Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 - klíč- dálkové ovládání

Recommended Posts

Odesláno

Čau! Sháním celý mechanismus el. stahování na Peugeot 306 hatchback 1,4, r.v. 1997 (5-dveřový). Dále mám poškozený klíč - dálkové ovládání (viz. foto)Může mi někdo poradit, co se s tím dá podniknout. Díky:myslim

[upravil dne 28.7.2008 korycanek]

post-0-14109601588493_thumb.jpg

Odesláno

pokud je to jen to tlacitko tak by se melo nechat dat koupit u Peugeota.. cena tusim cca do 200Kc

je tu na prodej nekolik 306tek na dily takze stahovacku zkus u nekoho z nich..;)

Odesláno

Díky moc, už jsem zkoušel na mail martyho, prodává celé levé dveře, tak uvídím. Nechce se mi dávat 3200 Kč v Autokelly a prošvihl jsem už kvůli tomu technickou. Leda bych stáhl okénko a nechal ho při technické stáhlé,ale stejně to musím opravit. Za klíč každopádně díky. Myslíš zřejmě origoš servis, to mám nejblíž do Fryštáku, to zas není taková hrůza. Je upadlý vlastně ten plastový vršek, zůstal plíšek a plastová podložka - viz. foto.

[upravil dne 28.7.2008 korycanek]

post-0-14109601588635_thumb.jpg

Odesláno

Super Díky moc, už jsem jim poslal do Fryštáku mail s fotem, protože v autokelly jsem na nic nenarazil.Mimo tu technickou mám ještě nohu v gypsu po fotbalovém turnaji, takže jsem nemobilní.:D

Odesláno

JJ, díky, už jsem dostal odpověď, mají ho skladem a stojí 172 Kč. Takže můj problém je zdá se vyřešen, aspoň něco, teď ještě tu stahovačku na okno a jsem all right, snad:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...