Tomova206 Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Ahoj, mám Peugeota 206, 1,4 rok výroby 1999, dovoz Francie. Akorát, že jsou tam nějaký sportovní tlumiče a pružiny, je to hrozně nízký, takže se s tím nedostanu ani na chatu. Tak se chci zeptat, jestli se to dá výměnit za normální, aby se to zvedlo nebo jestli bude něco dělaný třeba i s podvozkem? Jde mi o to, aby tam časem šli dát normální. Dík Citovat
čakom Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Dá se to vyměnit. ve předu vyměníš pružiny a tlumiče a vzadu přenastavíš torzku a vyměníš tlumiče. Hod foto jak to vypada:aut Citovat
ozzy56 Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Původně zaslal: Tomova206 Ahoj, mám Peugeota 206, 1,4 rok výroby 1999, dovoz Francie. Akorát, že jsou tam nějaký sportovní tlumiče a pružiny, je to hrozně nízký, takže se s tím nedostanu ani na chatu. Tak se chci zeptat, jestli se to dá výměnit za normální, aby se to zvedlo nebo jestli bude něco dělaný třeba i s podvozkem? Jde mi o to, aby tam časem šli dát normální. Dík A je to nízké pořád,nebo jen když sedneš za volant??? Kdyby varianta 2,tak vím,kde bude chyba.....:D:papa Citovat
ivanh Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 V starom Fiate 131 Mirafiori som mal vzadu tlmiče od Monroe s možnosťou zmeny výšky vozidla. Tlmiče boli prepojene tenkou hadičkou na kocku kde bol tlakomer a štandardný kolesový ventil. Keď som to nahustil asi na 2 atm. tak pri prazdnom kufri stalo auto štandardne ( zadne kola schovane v blatnikoch asi 3-4 cm. Keď som natlačil 8 atm - maximum - tak medzi blatnikom a kolesom bola medzera asi 7 cm. takže celkový zdvih bol 10 cm. Bolo to super keď som staval barak tak som natlačil max. naložil do kufru a namiesto zadných dedadiel 500 kg nakladu ( betonova dlažba ) a zadok bol tak ako keby som mal prazny kufor a tlak na nim. Iba jazda s takým tankom bola trocha horor. Nad 80 som si netrufol lebo pri každej nerovnosti to plavalo ako na mori. Skus zistit či nerobia taketo tlmiče aj na Pug a v pripade ked potrebuješ vyšší voz vezmeš hustilku a zdvihneš si ho. Citovat
jh19 Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 no koukni se jaké tam jsou pruziny.. jestli jsou červené, tak jsou sportovní nízké... pokud daš normální s normálními tlumiči, tak ty puvodní si ponechej... brzy se k nim vrátíš p.s. proč si kupuješ nízký auto na chatu??? taky mám nízky ... a zase se nedostanu na zahradu ke tchýni . Záleží jen na uhlu pohledu.. já tu výšku beru jako naprostou a skvělou přednost:D:D LOL Citovat
AnotherOne Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Alebo si daj gumy s vysokým profilom a nafúkaj tie Citovat
Tomova206 Odesláno 9. srpen 2008 Autor Odesláno 9. srpen 2008 Tak tady jsou ty fotky. No koupil jsem si nízký, protože to byla rychlá koupě a za dobrou cenu, tak jsem moc nepřemýšlel, jestli se dostanu na chatu Citovat
čakom Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: jh19 no koukni se jaké tam jsou pruziny.. jestli jsou červené, tak jsou sportovní nízké... pokud daš normální s normálními tlumiči, tak ty puvodní si ponechej... brzy se k nim vrátíš p.s. proč si kupuješ nízký auto na chatu??? taky mám nízky ... a zase se nedostanu na zahradu ke tchýni . Záleží jen na uhlu pohledu.. já tu výšku beru jako naprostou a skvělou přednost:D:D LOL Proč zrovna červený? Weitec dělá zelený, KW žlutý atd... Citovat
čakom Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: Tomova206 Tak tady jsou ty fotky. No koupil jsem si nízký, protože to byla rychlá koupě a za dobrou cenu, tak jsem moc nepřemýšlel, jestli se dostanu na chatu Co to je za značku? Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: jh19 no koukni se jaké tam jsou pruziny.. jestli jsou červené, tak jsou sportovní nízké... Původně zaslal: čakom Proč zrovna červený? Weitec dělá zelený, KW žlutý atd... Jo jo, máš pravdu. A jedna firma dělá i černý, jen si teď nevzpomenu. Takže podle barvy bych to nerozlišoval. Citovat
jh19 Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 aha.. tak to sorry za mlžení.. někde se mi to dostalo do podvědomí ani nevím kde:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.