slavino1 Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 od \" tomike \" kluč je OK doporučujem [upravil dne 22.2.11 20:30 slavino1] Citovat
tomike Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Okrem Peugeot klucov mam aj Citroen, Audi, Renault a Dacia. Keby nieco;) Citovat
godzilaTO Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 ja mam od tomikeho kluc...poslal ako slubil...fungel... Citovat
denoo Odesláno 14. březen 2011 Autor Odesláno 14. březen 2011 nazdar, mam taky problem, chcem sa spytat, neviete niekto ako je to s klucom a origonal alarmom, ja mam jeden dobry kluc, a druhy mi padol do vody tak na nom nefunguje dialkove odomknutie, ale dnes som nemal pri sebe prave ten dobry kluc s ktorym jazdim a odomykam na dialku, tak som isiel odomknut tym co je nefunkcny na dialkove otvorenie auta, odomkol som auto cez zamok u soferovych dveri, ale alarm nasledne po otvoreni zacal hukat, dokonca ani po odpojeni baterie , hukal dalej, az po nastartovani prestalo, Alarm mi davali v peugeote original dodatocne, ale mam vlastne iba jeden kluc, v druhom je funkcny len kluc bez dialkoveho, keby chcem spravit teraz druhy kluc do peugeotu, oni mi ho spravia ako z vyroby, a vlastne poslu ho s tym, ze dialkove na nom pojde ale alarm ktory mi dorabali aj ked v peugeote a original , tak tento novo spraveny kluc bude aj alarm rusit, alebo ako vlastne spravim druhy kluc teraz? Citovat
Judes Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Keď ti vyrobia nový kľúč bude normálne fungovať, bude aktivovať a deaktivovať alarm a odomykať a zamykať auto len ho budeš musieť prihlásiť (spárovať) s vozidlom cez diagnostiku. Ku tomu húkaniu alarmu, ten vypínaš (deaktivuješ) len diaľkovým na kľúči. Ak auto uzamkneš len kľúčom cez zámok dverí u vodiča tak nebudeš mať aktívny ALARM, podotýkam ak je alarm origo ako uvádzaš. [upravil dne 14/3/11 22:28 Judes] Citovat
Přema Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Těch eletronik do klíče se mi tu válí asi 5 ale spárovat to s přes dia se musí........jenže ti v pežo jen tu eletroniku nevymění a amusíš koupit druhý klíč Citovat
mirec307break Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 Těch eletronik do klíče se mi tu válí asi 5 ale spárovat to s přes dia se musí........jenže ti v pežo jen tu eletroniku nevymění a amusíš koupit druhý klíč elektroniku by som prijal mne na starom odišiel imobilizer a novy mi nejde sparovať. Citovat
Přema Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 Taky záleží jaký v tomto modelu 307 klíč???? Citovat
denoo Odesláno 15. březen 2011 Autor Odesláno 15. březen 2011 mne by sa tiez jedna zisla, prema nie je desi pobliz daky zraz ty este asi nosis aj diagnostiku sebou, to by som mal komplet teda spravene co Citovat
denoo Odesláno 16. březen 2011 Autor Odesláno 16. březen 2011 tento rok nebude nic blizsie slovensku? teda napr v okoli zlina , mozno este Brno Citovat
Judes Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Najbližšie ku tebe asi Slovenský zraz v Piešťanoch. {reklama nepovolena}peugeotclub.htm Citovat
Judes Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Tú elektroniku ti Přema môže poslať poštou a potom si kľúč dáš prihlásiť cez dia buď v Peugeote alebo na zraze, nevidí v tom problém len musíš mať k autu bezpečnostnú kartičku s kódom imobilizéru. Citovat
Judes Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Tak potom to nie je problém zrealizovať. Citovat
Koubis88 Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Sháním klíč na Peugeot 407, máte někdo??? Citovat
John_Ice Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 tak si ho kup.... sorry ale musel jsem to napsat,když umíš psát umíš i číst a hledal jsi ve správném fochu...jsi ze Prahýý tak si přečti toto vlákno a najdeš odkaz v Říčanech maj sídlo...odkaz si snad najdeš sám .... ale dobře... www.autoklicecz.cz (snad to není reklama) [upravil dne 19.10.2011 08:27 od John_Ice] Citovat
Koubis88 Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Nj to sice jsem četl o Autoklicecz.cz ,ale radši bych origo třeba od Přemy,atd... Citovat
John_Ice Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 tak mu napiš sz nebo pp205,když od tam tud nechceš...ty jako nemáš žádnej nebo máš tlačítka v loji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.