Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

maš pravdu docela ale zase apson mam par poznatku co se děje když je vyfuk normalně skolěny dolu...a jak to vypada když pořadně šlapněš po plynu co je kolem tebe za svinstvo...:blicismajlik a ještě jsem zjistil že mi to kouři a možna i ten olej cuca když ten motor jede mezi 17sty a2tisic. otačkach pak to přestane ale nejvice když je motor po nastartovani krošku zahřaty...ne uplně ale začatek zahřivani.

[upravil dne 3/3/10 bibo807]

Odesláno
Původně zaslal: bibo807

... apson mam par poznatku co se děje když je vyfuk normalně skolěny dolu...a jak to vypada když pořadně šlapněš po plynu co je kolem tebe za svinstvo ....

No to je videt i ve zpetnych bocnich zrcatkach, ale ja to uprimne spis videt nechci :D No hlavne asi jde o ten smrad do auta. Pokud do toho kufrum moc nechodis, tak asi zas tolik nevadi, ale ja tohle udelat rodine, tak by me hnali :D On i normalne bufik, pekne zasmrdi do bocnich dveri, po startu, kdyz je umistenej pod bocnima dverma, natoz jeste nasmerovat vejfuk do patych dveri, kam lezu porad :D

Odesláno

To je sranda, asi před dvěma dny jsem stál před prací a koukal jak vedle stojí krásný auto (nevím myslím nějaký mercedes nebo Audi) a mělo to děsnou koncovku na výfuku a přesně jsem si vzpoměl jak jsem kdysi podobnou namontoval na moji Škodovku 120 GLS a jak bych to dneska na auto nedal ani náhodou. A přesně o tom se tu píše. tak jsem se musel smát.

Odesláno

No co si budem povidat, tak ja se taky priznam, taky jsem ji na moji Shade hundrtcvancig mel :D

V kombinaci s rychlym pruhem, sla hned spotreba dolu, na 12l a vykon o 20 koni nahoru :mrk

Odesláno

:Pa je to dole..včera se mi čistil fap a vypadalo to za mnou jak bych tam měl motor s tatry těsně před smrti:nevim takže koncovka dolu ale pořad mi to nějak divně huli i 100km po začatku a to to honim v otačkach at to je rychleji ven. a za poslednich 200km jsem měl spotřebu 8l a rychlost 42km/h jizda vicemeně v městě a kousky mezi dědinama..a nešětřim to vubec:papa

Odesláno

Ahoj a zdravím, jak jsem dneska psal, stal jsem se novým majitelem C8 2,0 HDi 88kW bez FAPu.

První poznatky z dnešní jízdy dle PP:

30km město 9,3-9,5 pak

30 km dálnice při tempomatových 135km/h 8,9-8,7 pak

25 km mezi vesnicema šla spotřeba na 8,5-8,3.

Zatím se sní zžívám, tak věřím, že bych mohl skončit někde na 8-8,5 kombinované spotřeby, kterou jezdím v těchto poměrech.

Odesláno
Původně zaslal: golias

Kluci svítí nebo bliká nějaká kontrolka, když se čistí fap? Mám tam nahrčený 166000km a mám z něj trochu lepa.

Az Ti dojde FAP, tak se Ti rozsviti diagnostika a na displeji se Ti objevi hlaska ANTIPOLUTION FAULT.

Plazi:

Ten interval je podle roku vyroby, me rekli, ze u moji 2003, je to po 80.000 km.

Odesláno

No on vydrzi o neco vic, ale 2x tolik, to bych se divil. Nicmene nevim jaky mas typ, ono je vic typu s ruznyma vydrzema, pordle roku vyroby. Jinak ja, nez ho kazdych 80.000 km, za 8.000 Kc cistit a doplnovat drahe aditivum, jsem ho nechal za 4.000 Kc vyndat a mam po starostech na vzdycky. Je tu na to nekde primo tema tam je vse popsane.

Odesláno

tak sem dnes vyrazil 20 km na spotřebu 5,5 l ale hrůza to skoro nejedeš potom dalších 20 sem trochu přidal ale nehonil vylezlo to na 6.5 l ale takhle bych jezdit nemoh zpátky cestu sem se taky držel tak mi to vylezlo na 6,8 l ale to nejni žádnej požitek z jízdy :bojim

Odesláno

Jelikož ještě nejezdim tak nevim kolik to papá ale taky počítám těch 8až9 litříků no je to skoro dvoutunová krabice na spotřebu mam 206SW 1.6hdi 80KW ta jezdí maximálně za 5.8 ale to fakt jezdim jak čuně jinak normál jízda 5.0 což je supr

Odesláno

Tak městský provoz převažuje a držím to těsně pod 10ti litry. Uvidíme v létě na letních gumách a bez sněhu a hlavně stání se zapnutým motorem když někde čekám.

Odesláno
Původně zaslal: MotoMoto

Tak městský provoz převažuje a držím to těsně pod 10ti litry. Uvidíme v létě na letních gumách a bez sněhu a hlavně stání se zapnutým motorem když někde čekám.

tak to je na benzin dobrá spotřeba

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...