatel. Nespamatovalo se to ani po jízdě, tak jsem rozebral budíky a šlo to posunout ručně, tedy jsem ručičku dal na původní místo a od té doby ok. ťuk, ťuk, ťuk. [upravil dne 10/8/08 yaris1] Citovat
Ticcino Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Mám s tím zkušenost. Bylo poblázněné čidlo teploty. Vztahovala se na to svolávací akce tuším YES, čili to v servise zdarma vyměnili. Zavolej tam a zeptej se, zda se to tvého VIN týká nebo ne. Pokud by se na tvé auto tato akce nevztahovala, pak čidlo přijde na 650 Kč. Citovat
m!lan Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Zdar....je to tak ako pise Ticcino, je to vadne cidlo teploty a musi sa vymenit, inac s tym nebudes mat pokoj. Citovat
Radim Miki Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Je to čidlo tady sem to řešil i já. Citovat
Martensio Odesláno 12. srpen 2008 Autor Odesláno 12. srpen 2008 Tak v Peugeotu zněla odpověď ? Výměna čidla kontroly chladící kapaliny a odstranění chyby diagnostickým přístrojem 1200 Kč ) Citovat
Radim Miki Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 No tak po mě chtěli v Peugeotu 1800 bez diaknostiky proto sem to vzal do svých rukou a udelal to sám fakt nic slozitého to nebylo za dvě hodinky sem to měl hotove a stalo mě to 260kč čidlo je pod trubkou sani a je zelené,vytahoval sem baterku a vzduchový filtr kvůli přístupu a je pravda že trocha vody ti vyteče než vyměniš Okroužek na čidle a pichneš ho tam zpátky.. A tu diaknostiku neřeš ja mám špatné čidlo oleje a to jednou ukazuje dobře a poruhé špatně (prostě jak se mu chce) takže na diaknostice se jednou oděvilo jako chyba a pak zas ne..Bylo mi řečeno že to sou chyby ktere se oběví při nastartování a zmizí při vypnutí...Jestli tomu tak není tak mě opravte. Citovat
m!lan Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: Martensio Tak v Peugeotu zněla odpověď ? Výměna čidla kontroly chladící kapaliny a odstranění chyby diagnostickým přístrojem 1200 Kč ) To im na to kasli, to si vymenis aj sam, tak ako pise Radim Miki, ja som nevyberal ani tu baterku. Cidlo je zaistene takou okruhlou segerkou, pozor, aby ti nespadla, ked ju odistis a ta trocha vody co ti vytecie, tak tu dolejes. A tu diagnostiku fakt neries Citovat
Ticcino Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 to Martensio: A ptal ses na tu svolávací akci? Jinak pokud jim nechceš dát 1200 a necítíš se na to, tak kup jen to čidlo a nech si to udělat jinde. Jo a se sundaváním vzduchového filtru při výměně toho čidla to je pravda. Citovat
Martensio Odesláno 13. srpen 2008 Autor Odesláno 13. srpen 2008 Kdyby jsem si na to troufnul,tak to udělám. Ale asi se budu muset spolehnout na meněí autoservis. Ale pořád nechápu,proč na to chtějí používat diagnostiku,když mi to žádnou chybu nehlásí a nikde nic nesvítí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.