Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jo, tahle krabice vnitrnim prostorem a usporadanim prakticky nema konkurenci, to je pravda. Proto me take porad laka, i kdyz ji nepotrebuju. Ale zaroven je to segment, na ktery krize cen dopada nejhur, ne kazdy ma na provoz. Servis tehle aut je totiz radove drazsi nez u beznych kombiku, i kdyz uz jsou ty krabice dost stare. Na to si stezuje dost lidi...

No a radeji neprodavat? Ano, ale kdyz uz nekdo chce obmenit, stejne mu nic jineho nezbyde. A cim dele to bude doma susit, tim prodela vic, jak to auto starne, cena se dale snizuje, plati za to pojistku, lezi v tom penize...

Odesláno

:)

Tak schválně, jestli Tower bude fakt v létě prodávat, jak tu předtím psal, na tu jeho bych si i počkal :) Modrá metalíza, 2x abg a mech. klima, k tomu ještě nový model 99 a 1,9TD, ideální kombinace... a když si vezmu, že v létě budou tak za 70tis, už je tu mám dané stranou v šuplíku ;)

Jinak legrace je, jak z inzerátů zakladatele tohoto vlákna zde na Peugeot-clubu i jinde najednou zmizely ty chrastící hydroštely, ačkoliv se tu předtím holedbal, jak nic nebude zatajovat (na začátku tohoto vlákna). Pochybuji, že by se novými nepochlubil, kdyby je dal vyměnit... spíš asi přišla bída na kozáky, aneb bližší košile než kabát. Ono taky inzerovat půl roku, a furt nic, to asi nase*e.

Odesláno

Oddie: podle mě 1.9TD je na evasiona slabá měl sem možnost se v tom svést a moje 2.1 je 100x lepší!

Odesláno

Nevím jaký názor na něj máte vy,ale mě motor zatim drží(asi mě bude čekat repase Turba,žere to hodně oleje!!:grr)

Odesláno

Na běžné ježdění v pohodě stačí, a na závodění krabice stejně není.

1,9TD je jednodušší, lépe servisovatelný a potenciálně méně problémový než 2,1TD, ale jinak je to fuk, když bude pěkné auto, vezmu ho i s 2,1, i když za 1,9 budu radši...

A nebo to možná dopadne tak, že nakonec vezmu nějakou 2001 s HDI nebo benzínem, kdo ví. Za ty ceny...

Odesláno

Uvidime,byl jsem ve Fr pro auta a ze by to nejak rapidne kleslo se rict neda, podle mne to teprve prijde kolem dubna,

az krize na Cesko dolehne plnou vahou.

Nic jsme nevzali, jen mame Fabku v combi 1,4tdi za 119(2005) bez skrabnuti.:myslim

Odesláno

Jinak tu 1,9td mam 2 roky a nevim , ze by byl nejaky problem,krome kdysi popisovane remenice v Chorvatsku(cikanove).Jede to super, davam tomu pravidelne olej , filtry,delali jsme cepy a jinak nic

Odesláno

Němci taky zatím dělají hrdiny, s cenama, ostatně u nás ještě řada lidí taky, podle inzerce. Taky se skoro nic neprodává, všichni vyčkávaj. No co, čas hraje pro kupující, ne pro prodávající :) Autama bych se tedy teď moc živit nechtěl...

S tou 1,9TD jsem měl podobnou zkušenost. S tou řemenicí jsem to už koupil, plus to špatně startovalo v zimě, proto to ve Francii asi hodili do výkupu (nečtou zdejší fórum a nevěděli, že stačí udělat vůle ventilů :) ). Jediná nepříjemnost, co mě potkala, bylo prasklé spojkové leno (plastová koncovka, klasika, naštěstí přímo u baráku).

Odesláno

To souhlasím - teď je doba, že většina cen je zbožným přáním prodávajících. Týká se to nejenom aut, ale i nemovitostí. Zatím skoro nikdo neslevňuje. Ale na straně nabídky se to neúnosně přeplňuje.

Odesláno
Původně zaslal: Che

To souhlasím - teď je doba, že většina cen je zbožným přáním prodávajících. Týká se to nejenom aut, ale i nemovitostí. Zatím skoro nikdo neslevňuje. Ale na straně nabídky se to neúnosně přeplňuje.

S tím nesouhlasím. Ještě v polovině roku byl u nás problém koupit byt 3+1 pod 1.5 mega, dneska si aktuálně nikdo nedovolí dát cenu přes mega a bude ještě hůř (líp pro kupující).

Odesláno

Dave: ale vždyť oni psali to samé :)

Zpět ke krabicím - jedny německé velké oči :) :

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170289620067

Když si vezmu, že to je skoro rok 2002 (EZ 12/2001), a jak to auto celkově vypadá, výbava (nez. topení taky nemá každá), tak takovéhle auto v českých nabídkách vůbec není. Nebo aspoň srovnatelné (stav vs cena) jsem tu rok neviděl. A - neprodalo se ani za tu Startpreis... Za rok touhle dobou bude srovnatelné min. o čtvrtinu níž, to bude nějakých 4tis Eur - mňam. Když to srovnáme s těmi o 5 let staršími orvanými, různě poslepovanými a brutálně stočenými vránami, co se tu inzerují pořád ke 100tis, no nevyplatí se ještě chvilku si počkat, a případně nějakou malou kačku na takhle pěkné přidat? U takhle pěkného kusu mi už nebude vadit ani to HDI a digiklima :) Přiznám se, trochu mě svrběly prsty už teď ;)

Odesláno

to Oddie: no jestli myslis, ze Nemci nepretaci tacho, tak jsi naivni a nehazej vsechny potencialni prodavajici do jednoho pytle, ja bych nepretocil tacho ani za nic, to auto ma tolik najeto , tady je cena k jednani a nazdar.

Ne vsichni jsou nepoctivci i kdyz tady je 95% tech , co pretaci a potom ty bile vrany.

Jinak stastny lov

Odesláno

Kde jsem prosím psal, že si myslím, že Němci nestáčí tacho??? Nějak to v tom textu nevidím...

Jinak k tomu, co se prodává, resp. inzeruje u nás - znám zatím jediného prodejce/dovozce, na kterého se mohu 100% spolehnout. A k tomu, co nabízejí v inzerci různí soukromí vlastníci, řadě z nich sice věřím, že oni tacho nestočili, ale problém je v tom, že oni to již stočené koupili, takže je to prašť jako uhoď.

A už asi pomilionté opakuju, že nemám problém koupit auto s velmi vysokým nájezdem, že nemám problém koupit auto s mechanickým problémem nebo i lehce bourané. Ale - MUSÍ TOMU ODPOVÍDAT CENA.

Odesláno

Nejak jsem z textu pochopil, ohledne tech vran kupovanych tady, tim jsem se te nechtel nejak dotknout, nicmene doby, kdy jsme brali nemecke trhy ojetin utokem jsou davno pryc, ze?Ted tam vladnou turci a polaci a ty okradou nemce pri vykupu a vychodnara pri prodeji.

Donedavna slusny trh byla Fr , ale uz se to taky staci jinam , nez by melo.:super

Odesláno

No jo, když kupovat v Německu, tak to chce dobře vytipovat a vybírat, nehnat se jen po ceně, a stejně je to opruz, zvlášť kvůli té dálce. Když se nespěchá, tak trpělivě sledovat ebay, a soukromou inzerci, a pak autosalóny, co prodávaj auta vzatý protiúčtem. Ostatní je zpravidla plevel, u takto starých aut - že ty krabice ale zestárly, ta nejnovější 2002 už je stejně 7 let stará, facelift z 99 10 let, a těm nejstarším už je 15...

Odesláno

Tak ani Němci nějak nejsou ochotni za hodně dobrý ročník, byť s hodně km, zaplatit... na tuhle aukci jsem zapomněl, ale ono stejně nemělo ani cenu přihazovat, prodávající je blázen a stanovil si evidentně totálně nereálnou minimální cenu (podle té poznámky o 6tis Eur v případě Sofortkaufu). Jsem zvědavej, jestli tu aukci zopakuje, za těch 3,5tis Euro bych si to možná i koupil.

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280297084781

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...