Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Potreboval bych poradit. Chystam se na predelani manualni klimatizace na automatickou u sve 406ky. Mam vsechno k dispozici, cele topeni i s klapkama i teplotni cidla a panel automaticke klimatizace. Chci se jen zeptat jestli to uz nekdo nedelal, nebo vi na co si mam dat pozor. Proste nejaky typy a tryky ;o) dikas vsem za helping.

Odesláno

presne tak, vyser sa na to......

a dalsia vec.....nie je to az tak jednoduche ako sa to povie....nie je to len o mechanike...

jeden chlapík to od nás riešil, ale čo viem tak stým mal kur****é problémy, a nedokazali to spojazdniť tak ako by to malo byť....

Odesláno

taky zasah si zaslúži tvrdé slová :))))))) :P:super

ale sorry, za poburovanie slúšných občanov

Původně zaslal: minimaxa

no to je slovník, trochu slušněji by to nešlo? :ticho

Odesláno

Tak kdyz me radite at se na to vyseru, tak musite znat i duvody proc se na to mam vysrat? Vsichni jen tvrdite at se na to vyseru, ale nikdo nenapisete konkretni vec kde by mohl byt zadrhel. Rikam mam cele topeni a vsechno co k tomu ptrebuju, jen se to prehodi a nemel by s tim byt problem. Uz jedno auto rozdelane mam.

Odesláno

on to nevedel rozbehat v počitači...mechanicky bolo vsetko ok..

Původně zaslal: kukikuk

Tak kdyz me radite at se na to vyseru, tak musite znat i duvody proc se na to mam vysrat? Vsichni jen tvrdite at se na to vyseru, ale nikdo nenapisete konkretni vec kde by mohl byt zadrhel. Rikam mam cele topeni a vsechno co k tomu ptrebuju, jen se to prehodi a nemel by s tim byt problem. Uz jedno auto rozdelane mam.

Odesláno

někde tu je vlakno od Ferryho , kde klimu dodělaval což je defacto to stejne , sic manualni ale palubka musi stejně ven .

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

někde tu je vlakno od Ferryho , kde klimu dodělaval což je defacto to stejne , sic manualni ale palubka musi stejně ven .

Odesláno

kukikuk

Jestli to budeš předělávat,zkus ty postupy fotit,abychom se tady pořád nedohadovali proč to nejde....většinou jsou

to stejnak kecy typu jednapanípovídala.

Budeme rádi,když své postřehy z výměny a taky ty fotky zveřejníš tady na foru.

Za sebe--do této výměny bych nešel--,ale přeji Ti co nejméně problémů s výměnou. :papa

[upravil dne 6/8/08 ozzy1956]

Odesláno

for cakom- Ne....ze staryho na starej ;o)

Tam by snad nemusel být problém. Pokud to bude mít přípravu v el. tak nebudeš muset měnit svazky.

Sis pořídil starou?

[upravil dne 6.8.2008 čakom]

Guest servisman
Odesláno

vem to obrazně jaký je tam rozdíl mezi ruční a automatickou klimou/ovládací panel nějaká čidla a motorky,ovládající klapky/Pokud máš vše potřebné tak snad je to jednodušší než jak Ferry klimu neměl a dodělával

Odesláno

holt...toto je pravda

Původně zaslal: honza406

vem to obrazně jaký je tam rozdíl mezi ruční a automatickou klimou/ovládací panel nějaká čidla a motorky,ovládající klapky/Pokud máš vše potřebné tak snad je to jednodušší než jak Ferry klimu neměl a dodělával

Guest servisman
Odesláno

podle mne pokud máš klimu ruční není třeba vandávat palubku,protože výparník už máš,jen jak jsem napsal čidla motorky,snad i kabeláž tam je co jsem koukal u sebe.Mám ruční a někde konektory už jsou

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Já zase opačně,mám digiklímu a stačila by mi obyčejná--asi ty čidla a motorky vyhážu ven :D:D:D

a panel dáš na ruční ovládaná lanky

Odesláno

Já zase opačně,mám digiklímu a stačila by mi obyčejná--asi ty čidla a motorky vyhážu ven :D:D:D

Bylo mi řečeno,že klima na starých autech (to jsou ty,co máme my

:D ),je díra na peníze...

Je to tak,včera mi měnili chladič klimy,snad už chladivo unikat nebude,před manželkou slovo KLIMA už radši nemluvím :D:D:D

Odesláno

Bylo mi řečeno,že klima na starých autech (to jsou ty,co máme my

:D ),je díra na peníze...

Je to tak,včera mi měnili chladič klimy,snad už chladivo unikat nebude,před manželkou slovo KLIMA už radši nemluvím :D:D:D

nakonec to byl chladič??měla to být přece trubka.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...