Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám Peugeota 206, 1,4 rok výroby 1999, dovoz Francie. Akorát, že jsou tam nějaký sportovní tlumiče a pružiny, je to hrozně nízký, takže se s tím nedostanu ani na chatu. Tak se chci zeptat, jestli se to dá výměnit za normální, aby se to zvedlo nebo jestli bude něco dělaný třeba i s podvozkem? Jde mi o to, aby tam časem šli dát normální. Dík

Odesláno

Dá se to vyměnit. ve předu vyměníš pružiny a tlumiče a vzadu přenastavíš torzku a vyměníš tlumiče.

Hod foto jak to vypada:aut

Odesláno
Původně zaslal: Tomova206

Ahoj, mám Peugeota 206, 1,4 rok výroby 1999, dovoz Francie. Akorát, že jsou tam nějaký sportovní tlumiče a pružiny, je to hrozně nízký, takže se s tím nedostanu ani na chatu. Tak se chci zeptat, jestli se to dá výměnit za normální, aby se to zvedlo nebo jestli bude něco dělaný třeba i s podvozkem? Jde mi o to, aby tam časem šli dát normální. Dík

A je to nízké pořád,nebo jen když sedneš za volant???:D Kdyby

varianta 2,tak vím,kde bude chyba.....:D:D:papa

Odesláno

V starom Fiate 131 Mirafiori som mal vzadu tlmiče od Monroe s možnosťou zmeny výšky vozidla. Tlmiče boli prepojene tenkou hadičkou na kocku kde bol tlakomer a štandardný kolesový ventil.

Keď som to nahustil asi na 2 atm. tak pri prazdnom kufri stalo auto štandardne ( zadne kola schovane v blatnikoch asi 3-4 cm. Keď som natlačil 8 atm - maximum - tak medzi blatnikom a kolesom bola medzera asi 7 cm. takže celkový zdvih bol 10 cm. Bolo to super keď som staval barak tak som natlačil max. naložil do kufru a namiesto zadných dedadiel 500 kg nakladu ( betonova dlažba ) a zadok bol tak ako keby som mal prazny kufor a tlak na nim. Iba jazda s takým tankom bola trocha horor. Nad 80 som si netrufol lebo pri každej nerovnosti to plavalo ako na mori.

Skus zistit či nerobia taketo tlmiče aj na Pug a v pripade ked potrebuješ vyšší voz vezmeš hustilku a zdvihneš si ho.

Odesláno

no koukni se jaké tam jsou pruziny.. jestli jsou červené, tak jsou sportovní nízké...

pokud daš normální s normálními tlumiči, tak ty puvodní si ponechej... brzy se k nim vrátíš:)

p.s. proč si kupuješ nízký auto na chatu??? taky mám nízky ... a zase se nedostanu na zahradu ke tchýni :). Záleží jen na uhlu pohledu.. já tu výšku beru jako naprostou a skvělou přednost:D:D LOL

Odesláno
Původně zaslal: jh19

no koukni se jaké tam jsou pruziny.. jestli jsou červené, tak jsou sportovní nízké...

pokud daš normální s normálními tlumiči, tak ty puvodní si ponechej... brzy se k nim vrátíš:)

p.s. proč si kupuješ nízký auto na chatu??? taky mám nízky ... a zase se nedostanu na zahradu ke tchýni :). Záleží jen na uhlu pohledu.. já tu výšku beru jako naprostou a skvělou přednost:D:D LOL

Proč zrovna červený?

Weitec dělá zelený, KW žlutý atd...

Odesláno
Původně zaslal: Tomova206

Tak tady jsou ty fotky. No koupil jsem si nízký, protože to byla rychlá koupě a za dobrou cenu, tak jsem moc nepřemýšlel, jestli se dostanu na chatu :)

Co to je za značku?

Odesláno
Původně zaslal: jh19

Původně zaslal: čakom

Proč zrovna červený?

Weitec dělá zelený, KW žlutý atd...

Jo jo, máš pravdu. A jedna firma dělá i černý, jen si teď nevzpomenu. Takže podle barvy bych to nerozlišoval.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...