jackie Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 ne,on na to zapoměl a mám mu volat v pondělí,tak doufám že to dopadne příští týden Citovat
čakom Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: jackie a jak hodně času ti to zabralo? 3 až 4 hodiny Citovat
jackie Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 to je docela dost.a jak ti šly světla rozebrat a složit? Citovat
čakom Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: jackie to je docela dost.a jak ti šly světla rozebrat a složit? Rozdělat i složit to šlo v pohodě. Ze spodu jsem to parkrát zapáčil šroubovákem a pak to šlo odtrhnout od sebe. Citovat
čakom Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: jackie a jak si je lepil k sobě? Nijak. Ten tmel je jak žvíkačka tak se to zas k sobě slepilo. Jsdou tam ještě 4 kovový svorky který to drží pohromadě. Citovat
jackie Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 tak to možná taky zkusím,ale asi až po laku,abych viděl jak to bude vypadat.a co že se ted vůbec naukazuješ na icq? Citovat
čakom Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: jackie tak to možná taky zkusím,ale asi až po laku,abych viděl jak to bude vypadat.a co že se ted vůbec naukazuješ na icq? Nějak to blblo poslední dobou. Citovat
jackie Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 tak to jo,doufám že se tam zase brzo ukážeš.a co nějaký další úpravy? Citovat
čakom Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: jackie tak to jo,doufám že se tam zase brzo ukážeš.a co nějaký další úpravy? Prodám kola a dám 17\" a to bude asi vše. Možná ještě větší brzdy. Citovat
jackie Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 no já mám ted to křídlo a možná ještě buzdu mít marčítka a sehnal jsem hudbu za dobrý peníze Citovat
zabit Odesláno 10. srpen 2008 Autor Odesláno 10. srpen 2008 teda čakome, :potlesk:potlesk presne je to co jsem cekal, parada proste tohle tomu autu slusi vic nez naky angel eye ktery ma kde kdo( muj nazor) vsim jsem si ze mas skleneny kryty, myslis ze mi plastovy neprasknout kdyz to budu rozdelavat ?? Citovat
Stifler Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: zabit .......vsim jsem si ze mas skleneny kryty, myslis ze mi plastovy neprasknout kdyz to budu rozdelavat ?? Podle mě měly všechny 406ky old model plastový kryty světel, proto taky všichni 406káři tady na fóru nadávaj, že se nevyráběj na old modely světla s čirou optikou. Kdyby byly skleněný, tak se nechají vybrousit. Citovat
čakom Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: zabit teda čakome, :potlesk:potlesk presne je to co jsem cekal, parada proste tohle tomu autu slusi vic nez naky angel eye ktery ma kde kdo( muj nazor) vsim jsem si ze mas skleneny kryty, myslis ze mi plastovy neprasknout kdyz to budu rozdelavat ?? jsou plastový Citovat
zabit Odesláno 11. srpen 2008 Autor Odesláno 11. srpen 2008 omlouvam se zmatlo me to ze ja mam plastovy ale ciry protoze mam tvarovanou parabolu a ty mas jeste \"drazky\" na krytu Citovat
Onďas Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Podle mě ty angeleyes vyniknou nejvíc v černé Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.