Jindras Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Když se chci zaregistrovat na servise boxu-tak mi to vždy napíše-neplatná E-mailová adresa a dál to nejde,ať tam zadám cokoliv... Citovat
pastorek Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Tak tam daj serióznu adresu. Ak sa nemýlim tak niektoré free mail servery neakceptuje. Prípadne použi emeil niekoho známeho. Slúži iba na zaslanie prihlasovacích údajov. Prípadne ti poskytnem email a keď to príde tak prepošlem na tvoj. Citovat
Jindras Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 Když by to šlo,budu rád,nebo radu na jakém serveru si e-mail založit,aby to šlo.Já mám seznam.cz. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 seznam tam maká bez problému Citovat
Guest servisman Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 registrace ,seznam bez problému na email ti pak dojdou přidlašovací udaje ,které zadáváš při přihlášení ID číslo a pak heslo;) Citovat
Jindras Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 Pred chvílí jsem to zkoušel znova a zase nic,nebere jí,to fakt nechápu!!!Zadám jednou potvrdím a nahlásí -formát E-mailové adresy,kterou jste zadali není správný... Citovat
PnR Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 hm skus to cez iny prehliadac.. mozno pomoze Citovat
pastorek Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Prinajhoršom skús web@pepanet.sk Normálne mi ho zobralo a používal som IE6. Neviem či nemusí byť povolené cookies v prehliadači. Citovat
Jindras Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 Dík,zadal jsem tam tvojí,vzalo to,ale nahlásilo,že pro tuto E-mail adresu už účet byl vytvořen,zadal jse znova svojí,kterou mám i v profilu a zas nic-nechápu!!! Citovat
Guest servisman Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 pokud už máš účet v serviceboxu tak tam zadáváš jen to svoje ID a heslo.Nevím co je na tom tak těžkého;) Citovat
pastorek Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Původně zaslal: Jindras Dík,zadal jsem tam tvojí,vzalo to,ale nahlásilo,že pro tuto E-mail adresu už účet byl vytvořen,zadal jse znova svojí,kterou mám i v profilu a zas nic-nechápu!!! Tak som ti vytvoril novú adresu, nepoužitú nikde. servis@pepanet.sk Tá už musí fungovať. Citovat
Jindras Odesláno 28. červenec 2008 Autor Odesláno 28. červenec 2008 Díky moc,teď mi to dopadlo,zkusím tam vlézt,zkoušel jsem než jsem si všiml této pomoci si vytvořit adresu na centru.cz a nešlo mi to,proč mi je záhadou!!! Citovat
Jindras Odesláno 28. červenec 2008 Autor Odesláno 28. červenec 2008 Prosím mi zašli mi na mojí e-mail adresu ty údaje-Jindrich.sramek@seznam.cz Citovat
pastorek Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Původně zaslal: Jindras Prosím mi zašli mi na mojí e-mail adresu ty údaje-Jindrich.sramek@seznam.cz Úspešne vybavené. Citovat
Jindras Odesláno 29. červenec 2008 Autor Odesláno 29. červenec 2008 O.K funguje to-zadal jsem tam svoje vin,ale třeba orig příručky atd,jdou jen od roku tuším 2000 atd,říká zadejte datum uvedení do provozu,ale nic se dál neděje-nejde to tam zadat,než co tam předepíše,či jiné věci říká dokument nenlezen,myslel jsem,že podle vinu su ukáže celé mé auto.. Citovat
dubravap Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Podla VIN-u ti zobrazi elektronicky katalog ND a charakteristiku konkretneho zadaneho vozidla. Musis pouzit \"Sluzby zdarma-dokumentacia ND-filtrovanie zeleny znak.\" Peter Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.