marisw Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 vyplasili ste ho...... posrali ste to:D:D:D Citovat
AnotherOne Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Původně zaslal: marisw vyplasili ste ho...... posrali ste to:D:D:D Nemyslím, inak by tu neinzeroval. Najskôr mu došli zásoby alebo zdroj. Citovat
marisw Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 aspon by sa ozval...aj tym co mu vypisuju a vypytuju sa!!! :myslim Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: marisw vyplasili ste ho...... posrali ste to:D:D:D Nemyslím, inak by tu neinzeroval. Najskôr mu došli zásoby alebo zdroj. Citovat
Guest jaroslavpleger Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 V pondělí jsem dostal od něho odpověď s omluvou,že na mě zapomněl, a že mi to ihned pošle. Pak přišel ještě jeden e-mail, že už to poslal a že bych to mohl v úterý mít. Tak jsem zvědav,zda to příjde. Myslím si že ano jinak by se neozval. Platím to na dobírku. Citovat
AnotherOne Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Původně zaslal: jaroslavpleger V pondělí jsem dostal od něho odpověď s omluvou,že na mě zapomněl, a že mi to ihned pošle. Pak přišel ještě jeden e-mail, že už to poslal a že bych to mohl v úterý mít. Tak jsem zvědav,zda to příjde. Myslím si že ano jinak by se neozval. Platím to na dobírku. V utorok o týždeň? Citovat
Guest jaroslavpleger Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Promiň spletl jsem se.V úterý ,tj.dnes ne,ale zítra ve středu. Citovat
Jurko Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 tak to mu ještě jednou napíši,alespoň mohl dát vědět Citovat
Guest jaroslavpleger Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Dnes mi ten klíč přišel. Je však bez té vyskakovací planžety. Poraďte jak se ta planžeta přehodí ze starého klíče. Díky. Citovat
AnotherOne Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: jaroslavpleger Dnes mi ten klíč přišel. Je však bez té vyskakovací planžety. Poraďte jak se ta planžeta přehodí ze starého klíče. Díky. Veď to musíš vidieť. Porovnaj so starým kľúčom. Treba ostrým predmetom vybiť ten tmavý tŕň. Potom planžetu jednoducho vytiahneš. Vyčisti otvor v novom kľúči. Ja som tam mal zbytky lepidla. Potom by mala planžeta zapasovať, ak nie pomôž jej pilníkom. Nasaď ten tŕň a hotovo. Nezabudni prehodiť aj elektroniku zo starého. Citovat
vrto Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: jaroslavpleger Dnes mi ten klíč přišel. Je však bez té vyskakovací planžety. Poraďte jak se ta planžeta přehodí ze starého klíče. Díky. Zajdi niekam kde robia klúče, mne to tam prehodili... Citovat
Guest jaroslavpleger Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Díky,přehodili ti jen planžetu, či celý vnitřek? Asi sic nechám přehodit jen tu planžetu a v servisu nahrát sowtwer(280,-Kč). Citovat
Jurko Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 hmmm,vy se máte,mě se stále neozívá Citovat
vrto Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: jaroslavpleger Díky,přehodili ti jen planžetu, či celý vnitřek? Asi sic nechám přehodit jen tu planžetu a v servisu nahrát sowtwer(280,-Kč). Nechal som si len prehodiť planžetu na ten nový klúč a elektroniku som si tam dal zo starého klúča sám... Citovat
Zipík Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Potřebuji sehnat jen tu planžetu...Nevíte někdo kde se dá sehnat? Citovat
denoo Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 a co uz vam ten chalanisko neodpisuje? sa mi zda ze mam aj telefonne cislo na neho Citovat
Jurko Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 už jsem se s ním domluvil,momentálně nemá nic na skladě,prý tak do čtrnácti dnů Citovat
santero Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 neví někdo, jestli má i klíče na 406ku? odepisoval mi, že má jen ty co jsou na obrázku někde tady..ale typ ne....díky Citovat
Guest jaroslavpleger Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Takže klíč mi přišel na dobírku. V autoalarmu mi přehodili planžetu i vnitřek za 100,-Kč Citovat
francis Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Ahoj, může mi někdo poradit, kde sehnat nové planžety do vystřelovácí klíče na 407? Neví někdo, zda ještě funguje kontakt na Slovensko a zda ještě posílá klíče? Dík. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.