Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

aspon by sa ozval...aj tym co mu vypisuju a vypytuju sa!!!

:myslim:myslim

Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: marisw

vyplasili ste ho...... posrali ste to:D:D:D

Nemyslím, inak by tu neinzeroval. Najskôr mu došli zásoby alebo zdroj.

Guest jaroslavpleger
Odesláno

V pondělí jsem dostal od něho odpověď s omluvou,že na mě zapomněl, a že mi to ihned pošle. Pak přišel ještě jeden e-mail, že už to poslal a že bych to mohl v úterý mít. Tak jsem zvědav,zda to příjde. Myslím si že ano jinak by se neozval. Platím to na dobírku.

Odesláno
Původně zaslal: jaroslavpleger

V pondělí jsem dostal od něho odpověď s omluvou,že na mě zapomněl, a že mi to ihned pošle. Pak přišel ještě jeden e-mail, že už to poslal a že bych to mohl v úterý mít. Tak jsem zvědav,zda to příjde. Myslím si že ano jinak by se neozval. Platím to na dobírku.

V utorok o týždeň?

Guest jaroslavpleger
Odesláno

Promiň spletl jsem se.V úterý ,tj.dnes ne,ale zítra ve středu.

Guest jaroslavpleger
Odesláno

Dnes mi ten klíč přišel. Je však bez té vyskakovací planžety. Poraďte jak se ta planžeta přehodí ze starého klíče. Díky.

Odesláno

Dnes mi ten klíč přišel. Je však bez té vyskakovací planžety. Poraďte jak se ta planžeta přehodí ze starého klíče. Díky.

Veď to musíš vidieť. Porovnaj so starým kľúčom. Treba ostrým predmetom vybiť ten tmavý tŕň. Potom planžetu jednoducho vytiahneš. Vyčisti otvor v novom kľúči. Ja som tam mal zbytky lepidla. Potom by mala planžeta zapasovať, ak nie pomôž jej pilníkom. Nasaď ten tŕň a hotovo. Nezabudni prehodiť aj elektroniku zo starého.

Odesláno

Zajdi niekam kde robia klúče, mne to tam prehodili...

Guest jaroslavpleger
Odesláno

Díky,přehodili ti jen planžetu, či celý vnitřek? Asi sic nechám přehodit jen tu planžetu a v servisu nahrát sowtwer(280,-Kč).

Odesláno

Díky,přehodili ti jen planžetu, či celý vnitřek? Asi sic nechám přehodit jen tu planžetu a v servisu nahrát sowtwer(280,-Kč).

Nechal som si len prehodiť planžetu na ten nový klúč a elektroniku som si tam dal zo starého klúča sám...

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Guest jaroslavpleger
Odesláno

Takže klíč mi přišel na dobírku. V autoalarmu mi přehodili planžetu i vnitřek za 100,-Kč

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj, může mi někdo poradit, kde sehnat nové planžety do vystřelovácí klíče na 407? Neví někdo, zda ještě funguje kontakt na Slovensko a zda ještě posílá klíče? Dík.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...