Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

nazdar, mam taky problem, chcem sa spytat, neviete niekto ako je to s klucom a origonal alarmom, ja mam jeden dobry kluc, a druhy mi padol do vody tak na nom nefunguje dialkove odomknutie, ale dnes som nemal pri sebe prave ten dobry kluc s ktorym jazdim a odomykam na dialku, tak som isiel odomknut tym co je nefunkcny na dialkove otvorenie auta, odomkol som auto cez zamok u soferovych dveri, ale alarm nasledne po otvoreni zacal hukat, dokonca ani po odpojeni baterie , hukal dalej, az po nastartovani prestalo,

Alarm mi davali v peugeote original dodatocne, ale mam vlastne iba jeden kluc, v druhom je funkcny len kluc bez dialkoveho, keby chcem spravit teraz druhy kluc do peugeotu, oni mi ho spravia ako z vyroby, a vlastne poslu ho s tym, ze dialkove na nom pojde ale alarm ktory mi dorabali aj ked v peugeote a original , tak tento novo spraveny kluc bude aj alarm rusit, alebo ako vlastne spravim druhy kluc teraz?

Odesláno

Keď ti vyrobia nový kľúč bude normálne fungovať, bude aktivovať a deaktivovať alarm a odomykať a zamykať auto len ho budeš musieť prihlásiť (spárovať) s vozidlom cez diagnostiku.

Ku tomu húkaniu alarmu, ten vypínaš (deaktivuješ) len diaľkovým na kľúči. Ak auto uzamkneš len kľúčom cez zámok dverí u vodiča tak nebudeš mať aktívny ALARM, podotýkam ak je alarm origo ako uvádzaš.

[upravil dne 14/3/11 22:28 Judes]

Odesláno

Těch eletronik do klíče se mi tu válí asi 5 ale spárovat to s přes dia se musí........jenže ti v pežo jen tu eletroniku nevymění a amusíš koupit druhý klíč

Odesláno
Těch eletronik do klíče se mi tu válí asi 5 ale spárovat to s přes dia se musí........jenže ti v pežo jen tu eletroniku nevymění a amusíš koupit druhý klíč

elektroniku by som prijal mne na starom odišiel imobilizer a novy mi nejde sparovať.

Odesláno

Tú elektroniku ti Přema môže poslať poštou a potom si kľúč dáš prihlásiť cez dia buď v Peugeote alebo na zraze, nevidí v tom problém len musíš mať k autu bezpečnostnú kartičku s kódom imobilizéru.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

tak si ho kup....

sorry ale musel jsem to napsat,když umíš psát umíš i číst a hledal jsi ve správném fochu...jsi ze Prahýý tak si přečti toto vlákno a najdeš odkaz v Říčanech maj sídlo...odkaz si snad najdeš sám ....

ale dobře...

www.autoklicecz.cz (snad to není reklama)

[upravil dne 19.10.2011 08:27 od John_Ice]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...