kukikuk Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Ahoj. Potreboval bych poradit. Chystam se na predelani manualni klimatizace na automatickou u sve 406ky. Mam vsechno k dispozici, cele topeni i s klapkama i teplotni cidla a panel automaticke klimatizace. Chci se jen zeptat jestli to uz nekdo nedelal, nebo vi na co si mam dat pozor. Proste nejaky typy a tryky ;o) dikas vsem za helping. Citovat
klumir Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 vyser se na to,dokud jsi ještě nezačal. ber to jako dobrou radu.... ......radši si najdi několik desítek hodin jiné práce s jistějším výsledkem. Citovat
marisw Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 presne tak, vyser sa na to...... a dalsia vec.....nie je to az tak jednoduche ako sa to povie....nie je to len o mechanike... jeden chlapík to od nás riešil, ale čo viem tak stým mal kur****é problémy, a nedokazali to spojazdniť tak ako by to malo byť.... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 no to je slovník, trochu slušněji by to nešlo? Citovat
marisw Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 taky zasah si zaslúži tvrdé slová )))))) :super ale sorry, za poburovanie slúšných občanov Původně zaslal: minimaxa no to je slovník, trochu slušněji by to nešlo? Citovat
kukikuk Odesláno 6. srpen 2008 Autor Odesláno 6. srpen 2008 Tak kdyz me radite at se na to vyseru, tak musite znat i duvody proc se na to mam vysrat? Vsichni jen tvrdite at se na to vyseru, ale nikdo nenapisete konkretni vec kde by mohl byt zadrhel. Rikam mam cele topeni a vsechno co k tomu ptrebuju, jen se to prehodi a nemel by s tim byt problem. Uz jedno auto rozdelane mam. Citovat
čakom Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 kukikuk: to chceš dávat ze starýho modelu na novej? Citovat
marisw Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 on to nevedel rozbehat v počitači...mechanicky bolo vsetko ok.. Původně zaslal: kukikuk Tak kdyz me radite at se na to vyseru, tak musite znat i duvody proc se na to mam vysrat? Vsichni jen tvrdite at se na to vyseru, ale nikdo nenapisete konkretni vec kde by mohl byt zadrhel. Rikam mam cele topeni a vsechno co k tomu ptrebuju, jen se to prehodi a nemel by s tim byt problem. Uz jedno auto rozdelane mam. Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: kukikuk Tak kdyz me radite at se na to vyseru, tak musite znat i duvody proc se na to mam vysrat? Vsichni jen tvrdite at se na to vyseru, ale nikdo nenapisete konkretni vec kde by mohl byt zadrhel. Rikam mam cele topeni a vsechno co k tomu ptrebuju, jen se to prehodi a nemel by s tim byt problem. Uz jedno auto rozdelane mam. někde tu je vlakno od Ferryho , kde klimu dodělaval což je defacto to stejne , sic manualni ale palubka musi stejně ven . Citovat
čakom Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: kukikuk Tak kdyz me radite at se na to vyseru, tak musite znat i duvody proc se na to mam vysrat? Vsichni jen tvrdite at se na to vyseru, ale nikdo nenapisete konkretni vec kde by mohl byt zadrhel. Rikam mam cele topeni a vsechno co k tomu ptrebuju, jen se to prehodi a nemel by s tim byt problem. Uz jedno auto rozdelane mam. někde tu je vlakno od Ferryho , kde klimu dodělaval což je defacto to stejne , sic manualni ale palubka musi stejně ven . Citovat
ozzy56 Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 kukikuk Jestli to budeš předělávat,zkus ty postupy fotit,abychom se tady pořád nedohadovali proč to nejde....většinou jsou to stejnak kecy typu jednapanípovídala. Budeme rádi,když své postřehy z výměny a taky ty fotky zveřejníš tady na foru. Za sebe--do této výměny bych nešel--,ale přeji Ti co nejméně problémů s výměnou. [upravil dne 6/8/08 ozzy1956] Citovat
kukikuk Odesláno 6. srpen 2008 Autor Odesláno 6. srpen 2008 for cakom- Ne....ze staryho na starej ;o) Citovat
čakom Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: kukikuk for cakom- Ne....ze staryho na starej ;o) Tam by snad nemusel být problém. Pokud to bude mít přípravu v el. tak nebudeš muset měnit svazky. Sis pořídil starou? [upravil dne 6.8.2008 čakom] Citovat
Guest servisman Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 vem to obrazně jaký je tam rozdíl mezi ruční a automatickou klimou/ovládací panel nějaká čidla a motorky,ovládající klapky/Pokud máš vše potřebné tak snad je to jednodušší než jak Ferry klimu neměl a dodělával Citovat
marisw Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 holt...toto je pravda Původně zaslal: honza406 vem to obrazně jaký je tam rozdíl mezi ruční a automatickou klimou/ovládací panel nějaká čidla a motorky,ovládající klapky/Pokud máš vše potřebné tak snad je to jednodušší než jak Ferry klimu neměl a dodělával Citovat
Guest servisman Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 podle mne pokud máš klimu ruční není třeba vandávat palubku,protože výparník už máš,jen jak jsem napsal čidla motorky,snad i kabeláž tam je co jsem koukal u sebe.Mám ruční a někde konektory už jsou Citovat
ozzy56 Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Já zase opačně,mám digiklímu a stačila by mi obyčejná--asi ty čidla a motorky vyhážu ven :D:D Citovat
Guest servisman Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Já zase opačně,mám digiklímu a stačila by mi obyčejná--asi ty čidla a motorky vyhážu ven :D:D a panel dáš na ruční ovládaná lanky Citovat
ozzy56 Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: ozzy1956 Já zase opačně,mám digiklímu a stačila by mi obyčejná--asi ty čidla a motorky vyhážu ven :D:D a panel dáš na ruční ovládaná lanky Bylo mi řečeno,že klima na starých autech (to jsou ty,co máme my ),je díra na peníze... Je to tak,včera mi měnili chladič klimy,snad už chladivo unikat nebude,před manželkou slovo KLIMA už radši nemluvím :D:D [upravil dne 6/8/08 ozzy1956] Citovat
klumir Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: ozzy1956 Já zase opačně,mám digiklímu a stačila by mi obyčejná--asi ty čidla a motorky vyhážu ven :D:D a panel dáš na ruční ovládaná lanky Bylo mi řečeno,že klima na starých autech (to jsou ty,co máme my ),je díra na peníze... Je to tak,včera mi měnili chladič klimy,snad už chladivo unikat nebude,před manželkou slovo KLIMA už radši nemluvím :D:D [upravil dne 6/8/08 ozzy1956] nakonec to byl chladič??měla to být přece trubka..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.