Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hmm myslím že oddie má skoro vždy pravdu a na tom nic nezmění asi už stim nákou tu zkušenost má

Odesláno

já s tím teda nikdy problém neměl, a to že jsem už pár aut měl ...

prostě dám cenu, která stavu a výbavě vozu odpovídá a když je zájemce a s cenou až tolik nesouhlasí, tak o od toho jsme lidi abychom se nějak domluvili aby obě strany byly spokojené ;) a né že někdo od stolu aniž by mě a auto znal prohlásí že větší cenu \"jak pár tisíc to nemá a i když by cena byla poloviční tak i přes to je moc vysoká\" :) ale to bychom nesměli být v ČR a na internetovém foru

ano doba je zlá, ale nesmí se všemu věřit co se večer objeví v televizních novinách a co se píše na internetu ;)

Odesláno

Ja bych to nekoumal, ceny sly sice dolu, ale vzdy je to na domluve, ja mam 1,9 td r. 99 a kdyz jsem videl, ze bych ho sotva prodal za 120, tak si ho necham, mel jsem mit Nissan X trail, ale mista je v kredenci vice, akorat je trochu osklivka, ale bez problemu.

Odesláno

oddie: to čumím jak blázen na tu cenovku. Kromě těch dveří vypadá velice dobře. Nemít svého a uvažovat o koupi,tak bych asi moc neváhal. Ty dveře se opraví a navíc 8 míst.

Jak koukám lidem se moc nechce do přihazování. Asi opravdu není takový zájem.

Odesláno

Můj odhad byl, že se prodá těsně přes 80, nedolezlo to ani na tolik, to překvapilo i mě. Když jsem viděl, jak to neleze, asi čtvrt minuty před koncem jsem tam dal 75,5t, ale nějaká mrcha dala o pětikilo víc, ani se mi to tam nestihlo objevit :) no budiž mu přáno, třeba to auto potřebuje víc než já ;) .

Výkupní ceny v bazarech jsou ještě níž, asi byste nechápali, za jaké peníze tam lidi ty auta nechávaj. Dtto protiúčty při koupi nových.

Jinak to předtím bylo vystavené v bazaru s cenovkou 115tis, možná ten izerát ještě najdete, když budete hledat.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Kolik jsou kupující ochotni v reálu skutečně zaplatit...

http://www.aukro.cz/item472812628_fiat_ulysse_1_9_tds.html

Možná jsem si mohl udělat radost, a nějakou kačku tam přihodit, je to přeci jen r.99 - nový model. Ale co, za rok je taky čas, už takhle mi doma strašej dvě auta, s kterýma skoro nejezdím...

zajímavé, ale právě z tohoto důvodu jsem si pořídil Pežota, protože mezi lidma je rozšířen \"mítus\" že Fiati jsou pekáče a nedrží si vůbec cenu a v tomhle případě je úplně jedno že se jedná o identický vůz (lanča, pežot, citroen a fiat) :(

a je to daný i prodejní cenou nových aut, fiat byl z tohoto čtyřlístku nejlevnější

Odesláno

Co se týče rozdílů cen, tak zásadně nejdražší je Lancia - kvůli výbavě, a je tak trochu exotická. Druhý nejdražší bývá kupodivu Citroen - také zpravidla dobře vybavený, tak asi kvůli tomu. Třetí v pořadí je Peugeot, a poslední Fiat - ale především kvůli tomu, že jich je zdaleka nejvíc a hodně v základních verzích bez výbav. Čím jsou ta auta starší, tím víc se rozdíly stírají (resp. on ten poměr cca zůstává, ale 20% z miliónu je holt jiná částka než 20% ze sta tisíc :)

Odesláno

... a jen tak mimochodem jsem od léta vyhrál už dvě aukce krabic na ebay.de, jenže pokaždé nebyla dosažena Mindestpreis - majitelé mají velké oči nejen u nás... A nebylo to ani na dohodu, vydraženo těsně přes 3tis Eur, majitel chtěl rovné 4.

Odesláno
Původně zaslal: Petura

Možná jsem si mohl udělat radost, a nějakou kačku tam přihodit, je to přeci jen r.99 - nový model. Ale co, za rok je taky čas, už takhle mi doma strašej dvě auta, s kterýma skoro nejezdím...

zajímavé, ale právě z tohoto důvodu jsem si pořídil Pežota, protože mezi lidma je rozšířen \"mítus\" že Fiati jsou pekáče a nedrží si vůbec cenu a v tomhle případě je úplně jedno že se jedná o identický vůz (lanča, pežot, citroen a fiat) :(

a je to daný i prodejní cenou nových aut, fiat byl z tohoto čtyřlístku nejlevnější

Sice máš Peugeota, co se cení o chlup víc, jenže taky o dva roky staršího, než je to Ulysse na odkazu. Takže... Co, troufneš si to taky dát na Aukro od korunky, hm? :D I s tím popisem, co je tady - nutnost výměny hydroštelů, horší zimní starty?

Odesláno

Původně zaslal: Petura

Sice máš Peugeota, co se cení o chlup víc, jenže taky o dva roky staršího, než je to Ulysse na odkazu. Takže... Co, troufneš si to taky dát na Aukro od korunky, hm? :D I s tím popisem, co je tady - nutnost výměny hydroštelů, horší zimní starty?

nemám důvod to dávat na aukro od koruny, kdybych měl potřebu se toho za každou cenu zbavit a zatajit vady vozu tak to tam dám, ale jak píšu tu potřebu nemám tak proto vady na kráse v inzerátu uvádím a nabízím to zde na foru, kde předpokládám že jsou lidé co se o auta zajímajímají a dají \"2 a 2\" dohromady ;)

[upravil dne 12.11.2008 Petura]

Odesláno

no a kdyby ten fiat měl v nabíce alu kola, letní a zimní gumy, přední mlhovky, tempomat, zahrádku, tažné zařízení tak ta cena taky bude někde jinde ...

ono auto na plecháčích nic moc :D

[upravil dne 12.11.2008 Petura]

Odesláno

Alu kola mě na krabici nezajímaj, naopak jsou spíš na obtíž, sada kol je jinak koupitelná za 5-6tis docela často. Zahrádku máš ode mě za 1500, a moc lidí ji stejně nevyužije. Tažné zařízení u tohoto auta cenu spíše snižuje, protože kdo ho dneska potřebuje, ale hlavně co se s něčím takovým asi mohlo v minulosti tahat... Jinak všiml jsem si dobře, že jsi po koupi neměnil rozvody???

Odesláno

Přijím sázky na to, za kolik se vydraží ten benzínový Citrón na Aukru :) 13 hod do konce, a zatím žádný přihazující... startovní cena 65tis za nový model 99, hmm...

EDIT: tak Evasion 2,0 benzín z r.99 vydražen za 78.100,-, to je naopak o pár tisíc víc, než jsem čekal. Ale jen dva zájemci, o to naftové Ulysse byli čtyři.

[upravil dne 11/13/08 oddie]

Odesláno

Libo-li rybu :) trochu orvanější, ale ještě pořád slušně použitelné Ulysse 1,9TD r.96 na ebayi skončilo na 1.000,-Eur, já snad zas ty aukce začnu sledovat, či co...

Odesláno

U mě to tak je vždycky, koupím, poopravím, chvilku pojezdím, pošlu dál... U mě málokteré auto vydrží dlouho, dvě vydržely 4 roky, jinak jdou tak po roce, některé ani to ne. Dost často přímo někdo přijde, že zrovna potřebuje, málokdy nabízím do inzerce.

Odesláno

No, úplně sám ne, ale děti nemám (zatím). Už sice měly být, proto jsem taky tehdy to Ulysse kupoval, ale osud rozhodl jinak.... Tohle auto má u mě teď využití spíš na věci - kolo, windsurfing atd. A taky se mi líbí, za ten rok a půl jsem si na něj dost zvykl, a pak se mi špatně zvykalo na menší, i když to je v Praze praktičtější. V podstatě tak, to auto prakticky nepotřebuju, ale líbí se mi, a vzhledem k tomu, že servis dělám sám, není o tolik provozně náročnější jako malý osobák.

Nadto ta šlupka z ebaye za 1.000,- Eur už je přesně kategorie auta, co se dá koupit na jednu dvě dovolené pro partu a vyjde to levněji než půjčovna. Dřív se na to kupovaly staré transity, tohle už je přeci jen něco jiného. To je stejně věc, před rokem stály 1.000,- Eur leda bouračky.

Odesláno

S Touranem ti neporadím, to je úplně mimo mě. Jel jsem v tom jenom jednou, přesedl jsem z Ulysse, a byl to taky šok. Ale zvyknout se dá na všechno.

Jinak na krabici se asi vyprdnu, leda že by se naskytl opravdu super kup, jinak si nechám tu 306, co mi tu zbyla. Ta už je stejně zcela neprodejná, takže tu bych musel odepsat celou...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...