Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to TOTALně jedno. Ale jinak Frantíci lejou TOTAL, ale takhle starý auta si nezaslouží rozmazlovat, musí jím stačit i obyč lubrikant a ať si spokojeně vrní a jsou rádi že nejedou nasucho.

Odesláno
Původně zaslal: Butch

Je to TOTALně jedno. Ale jinak Frantíci lejou TOTAL, ale takhle starý auta si nezaslouží rozmazlovat, musí jím stačit i obyč lubrikant a ať si spokojeně vrní a jsou rádi že nejedou nasucho.

Taky nejsem pro to,slepě opakovat,co jiní napsali. Jenže

ten Total je nejen doporučený výrobcem motoru,ale hlavně

---je celkem levný!!!!!(na inter.shopech 600kč za 5litrů.

Myslím--dobrý argument :myslim

Jestli si starý motor nezaslouží doporučený olej,nechám na

posouzení jiným.....Já ho tam dávám.:)

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Původně zaslal: Butch

Taky nejsem pro to,slepě opakovat,co jiní napsali. Jenže

ten Total je nejen doporučený výrobcem motoru,ale hlavně

---je celkem levný!!!!!(na inter.shopech 600kč za 5litrů.

Myslím--dobrý argument :myslim

Jestli si starý motor nezaslouží doporučený olej,nechám na

posouzení jiným.....Já ho tam dávám.:)

měl jsem rozepsano delší odpověď ale nějakým způsobem se mi smazala a už nemám tu správnou náladu se znovu rozepsat tak jenom všechnu olejové GURU odkážu na server http://www.oleje.cz/ a zvláště pak na články \"Mazivářské mýty\". Už to na fóru určitě bylo, ale vyplatí se to omývat pořád dokola. Tak čtěte a mažte.

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Nebudu se dohadovat--nalej si co chceš. Já taky.:P

bohužel tě zklamu, na hádkujsou potřeba minimálně 2 lidi a já se s nikým nehádám. Jenom jsem chtěl naznačit že obecná problematika maziv jde dál něžk nálepce na obalu, zejména když se nakupuje co nejlevnější olej v co nejbarevnějším balení. Nehleďte na pořád na značky a bude vám líp.

PS.: A už nezdržuj ať si stihnu koupit kvalitní oblečení Adidas, protože natržnici zavírají v 6 a ten solidní obchodník nepočká, protože neumět moc šeski a určitě ještě prodělává protože tozboží musí zaručeně dotovat ze svého aby se dostal na tak skvělé ceny. :D

Mám se ti zeptatjestli nesežene nejaký TOTAL olej ? On sežene všechno, jenom tu bublinku do vodováhy mu ještě nedovezli.

Odesláno

Dôležitá je špecifikácia oleja a vôbec nie značka výrobcu. Napísať že niektorý výrobca je najlepší je úplne scestné. Takto sa dajú hodnotiť konkrétne výrobky ale nie výrobcovia.

To dýzl: Daj tam olej ktorý spĺňa výrobcom požadovanú špecifikáciu alebo vyššiu. 10W40 je označenie viskóznej skupiny a nie špecifikácia. Práve toto si môžeš prispôsobiť podľa prevádzkových podmienok. Do staršieho motora by možno bolo vhodnejšie 15W40. Ideálne je ak tam pri výmene naleješ taký istý ako tam bol alebo si vyber iný a už pri ňom zostaň.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dôležité je aby si neprechadzal z mineralu na polosyntetyku alebo sintetiku, zašpinil by si si motor. ja mam total quqrtz a ide dobre teraz ael budem menit a znamy mi zohnal českého vyrobcu tuším olcim alebo tak nejak 5 litrov za 400sk označenie 10w40 takže ako bolo opomenute nepozerajna Csstrol mogul madit ale na 10w40 plat za olej nie za značku:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...