Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

takovy hajzly bych strilel ..

osobne se mi stalo ze jsem prisel k auto a zadni kolo bylo v trapu ... jen polozeny na heveru .

Drzim palce at se to povede opravit

Odesláno
Původně zaslal: dire

takovy hajzly bych strilel ..

osobne se mi stalo ze jsem prisel k auto a zadni kolo bylo v trapu ... jen polozeny na heveru .

Drzim palce at se to povede opravit

Tak to nebyla krádež:roker To byla výměna:D

a hever kvalitní..?:roker:aut

Odesláno

Tady udělaj díry do nádrže, támhle ukradnou Domanskému dodýchavající dodávku, nám loni ukradli Ochcávku s 250 tkm...

Je mi čím dál tím více líto, že jsem se svého času nezkusil dát do holportu s Ivošem Lukačevičem i s tím jeho Seznamem.

Namísto abych teď vysedával i o víkendech v kanclu (jako je tomu právě nyní) bych střelil svůj podíl, koupil ostrůvek někde v seizmicky méně aktivní části středomoří (nebo někde jinde, kde je krásně) a na jeho nejvyšším místě postavil maják, který by měl s reflektorem spřažené nějaké vymakané kanonově-kulometné dvojče...

Odesláno

To se dalo čekat, když je benzín tak drahý...

Spíš bych si dával bacha na to, aby to nesledovali i u pump. Dost lidí totiž před zaparkováním auta zajede k benzince...

Ten plechový kryt je dobrý nápad...

... ale myslím že i ten vrtačce odolá.

Odesláno

Hm, to chci vidět kdo si tam naohýbá 3 mm plech... Spíš nějakou vodivou vrstvu, která spustí alarm při propíchnutí.

Nehledě k tomu, nebylo by dání plechu pod nádrž proti bezpečnostním opatřením? Třeba při nehodě - jako rozříznutá nádrž o plech - nevím nevím... :bojim

[upravil dne 27/7/2008 Marcel505]

Odesláno

zabít málo šmejdy......:bacha

a kde bydlíš přímo? u nás ve všebo taky u jednoho auta vyteklá nafta..ale peugeot to nebyl....byla to Lantra...koukám, že si asi nikdo našel pěknou zábavu....:bacha:grr

Odesláno

tak u me 406 staci jen propichnout hadicku u napravy, nemusi mi ani vrtat nadrz.....

Odesláno
Původně zaslal: slayer83

a kde bydlíš přímo? u nás ve všebo taky u jednoho auta vyteklá nafta..ale peugeot to nebyl....byla to Lantra...koukám, že si asi nikdo našel pěknou zábavu....:bacha:grr

No já bydlím ve Všebo. Pažout mi stojí jak je na Kohoutě stánek s novinami, tak ulička dolů k 17 Listopadu.

Odesláno
Původně zaslal: Lukáš406

Původně zaslal: slayer83

No já bydlím ve Všebo. Pažout mi stojí jak je na Kohoutě stánek s novinami, tak ulička dolů k 17 Listopadu.

no tak to byl asi stejnej idiot, já bydlim v kosmonautů a tam taky jak jsem již psal.....

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

nadrz mam, muzu ji dovezt do Prahy, asi jsi mi psal na ICQ, ze jo, takze ostatni info jsem psal tam

Volal jsem známýmu, že se pokusí stím něco udělat. Když by to jinak nešlo, asi bych ji bral. Zatím čekám až se ozve a odveze jsi Pažouta na vleku. Dík z nabídku.

Díky i ostatním za nabídky. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...