Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec.......co čtu po foru, tak hodně lidí má problém s tím, že jim v motoru olej ubývá, ale mě se zdá, že je ho tam mám čím dál tím víc.:myslim . je to možné nebo se mi to jenom zdá??

Odesláno
Původně zaslal: pažout.307

Zdarec.......co čtu po foru, tak hodně lidí má problém s tím, že jim v motoru olej ubývá, ale mě se zdá, že je ho tam mám čím dál tím víc.:myslim . je to možné nebo se mi to jenom zdá??

možné to je pokud maš třeba prasklý pístní kroužek, můžě ti tam prosakovat benzín, a nebo voda(to by bylo bud tesneni, nebo vložka)

Odesláno

Tak voda to nebude, ta by se srážela na víčku od oleje, já mám spíš na mysli prosakování nafty:roll

tak si čuchni k měrce a uvidis

Odesláno

V každém případě sleduj stav na měrce,jestli je to nafta--ta olej ředí,jak známo--a to už je big problem.

Můžou ukapávat vstřikovače,tím trpí celý spalovací prostor atd., :roker

Odesláno

a prosimvás, newíte kolik ten vstřiikovač stoji?? dival sem se na servicebox ale tam se v tom nemužu nejak vyznat(maji ho rozepsanej do 5 dilku a dohromady 30 000:o)

no to by tak nejak odpovidalo, co vim tak jsme ho v renaultech menili vzdy celej, bylo to 25k bez dane za kus. ale kdyz by se poslal do bosche, tak by sel repasovat, nebo na vrakecu sehnat jinej,

Odesláno

a prosimvás, newíte kolik ten vstřiikovač stoji?? dival sem se na servicebox ale tam se v tom nemužu nejak vyznat(maji ho rozepsanej do 5 dilku a dohromady 30 000:o)

napiš mi číslo toho vstřikovače začíná 0445110... napiš poslední trojčíslí

[upravil dne 28/7/08 brutall]

Odesláno

Tak na tohleto pozor a velkej, ten článek co byl nahoře je moje auto a na olej teď dávám bacha....

Nevím jestli to jde zjistit, teoreticky by to diagnostika měla ukázat a to tak, že na nějaký válec dává míň nafty (podle počítače, ve skutečnosti tam ale dává víc díky špatnému vstřiku).

Hlavně pokud přibývá olej, okamžitě bych jel do servisu ať zjistí příčinu, protože oprava může býc drahá jako u mne, to sem se prostě pak modlil, aby toho už nebylo víc. Jinak vstřiky sem neměnil celé ( nový kompletní stojí kolem 16 tis.), nechal sem vyměnit jen trisky, s kompletací stáli 4 vstřiky 22 tis. ale u tebe může být špatný jen jeden a tak tě to přijde levněji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...