Y2K Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: ladagal Tak mi prisel elm 327... tak sem zkousel ...a dokud sem mel sepnutou zapal. skrinku v poloze jen baterie tak se nespojil ale kdyz sem dal klicek do predstartovni polohy tak to zaclo komunikovat a jede to , jen to chce soft na peugeot He he...ved to je pochopitelne ze treba mat auto najlepsie nastartovane Citovat
Y2K Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Tak som skusal napojit Seat Cordoba 96 a to neslo spojit nicim... Citovat
kveton Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 klíček musí být v poloze jako před startováním, musí se rozsvítit kontrolky, nastartováno být nemusí, to jen kdyby jsi chtěl sbírat data za jízdy Citovat
ladagal Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: ladagal Tak mi prisel elm 327... tak sem zkousel ...a dokud sem mel sepnutou zapal. skrinku v poloze jen baterie tak se nespojil ale kdyz sem dal klicek do predstartovni polohy tak to zaclo komunikovat a jede to , jen to chce soft na peugeot He he...ved to je pochopitelne ze treba mat auto najlepsie nastartovane Někteří třebas neví že je nutný to mít v té poloze tak to radši píšu jako možnot proč jim to třebas nefunguje Citovat
ladagal Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 hlavně těm coto nefunguje poradím se podívat do správce zařízení a pak v LPT a COM máte seriový port přes USB nebo tak něco tak se mrkněte jaký mu je přiřazen port a ten pak mějte nastaven v programu pro diagnostiku. Citovat
sick_boy Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Skusal niekto podobne softy? http://www.sksat.eu/obd_software.htm Ako som sa docital tak cez ELM327 by som mohol len diagnostikovat a nie napr. aktivovat PP? Citovat
Y2K Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: sick_boy Skusal niekto podobne softy? http://www.sksat.eu/obd_software.htm Ako som sa docital tak cez ELM327 by som mohol len diagnostikovat a nie napr. aktivovat PP? Mas pravdu....ono to vie len citat zive udaje a mazat chybove hlasky. Z tych softov som par skusal, najlepsi je scan master. Citovat
Vapik Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Takže dneska jsem rozchodil ELM 327 šlape to slušně a má už dva Peugeoty přečtené . Jen bych měl dva troufale dotazy nemá někdo seznam chyb v češtině nebo nějaký v AJ s komentářem některé chyby mi nejsou zcela jasné. Druhou věc co řeším je měření akčních členů je to vůbec pomocí ELM možné. Citovat
Y2K Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Akcne cleny merat nejde. Aspon co ja viem. Zoznam chyb mas tusim v tomto vlakne dakde na zaciatku Konkretne na 4tej strane... [upravil dne 23.4.2009 Y2K] Citovat
Osvi Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: kveton Mě to na 206ce taky funguje! Nečekal jsem od toho žádné převratné funkce, prvořadě jsem to kupoval na čtení chyb a jejich vymazání. Rovněž já jsem si objednal ELM327 a se svojí 406 2.0 HDi 80kW r.v. 2003 to prostě nespojím... ( nelze se spojit s řídící jednotkou - Unable to connect ) Zkoušel jsem připojit ségry 206 1.4 r.v.2001 a s tou komunikují na první cvrknutí snad všechny softwary co mám v notesu - ScanMaster 1.6, Scantool..... Je ještě nějaká šance, že se mi to může podařit rozběhnout? Port mám určitě zkonfigurovanej dobře... Připojuji fotku mé řídící jednotky. Citovat
pavloucha Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 taky mi to nejde,řj máš koukám EDC15,já mám EDC15C2 a ani ťuk, s těma dieselama je to potíž,akorát vím,že 406 2.0 HDi RHS 79KW s FAPem přes kakel elm327 nejde Citovat
ondra.pimo Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Jak vas tady tak posloucham vypada ze nema cenu si kupovat ten kabel. Mam ridici jednotku EDC15 v 2.0 HDI 80kW RHZ a nejspis to asi nerozjedu ze? Proto timto zadam nekoho kdo by to pripadne na techto RJ rozchodil napiste jak pripadne s jakym kabelem ci pistrojem. Dik za ochotu Citovat
kobr Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Původně zaslal: ondra.pimo Jak vas tady tak posloucham vypada ze nema cenu si kupovat ten kabel. Mam ridici jednotku EDC15 v 2.0 HDI 80kW RHZ a nejspis to asi nerozjedu ze? Proto timto zadam nekoho kdo by to pripadne na techto RJ rozchodil napiste jak pripadne s jakym kabelem ci pistrojem. Dik za ochotu Nežádej, ale když od někoho něco chceš, normálně řekni prosím. Ono to vypadá jaksi lidštěji. Nejsi na policejní stanici nebo vůbec na úřadě. Diag budeš mít jen pro sebe? Není lepší zajít za někým, kdo diagnostiku má? Protože za ty peníze, co do ní vrazíš ( a bude ti ležet doma), máš několikrát diagnózu . A nemusí to být originální LEXIA či jak se to nazývá pro Peu, ale stačí i diag. BOSCH nebo ATAL. Pokud samozřejmě nechceš upravovat soft v řídící jednotce. A to není tak jednoduché. Citovat
ondra.pimo Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Tak ted prosím kdo muže něco oporučit napište. :DNo měl bych to pro sebe ale mám dost kámošů kterým byc to mohl dělat. No mám možnost na diagnostiku za 200kč ale už mě to nebaví tam furt jezdit. Chtěl bych si t dělat sám a navíc mě láká právě upravovat tu řídící jednotku. Kámoš si taky dělá doma čip sám, ale má samozřemě auta s koncernu. Citovat
kobr Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Kdyby si četl příspěvky výše, zjistíš, že pomocí ELM327 a takových podobných diagnostik se nedostaneš do řídící jednotky. Je to pouze na vyčtení závad a zjištění teploty, rychlosti, vstupních tlaků a pod. Nelze provádět ani testy akčních členů. To jsou všechny čidla, ať už ventily, palivové čerpadlo, spínače, všechno co se hýbe. Více na dieselpowerforum. Opravdu. Citovat
ondra.pimo Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Vsak proto se tu ptam na jinou diagnostiku kterou by mi nekdo doporucil. Protoze ELM327 mi stejne na me ridici jednotce nefunguje, nebo teda nikdo jeste nepise jestli se mu povedla spojit ta moje ridici jednotka. Zatim tu je vise napsano ze se to nepovedlo. Kdyby to ELMko fungovalo tak za ty kacky bych ho vzal, ale koupit to a pak zjistit ze to nejde tak uz mam ctvrtinu ceny na lexii v pr...... Citovat
HonzaZ Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Jediná diagnostika, která umí vše na peugeotech je Planet 2000. Citovat
ondra.pimo Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Tak dik moc. Zkusim to bud sehnat a nebo budu jezdit porad dal na diagnozu. Citovat
Přema Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 tady se jedna prodává ....chce o jen rochu hledat... Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Tak sem rozchodil ELM327 na své 406 HDI90 rv.2000 a pak že to nejde... Jediné co stačilo nastavit tak v nastavení portu stačí zadat port 10. Přišel jsem na to náhodou když jsem si stahl program CAR GAUGE LITE na android a tam mi to vyhledalo elm na portu 10. stahl jsem si Torque PRO a zadal ten samej port a ejhle NO PROBLEMO Třeba to rozchodí více lidí co si ELM327 koupili s doměním že jim pude a nešel... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.