Freedom Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Dnes mi při předjíždění vypnulo turbo a už nenaskočilo - co by to mohlo způsobit? Motor 2.0 hdi 80KW, rok 2003 najeto 260 000 km. Turbo vůbec netlakuje - možná spínací ventil. Předtím než spadl výkon se ozvala taková ranka, jako když něco spadne pod kola. Koukal jsem na spodek, ale nikde nic nekouká ani nevisí. No co by to tak mohlo být? Dík za každou radu.Petr. Citovat
Přema Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Možná ti rupla hadice co jde od turba,ta ranka je většinou od prasknutí hadice,už jse mi toto stalo 2x a vždy to byla hadice,pořádně je všechny prohledni věřím že najdeš díru..... a nebo ještě ruplej intercooler ale to je až ta horší varianta.... [upravil dne 6-8-08 Přema] Citovat
zzipCZ Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 a nebo se odporočelo turbo to by byla ta nejhorší vartanta:ticho Citovat
Přema Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: zzipCZ a nebo se odporočelo turbo to by byla ta nejhorší vartanta:ticho Stejně jsi ale myslím že to bude hadice....... Citovat
AnotherOne Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Tiež si to myslím. Turbo nezvykne odísť takto naraz. Skús otvoriť kapotu aj okno na dverách a pohraj sa s plynom. Mal by si ho počuť pískať keď je ok hoci je prasknutá hadica. Citovat
Freedom Odesláno 6. srpen 2008 Autor Odesláno 6. srpen 2008 Juchů je to ta hadice - spodní co vede k intercolleru.Je tam pěkná trhlina.Takže zítra asi do peugeotu koupit novou. Doufám že je mají skladem a nebudu na ní muset čekat. Je teda ale fakt, že se mi toto stalo poprvé a to už mám 4tého pažouta. Citovat
Přema Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: Freedom Juchů je to ta hadice - spodní co vede k intercolleru.Je tam pěkná trhlina.Takže zítra asi do peugeotu koupit novou. Doufám že je mají skladem a nebudu na ní muset čekat. Je teda ale fakt, že se mi toto stalo poprvé a to už mám 4tého pažouta. No vidíš:potlesk:potlesk já to říkal.....ale počítej že většinou skladem nebývá ale když to objednáš ráno do 9 hod. tak to máš hned ráno na druhý den......aspon je to tak u nás. Já mám druhého peugeota a na každém mi to už ruplo..... Citovat
AnotherOne Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Freedom Juchů je to ta hadice - spodní co vede k intercolleru.Je tam pěkná trhlina.Takže zítra asi do peugeotu koupit novou. Doufám že je mají skladem a nebudu na ní muset čekat. Je teda ale fakt, že se mi toto stalo poprvé a to už mám 4tého pažouta. No vidíš:potlesk:potlesk já to říkal.....ale počítej že většinou skladem nebývá ale když to objednáš ráno do 9 hod. tak to máš hned ráno na druhý den......aspon je to tak u nás. Já mám druhého peugeota a na každém mi to už ruplo..... Niekto ma ťažkú nohu Citovat
Přema Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Freedom Juchů je to ta hadice - spodní co vede k intercolleru.Je tam pěkná trhlina.Takže zítra asi do peugeotu koupit novou. Doufám že je mají skladem a nebudu na ní muset čekat. Je teda ale fakt, že se mi toto stalo poprvé a to už mám 4tého pažouta. No vidíš:potlesk:potlesk já to říkal.....ale počítej že většinou skladem nebývá ale když to objednáš ráno do 9 hod. tak to máš hned ráno na druhý den......aspon je to tak u nás. Já mám druhého peugeota a na každém mi to už ruplo..... Niekto ma ťažkú nohu :D:D:DI tím by to mohlo být ale i ten můj chip v tom bude mít prsty.....:D:D:D:D [upravil dne 6-8-08 Přema] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.