4maa Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: denoo dnes mi pisal, bude to odosielat asi zajtra lebo mal daky problem, bude to v obalke v pene zabalene poslane prvou triedou, asi v piatok by som to mal mat urcite doma, najneskor asi v pondelok. Malo by to byt ok , ziadny odr... , Daj potom, prosím Ťa, info čo a ako. (nech v prípade podvodu nezarába na ďalších) Citovat
Jamesz Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 No jestli je ten klíč i s elektronikou...tak to je kruté...já myslel, že je to jen obal za tu cenu... Citovat
Přema Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Já koupil od PP205 celý komplet klíč(jen jsem vyměnil planžetu) naprogramování klíče přes dia bylo v ceně........3tlačítkový i s baterkou a elektronikou za 1000,- a myslím že je to dobrá cena když vezmu že v pežo stojí cca 3500,-............ Citovat
Přema Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Jo a jestli je to s elektronikou....tak kdo vám to naprogramuje do auta??????,že by jste ješte museli zajet někam na dia a naprogramovat ho a ješte platit???? a nebo jen vyměníte elektroniku do nového klíče???????? Citovat
denoo Odesláno 9. říjen 2008 Autor Odesláno 9. říjen 2008 vymenit elektroniku do noveho kluca, pouzijem iba obal toho noveho co mi posle vlastne, a je Citovat
denoo Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 takze hlasim uspesny prichod dvoch klucov peugeot , su super, nove a je tam ten novsi znak peugeot uz, takze to budu tie novsie typy z peugeotu, ktore by sa uz nemali tak rychlo opotrebovat. Aj tlacitka vyzera byt lepsi material. uz mi to aj prehodil kamos , a pasuje presne, tlacitka funguju, takze 100% spokojnost. Som rad ze miesto 4000sk som dal za jeden 250sk , jeden mam este v zalohe. Jednoducho som prehodil noz zo stareho, a elektroniku a dal do noveho, a hotovo. Na novom kluci ktory mi dosiel je aj elektronika, a aj noz, ale ten noz uz je vypileny ako keby na ine auto , takze noz asi je k nepouzitiu, ale prehodite a frcite. Vrele doporucujem, ten kluc vyzera lepsie ako tie stare smejdy. Na obale kde su zabalene kluce v obalke, su dva valceky na uchytenie noza ku kluci , su malinke tak pozor ked vam to dojde domov, tak si to vsimnite, teda ak mas objednany jeden, tak tam budes mat jeden valcek na tej folii co olepuje kluc Citovat
AnotherOne Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Vypílené na iné auto? To niečím smrdí. Citovat
Jamesz Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 By mě zajímalo, zda-li i ta \"nová\" elektronika přihlásit do auta. Citovat
AnotherOne Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Otázka je či je vôbec funkčná, keď to je už vypílené na iné auto. Citovat
pkr Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Otázka je či je vôbec funkčná, keď to je už vypílené na iné auto. Vždyť to je ale úplně jedno.Důležitej je obal,když ostatní použiješ ze starého.Za ty peníze,paráda.Už se těším,až mi to přijde. Citovat
AnotherOne Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: pkr Původně zaslal: AnotherOne Otázka je či je vôbec funkčná, keď to je už vypílené na iné auto. Vždyť to je ale úplně jedno.Důležitej je obal,když ostatní použiješ ze starého.Za ty peníze,paráda.Už se těším,až mi to přijde. Jasné pred chvíľou som mu poslal mejl Citovat
AnotherOne Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Heh ďalší záujemca? V tomto vlákne asi na druhej strane najaký lolalola. Citovat
denoo Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 1lolalola1@azet.sk jeho mail inak diskretne , moc by sa to vraj nemalo rozsirovat, nieco take mi pisal Citovat
denoo Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 aj orginal predajna peugeot smrdi, drazobou Citovat
4maa Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: denoo takze hlasim uspesny prichod dvoch klucov peugeot , su super, nove a je tam ten novsi znak peugeot uz, takze to budu tie novsie typy z peugeotu, ktore by sa uz nemali tak rychlo opotrebovat. Aj tlacitka vyzera byt lepsi material. uz mi to aj prehodil kamos , a pasuje presne, tlacitka funguju, takze 100% spokojnost. Som rad ze miesto 4000sk som dal za jeden 250sk , jeden mam este v zalohe. Jednoducho som prehodil noz zo stareho, a elektroniku a dal do noveho, a hotovo. Na novom kluci ktory mi dosiel je aj elektronika, a aj noz, ale ten noz uz je vypileny ako keby na ine auto , takze noz asi je k nepouzitiu, ale prehodite a frcite. Vrele doporucujem, ten kluc vyzera lepsie ako tie stare smejdy. Na obale kde su zabalene kluce v obalke, su dva valceky na uchytenie noza ku kluci , su malinke tak pozor ked vam to dojde domov, tak si to vsimnite, teda ak mas objednany jeden, tak tam budes mat jeden valcek na tej folii co olepuje kluc Mám na pošte zásielku(dobierku) očakávam, že to sú kľúče. Takže podľa Tvojej skúsenosti to môžem s kľudom prevziať a nebude tam \"prekvapenie\"? Citovat
AnotherOne Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: 4maa Původně zaslal: denoo takze hlasim uspesny prichod dvoch klucov peugeot , su super, nove a je tam ten novsi znak peugeot uz, takze to budu tie novsie typy z peugeotu, ktore by sa uz nemali tak rychlo opotrebovat. Aj tlacitka vyzera byt lepsi material. uz mi to aj prehodil kamos , a pasuje presne, tlacitka funguju, takze 100% spokojnost. Som rad ze miesto 4000sk som dal za jeden 250sk , jeden mam este v zalohe. Jednoducho som prehodil noz zo stareho, a elektroniku a dal do noveho, a hotovo. Na novom kluci ktory mi dosiel je aj elektronika, a aj noz, ale ten noz uz je vypileny ako keby na ine auto , takze noz asi je k nepouzitiu, ale prehodite a frcite. Vrele doporucujem, ten kluc vyzera lepsie ako tie stare smejdy. Na obale kde su zabalene kluce v obalke, su dva valceky na uchytenie noza ku kluci , su malinke tak pozor ked vam to dojde domov, tak si to vsimnite, teda ak mas objednany jeden, tak tam budes mat jeden valcek na tej folii co olepuje kluc Mám na pošte zásielku(dobierku) očakávam, že to sú kľúče. Takže podľa Tvojej skúsenosti to môžem s kľudom prevziať a nebude tam \"prekvapenie\"? Už to potvrdil, v piatok som aj ja objednal dva Citovat
Steef Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Som zvedavy aj ja. Teraz som mu napisal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.