Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: ladagal

Tak mi prisel elm 327... tak sem zkousel ...a dokud sem mel sepnutou zapal. skrinku v poloze jen baterie tak se nespojil ale kdyz sem dal klicek do predstartovni polohy tak to zaclo komunikovat :) a jede to , jen to chce soft na peugeot

He he...ved to je pochopitelne ze treba mat auto najlepsie nastartovane :papa

Odesláno

klíček musí být v poloze jako před startováním, musí se rozsvítit kontrolky, nastartováno být nemusí, to jen kdyby jsi chtěl sbírat data za jízdy

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Původně zaslal: ladagal

Tak mi prisel elm 327... tak sem zkousel ...a dokud sem mel sepnutou zapal. skrinku v poloze jen baterie tak se nespojil ale kdyz sem dal klicek do predstartovni polohy tak to zaclo komunikovat :) a jede to , jen to chce soft na peugeot

He he...ved to je pochopitelne ze treba mat auto najlepsie nastartovane :papa

Někteří třebas neví že je nutný to mít v té poloze tak to radši píšu jako možnot proč jim to třebas nefunguje

Odesláno

hlavně těm coto nefunguje poradím se podívat do správce zařízení a pak v LPT a COM máte seriový port přes USB nebo tak něco tak se mrkněte jaký mu je přiřazen port a ten pak mějte nastaven v programu pro diagnostiku.

• O 3 týdny později...
  • O 7 měsíců později...
Odesláno

Takže dneska jsem rozchodil ELM 327 šlape to slušně a má už dva Peugeoty přečtené :). Jen bych měl dva troufale dotazy nemá někdo seznam chyb v češtině nebo nějaký v AJ s komentářem některé chyby mi nejsou zcela jasné. Druhou věc co řeším je měření akčních členů je to vůbec pomocí ELM možné.

Odesláno

Akcne cleny merat nejde.

Aspon co ja viem.

Zoznam chyb mas tusim v tomto vlakne dakde na zaciatku :papa

Konkretne na 4tej strane...

[upravil dne 23.4.2009 Y2K]

• O 5 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: kveton

Mě to na 206ce taky funguje! Nečekal jsem od toho žádné převratné funkce, prvořadě jsem to kupoval na čtení chyb a jejich vymazání.

Rovněž já jsem si objednal ELM327 a se svojí 406 2.0 HDi 80kW r.v. 2003 to prostě nespojím... ( nelze se spojit s řídící jednotkou - Unable to connect ) Zkoušel jsem připojit ségry 206 1.4 r.v.2001 a s tou komunikují na první cvrknutí snad všechny softwary co mám v notesu - ScanMaster 1.6, Scantool.....

Je ještě nějaká šance, že se mi to může podařit rozběhnout?

Port mám určitě zkonfigurovanej dobře...

Připojuji fotku mé řídící jednotky.

post-0-14109610279275_thumb.jpg

Odesláno

taky mi to nejde,řj máš koukám EDC15,já mám EDC15C2 a ani ťuk,

s těma dieselama je to potíž,akorát vím,že 406 2.0 HDi RHS 79KW s FAPem přes kakel elm327 nejde

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Jak vas tady tak posloucham vypada ze nema cenu si kupovat ten kabel. Mam ridici jednotku EDC15 v 2.0 HDI 80kW RHZ a nejspis to asi nerozjedu ze? Proto timto zadam nekoho kdo by to pripadne na techto RJ rozchodil napiste jak pripadne s jakym kabelem ci pistrojem. Dik za ochotu

Odesláno
Původně zaslal: ondra.pimo

Jak vas tady tak posloucham vypada ze nema cenu si kupovat ten kabel. Mam ridici jednotku EDC15 v 2.0 HDI 80kW RHZ a nejspis to asi nerozjedu ze? Proto timto zadam nekoho kdo by to pripadne na techto RJ rozchodil napiste jak pripadne s jakym kabelem ci pistrojem. Dik za ochotu

Nežádej, ale když od někoho něco chceš, normálně řekni prosím. Ono to vypadá jaksi lidštěji. Nejsi na policejní stanici nebo vůbec na úřadě.

Diag budeš mít jen pro sebe? Není lepší zajít za někým, kdo diagnostiku má? Protože za ty peníze, co do ní vrazíš ( a bude ti ležet doma), máš několikrát diagnózu . A nemusí to být originální LEXIA či jak se to nazývá pro Peu, ale stačí i diag. BOSCH nebo ATAL. Pokud samozřejmě nechceš upravovat soft v řídící jednotce. A to není tak jednoduché.

Odesláno

Tak ted prosím kdo muže něco oporučit napište. :DNo měl bych to pro sebe ale mám dost kámošů kterým byc to mohl dělat. No mám možnost na diagnostiku za 200kč ale už mě to nebaví tam furt jezdit. Chtěl bych si t dělat sám a navíc mě láká právě upravovat tu řídící jednotku. Kámoš si taky dělá doma čip sám, ale má samozřemě auta s koncernu.:bacha

Odesláno

Kdyby si četl příspěvky výše, zjistíš, že pomocí ELM327 a takových podobných diagnostik se nedostaneš do řídící jednotky. Je to pouze na vyčtení závad a zjištění teploty, rychlosti, vstupních tlaků a pod. Nelze provádět ani testy akčních členů. To jsou všechny čidla, ať už ventily, palivové čerpadlo, spínače, všechno co se hýbe.

Více na dieselpowerforum. Opravdu.

Odesláno

Vsak proto se tu ptam na jinou diagnostiku kterou by mi nekdo doporucil. Protoze ELM327 mi stejne na me ridici jednotce nefunguje, nebo teda nikdo jeste nepise jestli se mu povedla spojit ta moje ridici jednotka. Zatim tu je vise napsano ze se to nepovedlo. Kdyby to ELMko fungovalo tak za ty kacky bych ho vzal, ale koupit to a pak zjistit ze to nejde tak uz mam ctvrtinu ceny na lexii v pr......

• O 2 roky později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak sem rozchodil ELM327 na své 406 HDI90 rv.2000 :) a pak že to nejde... Jediné co stačilo nastavit tak v nastavení portu stačí zadat port 10. Přišel jsem na to náhodou když jsem si stahl program CAR GAUGE LITE na android a tam mi to vyhledalo elm na portu 10. stahl jsem si Torque PRO a zadal ten samej port a ejhle :) NO PROBLEMO

Třeba to rozchodí více lidí co si ELM327 koupili s doměním že jim pude a nešel...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...