Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, tak uz se chystam dat na piskota lity kola a chtel bych nalakovat bubny a trmeny. tak pls poradte nekdo kdo uz to delal, jaky typ laku je asi nejlepsi, kde ho sehnat a jestli se musi komplet ty bubny sundat abych to mohl nalakovat nebo jestli se daj strikat na aute. predem dik za odpovedi :papa

Odesláno

kup hammerite a mas to vychytany :D

kazdopadne to chce maximalne ocistit... a pote steteckem natrit...min. 3 vrstvy (ale to poznas) - aby nesly videt tahy stetce...

Odesláno

Jak říka Viashino, kup Hammerite.Není to sice na to určené ale drží to.Odstín je taky pěkný.Nevím proč bych měl dávat hříšné prachy za Foliatech;)

Odesláno

no nevim jestli ty vysoky teploty od brzd hammerite vydrzi a 1000kc za specialní lak se mi davat nechce, to nejsou ty specialni laky nejaky levnejsi???

Odesláno

kup toho kladivace, tak vysoky teploty tam zase nejsou na tech mistech, kde se to placa....

Jo maximalne na bubnech se ti to pri jizde se zatazenou ruckou trosku zacerna, ale aspon je to leskly a nerezavi to :)

Odesláno

To je coool takhle lakovat brzdiče :D:D:D:D:D:D:D

komaros: sundávat to nemusíš, ale důkladně zakrýt a dávat pozor to jo, proto je lepčí štěteček než sprej. Taky se na to chystám .... někdy (zatím mám jen plecháče :(:()

Odesláno
Napsán autorem komaros

no sem lama, ale myslim si ze ty trmeny by se meli urcite sundat, nebo to nevadi??

no jak vidis, nekterym lidem to nevadi...

ale rozhodne by bylo lepsi to rozebrat nebo zamaskovat nez to takhle vzit cely...

Odesláno

Já se přidávám taky za hammerite, koupi nejmenší plechovku (stačí na 3 auta) mám to už přez rok a pohoda nelope se a drží, občas to vojedeš hadrem od bordelu, aby se blejskalo a furt jak nové. mk

Odesláno

Já jsem lakoval bubny sprejem Motip určeným práve na tyhle místa. Nejdřív jsem hodinu ocelovým kartáčem a pak smirkovým papírem čistil bubny, pak jsem obalil okolí papírem a nastříkal. Je třeba několik vrstev a počkat mezi jednotlivými nástřiky, aby to řádně zaschlo. Výsledek perfektní. Přední čelisty jsem ještě nedělal, ale možná není nutné je sundavat, je třeba dobře obalit okolí.

Odesláno

Sem to taky natíral na autě všechny najednou. Auto bylo 2 dny na heverech a výsledek perfektní. Natíral jsem to barvou \"Tikurrila\" (Finsko) nebo tak nějak. Je dobrá poněvadž se slejvá a dělá jednolitou vrstvu. Akorát to teď musím na třmenech poopravit páč mi je plecháče malinko oškrtali.

Odesláno

Ja teda nevim lae dneska jsem to delal a nastrikal jsem to sprejem za 150,- z obi urcenym na brzdy a delal jsem to i minuly rok a docela to vydrzelo... ale chce to dukladne ocistit nejlepsi je koupit na vrtacku ocelovy kartac je to takovy kolecko asi za 150 pak to jde samo a velmi rychle a pak staci otrit benzinem a strikat a strikat...:D:cool:

[Editován dne 18/3/04 bodmrazu]

Odesláno

Né,že bych chtěl sejčkovat,ale pokud vím tak Hemerite po vytvrdnutí povrch vyloženě zesklovatí,ztvrdne a tím pádem je křehký.Sám sem to vyzkoušel i když ne na brzdách,kde je dost vysoká teplota.Příbuznej Hemerite je fa Alkyton je to úplně to samý,stejný parametry,taky na rez a je za stejnou škváru jen má jedno vylepšení,že je totiž pružnej.Natřeš ho třeba na hliník krásně vytvrdne,vypadá stejně jako Hemerite ale ten plech i s tou barvou můžeš klidně ohejbat a barva drží.Hemerite by totiž popraskal a navíc Hemerite má mřížku tedy je porézní ,takže po natření si materiál sice pomaleji ale rezne dál,ale povrch barvy je stále svěží.Přirovnal bych to vyloženě k bužírce.Jak dlouho vydrží ve vysokých teplotách jako jsou brzdové třmeny jsem nezkoušel.:papa

Odesláno

Tak chlapi, shodnete se na konkretni barve kterou koupit ? asi bych to radeji natiral steteckem. Jeste dotaz...jak slozite je ty brzdy na to vycisteni a nalakovani rozebrat ?

Odesláno

Jsem to odrbal oc. kartáčem (dávaje bacha na gumové součásti). Potom omyl tech. benzínem. Natřel štětcem základem. A nakonec dvě vrstvy tý finský barvy taky štětcem, poněvadž se slejvá takže kocouři se nekonali.A vše OK.;)

Odesláno

Oki, fotku meho auta vidite, elektrony mam 5ti paprskove, takze to pujde dost videt, jaka barva se k tomu tak hodi. Vseci to maji na cerveno, je nevim, aby to moc nebilo do oci :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...