Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

407 2,0

Recommended Posts

Guest hightower
Odesláno

chci si koupit peugeot 407 2,0 a nevím jestli je to dobrá volba. Ale moc se mi líbý.

Nápištemi něké zkušenosti s tím to vozem a jak jste s ním spokojený. moc dík.:super

Odesláno
Původně zaslal: hightower

chci si koupit peugeot 407 2,0 a nevím jestli je to dobrá volba. Ale moc se mi líbý.

Nápištemi něké zkušenosti s tím to vozem a jak jste s ním spokojený. moc dík.:super

prohledej forum, psalo se tady toho spousty .spotreba vlůastnosti apod .

Odesláno

Zdarec,

mam ho asi tři týdny a je to fakt slušný auto. Koupil jsem ho víceméně z nutnosti (ukradli mi oktávku), ale požitek z jízdy mi vydatně pomáhá zapomenout na strasti spojené s krádeží. Má sice trošku vyšší spotřebu (cca o 1,5l/100), ale jezdí to super:super

Odesláno
Původně zaslal: hightower

A bavíš se o benzínu nebo o dieslu?????? Ale asi o benzínu že??????

:myslim:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Mám 2.0 16V a jede to slušně. Do těch 150 km/h to pěkně táhne, ale potom už je to teda líný... Nicméně myslím, že to v pohodě stačí. Jestli si ale můžeš připlatit za povinný, tak běž do té 2.2 16V-jel sem s ní jenom jednou a rozdíl je znát hlavně při rychlostech nad 100 km/h zrychluje to citelně lépe než ten 2.0...A spotřeba u toho mojeho 2.0 je cca 8.1 a to ho teda nešetřím...Má najeto skoro 50 tis. km a žádnej sebemenší problém. Liju olej a benzín a jezdím... Toť vše... A auto jako celek prostě úchvatný... Proti Passatu B6 velkej rozdíl k lepšímu... Vřele doporučuju. Ty jízdní vlastnosti stojí za to...:super

[upravil dne 10.8.2008 Four-Zero-Seven-2.0 16V]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...