ThorR Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Zdravim, o automatickem doveru oken je zde mnoho, ale o jejich uprave jsem nic nenasel. Dover oken mam jiz v zakladu v centralu. Muj bratr ve Fordu ma taky dover oken, ale navic muze i okna dalkove vsechan stahnout dolu, coz mi prijde jako super vecicka hlavne v horkych dnech kdyz jdu k autu, da se to nejak dodelat ke stavajicimu doveru oken, a je to nejak slozite ? Druha otazka se tyka take doveru oken: Kdyz nekdy doviram okno tlacitkem v aute, tak samo sjede, asi tam neco drhne a tak se v zajmu bezpecnosti samo spusti dolu, mam ale obavy, ze kdyz auto zamknu a okno ma vyjet nahoru, ze taky muze nekdy sjet dolu, doposud se mi to nestalo, tak by me zajimalo jestli tato pojistka funguje i pri zamykani auta, nebo jestli je pri tom vypnuta, diky za rady Citovat
Fusion Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Vím jenom že u VW to jde nastavit káblem a notebookem přímo v autě na to dálkový (u aut který to mají jen klíčem). Možná crnknout do Peugeot servisu kdyby tady nikdo nevěděl. Citovat
Tazounek Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 chtel bych se zeptat. Protoze a jelikoz mi dalka co je ve 406 nefunguje, tak kdyz tam necham na tu co je pripojit nejakou universal, bude fungovat to dovirani oken a protoceni zamku co fungovalo predtim??? Citovat
ThorR Odesláno 25. srpen 2008 Autor Odesláno 25. srpen 2008 Tak dover oken ti bude fungovat pouze pokud to dokaze ta RJ dalkoveho co si koupis a pak to jen pripojis, aby to vyslalo ten signal na dover, mas to jakoby \"predchystane\". Osobne si myslim, ze protoceni zamku ti nepujde, protoze tim neorigo dalkacem neaktivujes ten druhy stupen ochrany... Citovat
kanes Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 skus sa pozriet sem je tam navod pre nie original modul dotvarania okien ale funguje http://www.tuningclub206.com/forum/viewtopic.php?t=1735 Citovat
jozefsv Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 406 coupe nema dovieranie okien,alebo sa mylim?zaujimalo by ma to,pretoze je to dobra vec. Citovat
MirasCC Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 jozefsv: Když selžou pokusy, podívej se do návodu Zamykani.pdf Citovat
Trundik Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: ThorR Kdyz nekdy doviram okno tlacitkem v aute, tak samo sjede, asi tam neco drhne a tak se v zajmu bezpecnosti samo spusti dolu, mam ale obavy, ze kdyz auto zamknu a okno ma vyjet nahoru, ze taky muze nekdy sjet dolu, doposud se mi to nestalo, tak by me zajimalo jestli tato pojistka funguje i pri zamykani auta, nebo jestli je pri tom vypnuta, diky za rady Tato ochrana proti přiskřípnutí funguje i při dálkovém zavírání oken. Alespoň u mé 307 to tak je. Co se týče otevření oken - taky bych to rád měl, pokud to půjde. Citovat
jozefsv Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: MirasCC jozefsv: Když selžou pokusy, podívej se do návodu ty si kupil 406 coupe? mam iny dialkovy ovladac ako je na obrazku z navodu.ked podrzim dlhsie gombik na zamknutie tak sa okna nezatvoria ako to popisuju v navode. ked dam klud do zamku a podrzim ho v polohe zamykania tak okna vytiahne. co teraz?vie to urobit ten ovladac alebo nie? Citovat
MirasCC Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: jozefsv ty si kupil 406 coupe? Jj, už to tak bude Leč jak sis možná všimnul, tak starej model a tam to je trochu jinak. Ovladač mám dvoutlačítkovej. Prvním tlačítkem zamknu centrál, druhým aktivuju jakousi \"superblokádu\", kdy i vyjedou okna. U novýho je to očividně jinak. Jakej máš klíč? Můžeš hodit fotku, nebo popsat? Citovat
jozefsv Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: jozefsv ty si kupil 406 coupe? Jj, už to tak bude Leč jak sis možná všimnul, tak starej model a tam to je trochu jinak. Ovladač mám dvoutlačítkovej. Prvním tlačítkem zamknu centrál, druhým aktivuju jakousi \"superblokádu\", kdy i vyjedou okna. U novýho je to očividně jinak. Jakej máš klíč? Můžeš hodit fotku, nebo popsat? poobede hodim foto.tiez su tam 2 tlacitka.jeden vacsi kruk a druhy maly.druhy je na superblokadu alebo ako sa to nazyva inac gratulujem k vyberu.pekna farba:super Citovat
MirasCC Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Díky Já mám tanhle klíč. Přičemž v návodu se píše: Zamčení: stiskněte tlačítko A. Superblokáda: stiskněte tlačítko A, a následně tlačítko B. A po stisknutí tlačítka \"B\" vyjedou i okna. Citovat
jozefsv Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: MirasCC Díky Já mám tanhle klíč. Přičemž v návodu se píše: Zamčení: stiskněte tlačítko A. Superblokáda: stiskněte tlačítko A, a následně tlačítko B. A po stisknutí tlačítka \"B\" vyjedou i okna. je to presne tento kluc.ale pri naslednom stisknuti b-cka nevytiahne okna,uz som to skusal.ako je to kua mozne? Citovat
MirasCC Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Jakej máš rok? Návod co sem tu umístil prvně byl tuším z roku 2002, starší ročníky na Service Boxu nejsou. Nevím o tom, že by se dojezdy oken dávaly jako nějaká zvláštní výbava, myslím že by to měly umět snad všechny kupátka v základu ALe víš jak je to u Peugeotu, co kus to originál. Citovat
jozefsv Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 tak som dnes nato prisiel.nemackal som asi okamzite b tlacitko.teraz to uz ide.po prvy krat to vyslo hore a zislo do polky ale na druhy krat uz je to ok.dik akurat to b tlacitko je tak male a ide dost z tuha ze sa mi ta guma na vrchu tlacitka zacina pretrhavat.dufam,ze sa da kupit nahrada nato Citovat
MirasCC Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Jo, je malý a mačká se blbě, ale nevšimnul sem si že by se tlačítko nějak trhalo. Koukal sem do Service Boxu, ta velká membrána se lvíčkem se dá objednat určitě, jestli i ta malá, to si nejsem jistej, nikde jí tam nevidím. Asi spíš otázka na Pe.Tra... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.