jurko1 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 mám 2.0 HDI a potrebujem radu. Keď za studena naštartujem tak mi dosť dymí (biely dym) a cítim vibrácie celého auta. Predtým to nerobilo. Menil som vzduchový a palivový filter, ale moc to nepomohlo. Keď sa motor zohreje je to relatívne OK. čo to môže byť? Citovat
kobr Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Závada bude nejspíše v nefunkčním dožhavování motoru. Doporučuji diagnostiku motoru s testem akčních členů. Je v tom bílém dýmu cítit nafta? [upravil dne 4.8.2008 kobr] Citovat
jurko1 Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 nabehané má podľa tachometra okolo 117.000 km, ale neviem či je to pravda, kúpil som ho 2/2008 v bazáre. ročník 2002. poveda by som, že v dyme cítiť trocha naftu. Citovat
kobr Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Doma asi s tím nikdo nic neudělá, proto bych šel ještě na kontrolu do BOSCH service, tam zjistí, jestli to nejsou vstřiky nebo tlaky v motoru Citovat
pavloucha Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 bílý kouř nevěstí nic dobrého,podívej se do expanzky chladící kapaliny jestli tam není mastný flek,bílý kouř většinou znamená,že jde voda do válce přes těsnění pod hlavou Citovat
jurko1 Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 Dík za radu. Zajtra sa pozriem do expanzky, ale určite mi nejde voda do oleja. prednedávnom som dolieval olej a veko nalievacieho otvoru bolo čisté. Ten dym je skôr bledomodrý a dymí len za studena. najlepšie bude asi skočiť na diagnostiku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.