Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: denoo

dnes mi pisal, bude to odosielat asi zajtra lebo mal daky problem, bude to v obalke v pene zabalene poslane prvou triedou, asi v piatok by som to mal mat urcite doma, najneskor asi v pondelok. Malo by to byt ok , ziadny odr... ,

Daj potom, prosím Ťa, info čo a ako.

(nech v prípade podvodu nezarába na ďalších)

:bacha

Odesláno

Já koupil od PP205 celý komplet klíč(jen jsem vyměnil planžetu) naprogramování klíče přes dia bylo v ceně........3tlačítkový i s baterkou a elektronikou za 1000,- a myslím že je to dobrá cena když vezmu že v pežo stojí cca 3500,-............

Odesláno

Jo a jestli je to s elektronikou....tak kdo vám to naprogramuje do auta??????,že by jste ješte museli zajet někam na dia a naprogramovat ho a ješte platit???? a nebo jen vyměníte elektroniku do nového klíče????????

Odesláno

takze hlasim uspesny prichod dvoch klucov peugeot :super , su super, nove a je tam ten novsi znak peugeot uz, takze to budu tie novsie typy z peugeotu, ktore by sa uz nemali tak rychlo opotrebovat. Aj tlacitka vyzera byt lepsi material. uz mi to aj prehodil kamos , a pasuje presne, tlacitka funguju, takze 100% spokojnost. Som rad ze miesto 4000sk som dal za jeden 250sk :mrk , jeden mam este v zalohe. Jednoducho som prehodil noz zo stareho, a elektroniku a dal do noveho, a hotovo. Na novom kluci ktory mi dosiel je aj elektronika, a aj noz, ale ten noz uz je vypileny ako keby na ine auto , takze noz asi je k nepouzitiu, ale prehodite a frcite. Vrele doporucujem, ten kluc vyzera lepsie ako tie stare smejdy. Na obale kde su zabalene kluce v obalke, su dva valceky na uchytenie noza ku kluci , su malinke tak pozor ked vam to dojde domov, tak si to vsimnite, teda ak mas objednany jeden, tak tam budes mat jeden valcek na tej folii co olepuje kluc

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Otázka je či je vôbec funkčná, keď to je už vypílené na iné auto.

Vždyť to je ale úplně jedno.Důležitej je obal,když ostatní použiješ ze starého.Za ty peníze,paráda.Už se těším,až mi to přijde.

Odesláno
Původně zaslal: pkr

Původně zaslal: AnotherOne

Otázka je či je vôbec funkčná, keď to je už vypílené na iné auto.

Vždyť to je ale úplně jedno.Důležitej je obal,když ostatní použiješ ze starého.Za ty peníze,paráda.Už se těším,až mi to přijde.

Jasné pred chvíľou som mu poslal mejl :super

Odesláno

takze hlasim uspesny prichod dvoch klucov peugeot :super , su super, nove a je tam ten novsi znak peugeot uz, takze to budu tie novsie typy z peugeotu, ktore by sa uz nemali tak rychlo opotrebovat. Aj tlacitka vyzera byt lepsi material. uz mi to aj prehodil kamos , a pasuje presne, tlacitka funguju, takze 100% spokojnost. Som rad ze miesto 4000sk som dal za jeden 250sk :mrk , jeden mam este v zalohe. Jednoducho som prehodil noz zo stareho, a elektroniku a dal do noveho, a hotovo. Na novom kluci ktory mi dosiel je aj elektronika, a aj noz, ale ten noz uz je vypileny ako keby na ine auto , takze noz asi je k nepouzitiu, ale prehodite a frcite. Vrele doporucujem, ten kluc vyzera lepsie ako tie stare smejdy. Na obale kde su zabalene kluce v obalke, su dva valceky na uchytenie noza ku kluci , su malinke tak pozor ked vam to dojde domov, tak si to vsimnite, teda ak mas objednany jeden, tak tam budes mat jeden valcek na tej folii co olepuje kluc

Mám na pošte zásielku(dobierku) očakávam, že to sú kľúče. Takže podľa Tvojej skúsenosti to môžem s kľudom prevziať a nebude tam \"prekvapenie\"?

Odesláno
Původně zaslal: 4maa

Mám na pošte zásielku(dobierku) očakávam, že to sú kľúče. Takže podľa Tvojej skúsenosti to môžem s kľudom prevziať a nebude tam \"prekvapenie\"?

Už to potvrdil, v piatok som aj ja objednal dva

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...