Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no slovo krádež jsem použi pokud jsem si vědom jen v případě kdy sem to dával jako příklad že je to stejný trestný čin jako krádež, vydírání, ... a pak ve spojení krádež ochrané známky to v případě kdy na ten svůj příkladný vůz, který okopíruješ doma dáš znak např. peugeot.....no tohle sem uvedl blbě to se spíš hodí pro asiaty a jejich adidas, nike, atd.

:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

:( zaujala me ta rekce, kde se pise neco o bource, blesku, jiskreni pocitace.....

Sakrys to me nenapadlo :o. Tak jsem si byl na dvore pro lopatu a kybl s piskem snad to pomuze :D. Uklidnuje me jeste jedna vec. Nejsem sam, kdo je pripojen kablem a taky nejsem sam, kdo nema bleskojistku :P

Uvidime v lete. Kdyz se dlouho neozvu tak jsem vyhorel. Mozna se dostanu i o pul osme na tv nova!

Odesláno

trocha teorie o sitovani :P:P:P: kabel venkem je naprosta hovadina (aspon teda podle me :)) navic 100 metru od APcka (access point, anglicky receno, cesky se to da prelozit jako vysilac) je uz dost nahrane, pac mas zrejme ethernet a ten zarucuje prenos mezi pasivnimi prvky max. 100 metru...

to tak na uvod: a co te muze potkat?

1. Az ti kabel namrzne, tak ztezkne a rad se zlomi....

2. Pripadne ztraty na tom kabelu asi neresis, co? :D (nejaky ztraty paketu atd)...

3. co se tyka pomalyho stahovani, tak ty mas rychlou linu (100 kb uz fcelku de), ale ostatni muzou bejt pomalejsi... Navic ja mam defakto Gigabit a pres tyhle programy jsem nejel vic nez 90 kB ;)

co se tyka toho kabelu, tak bych ti spis doporucoval na tu vzdalenost hodit druhej AP (dalsi vysilac, stoji i treba 2 litry) a doma si dat wifi kartu a je to bez problemu....

Az nekdo uvidi ten kabel, tak si pis, ze o nej prijdes :D

Jo a kdyz to dovedem ad absurdum, tak propojovat ethernetem dve elektricky zarizeni (v tomhle pripade pocitac + AP) na jiny napetovy zeme muze znamenat zniceni jednoho zarizeni - na zemich muze vznikout potencialovy schod a to byste se divili..... Spravny postup pri rozdilnych nulovych potencialech je na kazdem konci prevodnik ETH na optiku a tahnout to optikou :D:D:D btw: prevodniky sou fcelku levny, jeden stoji asi tak 20 litru :)

Odesláno
Napsán autorem Ondra

trocha teorie o sitovani :P:P:P: kabel venkem je naprosta hovadina (aspon teda podle me :)) navic 100 metru od APcka (access point, anglicky receno, cesky se to da prelozit jako vysilac) je uz dost nahrane, pac mas zrejme ethernet a ten zarucuje prenos mezi pasivnimi prvky max. 100 metru...

to tak na uvod: a co te muze potkat?

1. Az ti kabel namrzne, tak ztezkne a rad se zlomi....

2. Pripadne ztraty na tom kabelu asi neresis, co? :D (nejaky ztraty paketu atd)...

3. co se tyka pomalyho stahovani, tak ty mas rychlou linu (100 kb uz fcelku de), ale ostatni muzou bejt pomalejsi... Navic ja mam defakto Gigabit a pres tyhle programy jsem nejel vic nez 90 kB ;)

co se tyka toho kabelu, tak bych ti spis doporucoval na tu vzdalenost hodit druhej AP (dalsi vysilac, stoji i treba 2 litry) a doma si dat wifi kartu a je to bez problemu....

Az nekdo uvidi ten kabel, tak si pis, ze o nej prijdes :D

Jo a kdyz to dovedem ad absurdum, tak propojovat ethernetem dve elektricky zarizeni (v tomhle pripade pocitac + AP) na jiny napetovy zeme muze znamenat zniceni jednoho zarizeni - na zemich muze vznikout potencialovy schod a to byste se divili..... Spravny postup pri rozdilnych nulovych potencialech je na kazdem konci prevodnik ETH na optiku a tahnout to optikou :D:D:D btw: prevodniky sou fcelku levny, jeden stoji asi tak 20 litru :)

Hele ondro tech 90kb jsi myslel u Kaazy nebo u DC++?? to mi pripada s Gigabitem fakt pomaly, ja mam ve skole 100Mbit a stahuju normalne i 3.5Mb/sec...to uz pak ani nestacim mazat veci z disku:D jinak BSA docela radi... pokud ale clovek nic neprodava tak je v pohode...horsi jsou ale 17 lety manici co si daj seznam her, programu a filmu na net a myslej si ze na tom vydelaj tezky prachy...jednoho takovyho znam a pro toho si prisli primo na stredni...cus

Odesláno

Kabel mam podporeny jeste ocelovym lankem, takze nehrozi, ze by se pretrhnul.

A nejaka starta dat nehrozi, protoze uz sem se dostal i 500Kb/s, ale jen pres ftp a ten druhy byl taky pres kabel.

Ja su rad, ze to za 420 Kc mesicne vubec jede. Celkova investice me vysla asi na 1200 Kc a to se hodi!

Casem se projevy mouchy. Pres Kazu a DC++ uz nejedu. nasel jsem si kamosa, co me pusti na ftp, kde kazdy tyden nosi nove filmy. Ve skole stahuje 8Mb/s a to je celkem v pohode. To uz i cloveka zacne bavit :)

Dekuju vsem za rady.

Odesláno

Jste vsichni zlodeji dusevniho vlastnictvi. Jdu vyplnovat formular k BSA. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D A jeste si dovoli tady psat, ze ho to bavi!! To uz je vrchol!!

Ten kabel mne taky prijde trochu divnej. Lepsi by byla wifi karta a antena, ne? Jestli na AP (access point = pristupovy bod :cool: ) vidis a jsi od neho sto metru, tak to je idealni pripad. Karta stoji okolo dvou litru a antenku bys potrebovat jenom malou, mozna i nekde za oknem. Ale mel bys svatej klid. Kdyz Te to tak bavi, stahovat ty filmy. A k ty rychlosti - muzes mit gigabitovej ethernet, ale jakmile je po ceste misto, kde to lita jenom 20kb/s, tak to proste rychlejsi, nez tech 20kb/s nebude.

[Editován dne 30/3/04 Petr605]

Odesláno

Ad ten kabel..dycky plno kecu, praxe zadna :) Teorie neni vzdy praxe. Ja uz mam rok natahlej kabel k sousedovi ob barak...pres 130M UTPcka, protoze mam na pude wifirouter a nez to spojovat AP + karta u nej, tak to vyjde 4x levneji tohle. Kabel visi na 4mm ocelovem lanku..to unese i kone :) Takhle to proste bezi a funguje. Takze asi takhle...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...