matony Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Začali mi vŕzgať tapacíry a to hlavne vzadu. Hlavne je to počuť pri prejazde nerovností. Prosím poraďte ako to odstrániť. Citovat
Lubos77 Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 ajajaaaj, to uz som sa snazil niekolko krat ... je to tymi nasimi cestami, auto sa rozhrka a je to. Uz som skusal vsetko mozne, ale vrzga, pukoce a vselico ... hlavne ked nie je rovna cesta. Ale robi to aj na novsich a drahsich autach ... hold, nemame nemecke cesty. A auto tiez nema 100%nu torznu tuhost. Jedine riesenie je silnejsie pustit radio 306 XS HDi Citovat
AnotherOne Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Odstrániť je jednoduché - upevniť, prilepiť, prinítovať, priklincovať.... Problém je zistiť ktorý parchant to je. Citovat
matony Odesláno 7. srpen 2008 Autor Odesláno 7. srpen 2008 :super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super a čo tak 10 lirov benzínu a zapaľovač:super:super:super:super:super Citovat
robozv Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 to hadam nie benzin je drahy skus nieco ine Citovat
Gargamell Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Mně vrže sedačka řidiče a taky nevím co s tím. Není to silnicemi ale autem, řekl bych. Občas se svezu v BMW z roku 94 a nic - neslyším jediné zaskřípání. Klobouk dolu... po tolika letech. Citovat
max_payne Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 čafte! ja som to vyriešil pomocou 3M obojstrannej penovej lepiacej pasky, ktoru som použil pri montaži, a dosiahol som takmer 100% ubytok vrzgania. Citovat
matony Odesláno 16. září 2008 Autor Odesláno 16. září 2008 OPRAVENÉ............. Takže páni, tapacír som dal dole asi 10 krát a aj tak to vŕzgalo. Potom som sa previezol autom bez toho, že by som namontoval tapacíre a čuduj sa svete AJ TAK TO VŔZGALO!!! Takže závada bola v tom, že dvere príliš doliehali na karosériu a tak som ich mierne uvoľnil, ale zase tak aby nevyčnievali. Stačilo posunúť západku na zámku asi o 2-3 mm. Potom len opätovne nahodiť tapacíre a skúšobná jazda. Odvtedy v aute tichúčko a pochoda.:roker:roker:roker Citovat
merlin99 Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Tak u mna to nebolo doliehanie dveri, ale moc velka pedantnost pri cisteni auta Vramci zapalu cistenia som raz dal gumu /naznacene zelenou/ na streche dole a poriadne vycistil...zjavne bola zvnutra niecim nasprejovana/namazana a potom to zacalo vrzgat...ale nenapadlo ma to ze to je odtial, islo to kvazi od dveri. Silikonovy sprej odstranil vrzganie a nastolil uplne ticho a klud Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.