Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Auto ti to zvládne úplne v pohode, a keď postojíš aj ty, tak už nebudeš čakateľ, budeš vlastník???:mrk

Odesláno

No vlastnikom uz dufam budem auto je niekde na pol ceste z belgicka. Chcel som ho mat uz v aprili ale peniazky som investoval do byvania tak som musel nejako tu dobu pockat. A potlavcilo ma aj to ze skyeurope zrusil vsetky lety do irska a rainar zas zdvihol ceny tak ze sa fakt oplati ist autom.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Dávaj pozor s tým redbulom, kofeín je močopudný aby si nemusel zastavovať každých 15 minút :D

proto je dobré si dát silné kafe,ale tak 2hod\'ky před jízdou asi.To ještě stihneš dvakrát odskočit a kofein se ti krásně teprve dostane do žil a funguje.Mně teda fakt zabírá..hlavně ted\' posledních pár dnů nemůžu vůbec usnout..až tak ve 3,4,i za rozbřesku.. Asi to odpolední kafe začnu omezovat:myslim

Odesláno
Původně zaslal: jofo

No bude to nieco podobne ale az na to ze mne kava nepomaha vobec. redbull obsahuje este navise take nieco ako taurin a to je to co asikaj povzbudzuje. Minule som v lidli kupil nieco podobne ako redbull a to ti poviem to bola sila oproti redbullu. len skoda ze my potom buchalo srdce jako na zvonici pri poplachu. takze nejdem riskovat. este mam v podstate mesiac cas na tu cestu ale potom isto dam vediet ako sa slo a hlavne moje prve pocity s novym autickom.

Já jsem si ještě vzpoměla:mrk Před cestou do Itošky jsem normálně zašla do lékárny a víš co tam prodávají?V malé plechové krabičce takové cucací bonbo\'nky proti únavě..určené přímo pro kamio\'nisty.Já vezla 5lidí tehda v autě, tak jsem musela být v pohodě, tak jsem si nakoupila i to.Cucali to všichni a všichni krom mě teda usnuli:D No já měla ale to kafe na rozdíl od nich-na to nedám dopustit:super

Odesláno
Původně zaslal: jofo

No vlastnikom uz dufam budem auto je niekde na pol ceste z belgicka. Chcel som ho mat uz v aprili ale peniazky som investoval do byvania tak som musel nejako tu dobu pockat. A potlavcilo ma aj to ze skyeurope zrusil vsetky lety do irska a rainar zas zdvihol ceny tak ze sa fakt oplati ist autom.

No ako máš ho doma???

Odesláno

Dnes som to kontroloval a prekladaju ho v liberci. Zajtra pojde kamionom do ziliny. Manici to vozia tak ze maju firmu co vozi tuaregy z blavy do belgie a cestou nazad vozia auta z belgie. Ten dalsi kamion ide z liberca do ziliny pre kie. Takze v piatok by mal byt doma,ale je este jeden problem ze som este stale v irsku a letim domov az 22. augusta. Aspon budu mat chlapci cas na prihlasenie a spz. Uz sa tesim.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Takze zajtra idem po auticko. Vsetko je pripravene a uz len akurat doplatit zvysok sumy a jazdit a jazdit a jazdit....

Dnes asikaj nezaspim.:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...