Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ajajaaaj, to uz som sa snazil niekolko krat ... je to tymi nasimi cestami, auto sa rozhrka a je to. Uz som skusal vsetko mozne, ale vrzga, pukoce a vselico ... hlavne ked nie je rovna cesta. Ale robi to aj na novsich a drahsich autach ... hold, nemame nemecke cesty. A auto tiez nema 100%nu torznu tuhost.

Jedine riesenie je silnejsie pustit radio :bacha

306 XS HDi

Odesláno
:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super a čo tak 10 lirov benzínu a zapaľovač:super:super:super:super:super:super
Odesláno

Mně vrže sedačka řidiče a taky nevím co s tím. Není to silnicemi ale autem, řekl bych. Občas se svezu v BMW z roku 94 a nic - neslyším jediné zaskřípání. Klobouk dolu... po tolika letech.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

OPRAVENÉ.............

Takže páni, tapacír som dal dole asi 10 krát a aj tak to vŕzgalo. Potom som sa previezol autom bez toho, že by som namontoval tapacíre a čuduj sa svete AJ TAK TO VŔZGALO!!!

Takže závada bola v tom, že dvere príliš doliehali na karosériu a tak som ich mierne uvoľnil, ale zase tak aby nevyčnievali. Stačilo posunúť západku na zámku asi o 2-3 mm. Potom len opätovne nahodiť tapacíre a skúšobná jazda. Odvtedy v aute tichúčko a pochoda.:roker:roker:roker:roker

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak u mna to nebolo doliehanie dveri, ale moc velka pedantnost pri cisteni auta ;) Vramci zapalu cistenia som raz dal gumu /naznacene zelenou/ na streche dole a poriadne vycistil...zjavne bola zvnutra niecim nasprejovana/namazana a potom to zacalo vrzgat...ale nenapadlo ma to ze to je odtial, islo to kvazi od dveri.

Silikonovy sprej odstranil vrzganie a nastolil uplne ticho a klud :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...