AnotherOne Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Dávaj pozor s tým redbulom, kofeín je močopudný aby si nemusel zastavovať každých 15 minút Citovat
jofo Odesláno 25. červenec 2008 Autor Odesláno 25. červenec 2008 Aha .Tak to este pribalim bazanta. Myslis ze ho kupim v sanitarnych potrebach alebo v lekarni? Citovat
Guest Robi607 Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Auto ti to zvládne úplne v pohode, a keď postojíš aj ty, tak už nebudeš čakateľ, budeš vlastník??? Citovat
jofo Odesláno 27. červenec 2008 Autor Odesláno 27. červenec 2008 No vlastnikom uz dufam budem auto je niekde na pol ceste z belgicka. Chcel som ho mat uz v aprili ale peniazky som investoval do byvania tak som musel nejako tu dobu pockat. A potlavcilo ma aj to ze skyeurope zrusil vsetky lety do irska a rainar zas zdvihol ceny tak ze sa fakt oplati ist autom. Citovat
peugeotkovic Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Původně zaslal: AnotherOne Dávaj pozor s tým redbulom, kofeín je močopudný aby si nemusel zastavovať každých 15 minút proto je dobré si dát silné kafe,ale tak 2hod\'ky před jízdou asi.To ještě stihneš dvakrát odskočit a kofein se ti krásně teprve dostane do žil a funguje.Mně teda fakt zabírá..hlavně ted\' posledních pár dnů nemůžu vůbec usnout..až tak ve 3,4,i za rozbřesku.. Asi to odpolední kafe začnu omezovat:myslim Citovat
peugeotkovic Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Původně zaslal: jofo No bude to nieco podobne ale az na to ze mne kava nepomaha vobec. redbull obsahuje este navise take nieco ako taurin a to je to co asikaj povzbudzuje. Minule som v lidli kupil nieco podobne ako redbull a to ti poviem to bola sila oproti redbullu. len skoda ze my potom buchalo srdce jako na zvonici pri poplachu. takze nejdem riskovat. este mam v podstate mesiac cas na tu cestu ale potom isto dam vediet ako sa slo a hlavne moje prve pocity s novym autickom. Já jsem si ještě vzpoměla:mrk Před cestou do Itošky jsem normálně zašla do lékárny a víš co tam prodávají?V malé plechové krabičce takové cucací bonbo\'nky proti únavě..určené přímo pro kamio\'nisty.Já vezla 5lidí tehda v autě, tak jsem musela být v pohodě, tak jsem si nakoupila i to.Cucali to všichni a všichni krom mě teda usnuli:D No já měla ale to kafe na rozdíl od nich-na to nedám dopustit:super Citovat
Guest Robi607 Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Původně zaslal: jofo No vlastnikom uz dufam budem auto je niekde na pol ceste z belgicka. Chcel som ho mat uz v aprili ale peniazky som investoval do byvania tak som musel nejako tu dobu pockat. A potlavcilo ma aj to ze skyeurope zrusil vsetky lety do irska a rainar zas zdvihol ceny tak ze sa fakt oplati ist autom. No ako máš ho doma??? Citovat
jofo Odesláno 30. červenec 2008 Autor Odesláno 30. červenec 2008 Dnes som to kontroloval a prekladaju ho v liberci. Zajtra pojde kamionom do ziliny. Manici to vozia tak ze maju firmu co vozi tuaregy z blavy do belgie a cestou nazad vozia auta z belgie. Ten dalsi kamion ide z liberca do ziliny pre kie. Takze v piatok by mal byt doma,ale je este jeden problem ze som este stale v irsku a letim domov az 22. augusta. Aspon budu mat chlapci cas na prihlasenie a spz. Uz sa tesim. Citovat
jofo Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 Takze zajtra idem po auticko. Vsetko je pripravene a uz len akurat doplatit zvysok sumy a jazdit a jazdit a jazdit.... Dnes asikaj nezaspim. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.