Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: marisw

je pravda ze 206 je pomaly kultove vozitko, ale netreba to zase s tou vyrobou prehanat..... jej cas uz nadisiel....

A to já zase,aby překonala VW Brouka :D

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Původně zaslal: marisw

je pravda ze 206 je pomaly kultove vozitko, ale netreba to zase s tou vyrobou prehanat..... jej cas uz nadisiel....

A to já zase,aby překonala VW Brouka :D

aj ja som stebou :super:super:super

Odesláno

mno, mají jednu zbytečnou výrobní linku na 206 - tak ji někam přesunou a olt budou dělat 206 :)

Peugeot zase trochu vydělá, někde lidi dostanou práci, a někdo bude mít novou 206 ;)

Myslím, že v Africe ještě někde stále mlátějí 505, bo to auto vydrží taky hodně (jak nás každoročně přesvědčuje Marcel).

Škodovka taky vyrábí O1 v Tůru, bo se najdou lidi, kteří si ji ještě koupí.

Mmch, Gulf I nebo Gulf II se ještě vyrábí v JARu. Ale protože je už dost starej, tak prochází rok co rok faceliftem. Záleží totiž na tom, kde klekne jaká stará (15-20 letá) forma. Takže pak lze potkat klidně Gulfa s palubkou z Felicie a je to v absolutním pořádku.:aut

Odesláno

ja jsem pro, konecne automobilky pochopili ze ne kazdy chce jejich prevratnou novinku, ktera je plna elektroniky a drahsi na provoz ... ze jim staci provereny model, ktery je nenarocny na udrzbu a obsahuje jen nutnou elektroniku apod... a ze je to pro ne lepsi si koupit toto \"stare\" auto nove, nez ojety novy model v bazaru.

a octavia tour je toho dukazem ;-)

Odesláno

sice je pravda aj to, ze jazdene 206 by si podrzali vyssie ceny pri dalsom predaji a ked by sa skoncila vyroba a nabiehaly by dalsie a dalsie generacie noveho 20x radu

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...