Madilka Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Přeji hezký den, při volnoběhu je slyšet z výfuku \"střílení-blafání\", občas při dojíždění do křižovatky při vypnuté spojce motor chcípne. Nedávno jsme měl problém že při jízdě motor na cca 0,5 vteřiny vynechal,bylo vyměněno nějaké čidlo v sání a a už se to zdá v pořádku,jen ten volnoběh je stále nejistý. Poradíte ? Citovat
Medion Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 píše se to o tom pořád dokola a je to váha vzduchu.dej si to do hledání Citovat
Madilka Odesláno 31. červenec 2008 Autor Odesláno 31. červenec 2008 zdá se že váha vzduchu se týká pouze dieselů, tohle je benzín 1,8i Citovat
Béďa Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: Madilka zdá se že váha vzduchu se týká pouze dieselů, tohle je benzín 1,8i tak to se pletes, vaha vzduchu je i u benzinu.. tohle by ti mela odhalit diagnostika pokud je to ono.. Citovat
Madilka Odesláno 31. červenec 2008 Autor Odesláno 31. červenec 2008 tak jestli to čidlo co mě měnili nebyla právě váha vzduchu,musím to zjistit,jen jsem někde četl že by se po výměně měl provést reset ŘJ Citovat
Guest Džůny Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Obnovím téma. Dělá mi to na 406tce (taky 1.8): http://www.youtube.com/watch?v=_RVzC7LOW9s MAP mám na 90% špatný a plánuju měnit. Takže by to měl nový vyřešit, nemusím se bát, že to bude něco jiného? Na svíčkách (Bosch FR7DC+) je najeto asi 20tkm a rampu jsem dneska zkusil jinou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.