Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mám 2.0 HDI a potrebujem radu. Keď za studena naštartujem tak mi dosť dymí (biely dym) a cítim vibrácie celého auta. Predtým to nerobilo. Menil som vzduchový a palivový filter, ale moc to nepomohlo. Keď sa motor zohreje je to relatívne OK. čo to môže byť?

Odesláno

Závada bude nejspíše v nefunkčním dožhavování motoru. Doporučuji diagnostiku motoru s testem akčních členů. Je v tom bílém dýmu cítit nafta?

[upravil dne 4.8.2008 kobr]

Odesláno

nabehané má podľa tachometra okolo 117.000 km, ale neviem či je to pravda, kúpil som ho 2/2008 v bazáre. ročník 2002. poveda by som, že v dyme cítiť trocha naftu.

Odesláno

Doma asi s tím nikdo nic neudělá, proto bych šel ještě na kontrolu do BOSCH service, tam zjistí, jestli to nejsou vstřiky nebo tlaky v motoru

Odesláno

bílý kouř nevěstí nic dobrého,podívej se do expanzky chladící kapaliny jestli tam není mastný flek,bílý kouř většinou znamená,že jde voda do válce přes těsnění pod hlavou

Odesláno

Dík za radu. Zajtra sa pozriem do expanzky, ale určite mi nejde voda do oleja. prednedávnom som dolieval olej a veko nalievacieho otvoru bolo čisté. Ten dym je skôr bledomodrý a dymí len za studena. najlepšie bude asi skočiť na diagnostiku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...