Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
mam koupeny obal a kdyz do nej dam dalkac a planzetu ze starehy nic se nebude muset dat cipovat?

Keď dávaš starý vnútrajšok kľúča (ten plošák v tom obale) a bol už s autom spárovaný tak to stačí len prehodiť a nemusíš nič spárovávať.

Odesláno

Áno, je to označené na obrázku.

Nech ťa to nemýli sú tam dva druhy kľúčov, s baterkou na plošáku a z baterkou zvlášť.

post-27076-14109630294139_thumb.jpg

[upravil dne 28/3/13 22:29 od Judes]

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Otváranie stredným tlačidlom kľúča.

Ahojte, chcem sa opýtať či je možné namiesto otvorenia piatych dverí stredným tlačítkom kľúča, rozsvietit svetlá. Či sa to dá cez PC nejak povoliť, či prehodiť.

Ďakujem

[upravil dne 11/1/14 15:28 od Palldo77]

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Vie prosím vás niekto poradiť,či sa dá načítať druhý kľúč 0536,keď mám pôvodný 0523?Na foto 0523 ten v krúžku.(Dovolil som si okopírovať z príspevku vyššie).Skúšal som to,ale nepodarilo sa.Pôvodný kľúč načítam bez problémov,novší nie.Číňan píše,že sa dá najako aktualizovať.Viď:http://www.aliexpress.com/item/3-Button-Flip-Key-Remote-set-with-ID46-Electronic-Chip-inside-433MHz-for-Peugeot-407-408/1265672143.html.Ak sa to dá tak ako?Budú potom fungovať obidva kľúče,alebo len ten novší?:myslim

post-36228-14109639919471_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, dneska jsem si pořídil taky Peugeota 407 SW, krásný černý se světlým vnitřkem. Musím ale pár mušek vychytat a jednou z nich jsou klíče. Jeden je rozebraný úplně a druhý hodně opotřebovaný. Chtěl bych alespoň jeden nový. Kde nejlépe koupit ten obal, případně je někdo z Brna a okolí schopen a ochoten mě ten klíč předělat, samozřejmě za odměnu. Budu potřebovat udělat i rozvody a nějaký servis, nevíte o někom šikovným z Brna. Díky Radek

Odesláno

aje jo,dame si nekde sraz a nějak to vymyslime.

To bylo pro mě? Jestli ano, tak super, rád se setkám.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, taky jsem me jeden klic zniceny. Koupil jsem novy obal, vyrazil trn, vybrousil planzetu, akorat ted nemuzu ten trn zpatky dat skrz tu planzetu. Je to moc natesno. Mate nejakou radu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...