Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

olej prskajicí z měrky (nejspíš vyřešeno - byla to netěsná měrka /snad )

Recommended Posts

Odesláno

Inak ako pevne si držal ten balónik? Pretože naplniť ho vzduchom bez toho aby sa steny natiahli je ľahké, ale fúkať potom ďalej je problém aj s ústami. Vzduch ti mohol unikať okolo. Nechcem ťa strašiť, ale dymiť by sa malo pri teplom motore (výpary z oleja). To by tiež mohlo súvisieť s tou mierkou. Jednoducho zober prst a pricpi ten otvor. Budeš hneď cítiť či to tlačí.

Odesláno

Ten dym zo zápachom výfukových plynov je normálny pri studenom motore. Vtedy sú väčšie vôľe. Po zohriatí by tam nemal byť alebo iba minimálne.

S tým balónikom to bol síce dobrý nápad ale nepriekazný. Ako písal AnotherOne, naplniť ho vzduchom je veľmi jednoduché, no na nafúknutie je treba tlak ktorý na tej mierke nikdy nebude.

Skús tú mierku utesniť a ak ti ju nebude vyhadzovať von tak už nebude čo riešiť.

Odesláno

Tak jsem měrku osadil těsněním a zatím (ťuk ťuk) jí to ven nevyhodilo. Snad takhle oprava nezpůsobí jinou poruchu.

Díky za Vaše rady.

dík to pastorek: za odpověď s tím zapachem výfuk. plynů při studeným motoru - to se mi ulevilo :-)

Odesláno
Původně zaslal: vojtadvojda

Tak jsem měrku osadil těsněním a zatím (ťuk ťuk) jí to ven nevyhodilo. Snad takhle oprava nezpůsobí jinou poruchu.

Díky za Vaše rady.

dík to pastorek: za odpověď s tím zapachem výfuk. plynů při studeným motoru - to se mi ulevilo :-)

Jinou poruchu - jako může se stát, ale velice o tom pochybuji. Na každém motoru je to utěsněné... Jak jsem psal výše...

Ještě že se tohle zkusilo a neboural se motor... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...