elstrem Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Zdravím všecky.Mám 2 dotazy.Kolik přesně přijde oleje do motoru u peugeota 405.Dával jsem nový ole,bylo ho 4 litry a po zapnutí zapalování my budík na kontrolu oleje pořád ukazuje min. oleje což je podle příručky kritický stav,tak jestli toho oleje tam přijde víc.A druhý dotaz.Když otevřu u řidiče dveře tak mě nereaguje ten spínč co je na proti dveřím ,aby řidiče upozornil,že má rozsvícená světla,což občas zapomenu.Tak jestli se ten spínač nějak spravuje,nebo se vyměnuje.Děkuji za cokoli a přeji všem pěkný den. Citovat
dýzl Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Nenapsal jsi jak to ukazuje na měrce,ale většina motorů má mezi 4-5 litry oleje-podívat se na měrku a dolí aby byl v rozpětí mezi ryskami.Pokud bude dál ukazavat málo tak je něco špatné. Nevím zda je to závada-mě to tak funguje taky,všechny ostatní to signalizuje,jen řidiče ne. Citovat
elstrem Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 Mě ten spínač fungoval,ted tam začalo něco cvakat a ted to nejde vůbec. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Sdělím ti tajemství--každý motor má měrku motorového oleje.Ta ti ukáže,kolik ho tam má být. Na všechny jiné ukazatele neber zřetel--je to jen orientační hodnota. Citovat
tomino Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Sdělím ti tajemství--každý motor má měrku motorového oleje.Ta ti ukáže,kolik ho tam má být. Na všechny jiné ukazatele neber zřetel--je to jen orientační hodnota. I Ty tajnůstkáři!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.