pažout.307 Odesláno 29. červenec 2008 Autor Odesláno 29. červenec 2008 nene, dík za nabítku ale ne.......auto mám z bazaru a veškeré opravy do půl roku platí bazar:roker, kterej to vytáhne z bejvaliho majtela, takže at si hrajó Citovat
brutall Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Původně zaslal: pažout.307 nene, dík za nabítku ale ne.......auto mám z bazaru a veškeré opravy do půl roku platí bazar:roker, kterej to vytáhne z bejvaliho majtela, takže at si hrajó tak tomu nevěřim Citovat
pažout.307 Odesláno 31. červenec 2008 Autor Odesláno 31. červenec 2008 jako jasně že když se s tím někde vysekám tak to neplatí on.........ale záruka je půl roku na motor. už jsme u něho párkrát byly a myslím že nás zrovna newidí rád.......předtím jsme řešili, že je olej všude rozstříkaný(hlavně u turba) a ted řešme opačný problém no........jaxem říkal.......ať si hrajó Citovat
pažout.307 Odesláno 6. srpen 2008 Autor Odesláno 6. srpen 2008 Dopadlo to perfektně......vstřikovače opravil, auto teď lépe táhne..hlavně na křižovatkách na 3ku.A podle mého zdání teď papá o něco méně....tak uvidíme jak to bude dál P.S.Děkuju všem z tohoto fora co se zapojili a radili mi...mooc děkuji... Citovat
jiri_lorencik Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Tak to sem rád, že to dopadlo dobře, u mě to bohužel nebyli jenom vstřiky, ale taky tobě to neudělalo to co mě Kdybych to odchytil stejně jako ty, ušetřil bych... Citovat
vlado-.m Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: pažout.307 Dopadlo to perfektně......vstřikovače opravil, auto teď lépe táhne..hlavně na křižovatkách na 3ku.A podle mého zdání teď papá o něco méně....tak uvidíme jak to bude dál P.S.Děkuju všem z tohoto fora co se zapojili a radili mi...mooc děkuji... Teraz cez tieto tepla mi digitalna mierka oleja ukazovala o jeden kruzok menej. Kedze som vela nejazdil a olej som pravidelne predtym kontroloval som tomu nevenoval zvysenu pozornost. Az do vcera. Pozrel som teda na mierku oleja a tak sa mi zda ze ho tam mam viac ako naposledy. Uplne na hornej ryske. Dalsia vec je ze auto netaha a citelne pri nizssom zaradenom stupni, napr.3 , okolo 1400 ot, potrhava. Pri akceleracii najskor ide do utlmu a za 2 sek. sa zacne spamatavat a ide do otacok ale je to o nicom. Ako sa to prejavovalo tebe? Citovat
pažout.307 Odesláno 9. srpen 2008 Autor Odesláno 9. srpen 2008 Vlado-.m nejsem ježíšek a proto ti neřeknu dobré zprávy...... Všechny příznaky co jsi vyjmenoval jsme měli taky.......teď po servisu se to o dost zlepšilo(ale nechci to zakřiknout). Takže ti doporučuji ty vstřiky skouknout a bude to vyřešeno.... Citovat
pažout.307 Odesláno 9. srpen 2008 Autor Odesláno 9. srpen 2008 A ještě bych chtěl poprosit ty co to umějí (hlavně Pe.tr z nerátek a co vidím tak taky Pepe01:potlesk) jestli by mi mohly skouknout servisní historii mého auta abych věděl co na mě čeká za přakvapení.(Na serviceboxu jsem zaregistrovaný takže výbavu svého auta znám) můj vin je vf33crhsb82481470 moc děkuji za ochotu Citovat
vlado-.m Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 pažout.307 , co to znamena skuknut vstrekovace a co ti na nich vlastne odislo a za kolko, dik Citovat
pažout.307 Odesláno 10. srpen 2008 Autor Odesláno 10. srpen 2008 tak zkouknoutím jsem myslel dát to do servisu.......co odešlo vlastně ani pořádně newím, ale typl bych si, že je jenom naladil a né vyměnil.....a stálo nás to 1500 za prácu, páč zbytek plati bazar.... Citovat
brutall Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 prosimtě jakym způsobem si uplatńoval záruku v bazaru? mě řekli že bazar za nic neručí...?!? Citovat
jiri_lorencik Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: vlado-.m Původně zaslal: pažout.307 Dopadlo to perfektně......vstřikovače opravil, auto teď lépe táhne..hlavně na křižovatkách na 3ku.A podle mého zdání teď papá o něco méně....tak uvidíme jak to bude dál P.S.Děkuju všem z tohoto fora co se zapojili a radili mi...mooc děkuji... Teraz cez tieto tepla mi digitalna mierka oleja ukazovala o jeden kruzok menej. Kedze som vela nejazdil a olej som pravidelne predtym kontroloval som tomu nevenoval zvysenu pozornost. Az do vcera. Pozrel som teda na mierku oleja a tak sa mi zda ze ho tam mam viac ako naposledy. Uplne na hornej ryske. Dalsia vec je ze auto netaha a citelne pri nizssom zaradenom stupni, napr.3 , okolo 1400 ot, potrhava. Pri akceleracii najskor ide do utlmu a za 2 sek. sa zacne spamatavat a ide do otacok ale je to o nicom. Ako sa to prejavovalo tebe? Jo tak tohleto mě to taky přesně dělalo. Teď už je to v klidu. Cukalo mě to ale prakticky při jakékoli rychlosti. Hodně pak další věc, co sem spozoroval při špatných vstřikách, že neseděl údaj o spotřebě na PP. ukazoval 4,5 litru spotřebu, ale braloto zak 8 litrů.... Dej to do servisu, napojí to na diagnostiku a tam poznají, co s tím je. Pokud by to bylo vstřikama, tak je možnost buď to seštelovat, repasovat a nebo kompletně vyměnit. Citovat
VenaS Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Taky jsem si myslel, že mám tento problém a začal jsem podobně jančit, připadalo mi oleje víc než normálně a ještě se zdálo, že je řidší. Voda neubejvala a motor tahnul stale stejně dobře. Známý mechanik (machr) mi poradil abych věnoval větší pozornost podmínkám měření a kontroloval olej vždy za studena před jízdou a na rovině. Přesto jem preventivně a předčasně vyměnil olej i filtr. Od výměny jsem najel 4000 km, dávám si na to pozor a je to v pohodě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.