Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 coupe - zlty clen rodiny - auto bohuzial predane...ale naslo sa :)

Recommended Posts

Odesláno

tak som zistoval zapis 18 diskov ci sa to nejak da.smutna sprava,skor nie ako ano.jedine ze to na dopravnom niekto vezme na seba a zatvori oci.zistil som ze za 2 litre ti vydaju papier na 17 disky - su to najvacsie pripustne pre toto auto.

inac jazdit bez zapisanych a cakat co na to pani cajti.mozno aj nic pretoze to k tomu autu ide ale nemali by privelmi uputavat pozornost.nieco este pozistujem

Odesláno

To zadni tridylko se mi libi, to bych tam dal, je takovy decentni....ale ten laminatovej naraznik bych tam nedaval...nemyslim si, ze by to ladilo...coupe je opravdu samo o sobe nadherny auto....velky zasahy bych na nem nedelal....tot muj nazor...

[upravil dne 26.7.2008 meldal]

Odesláno

To Y2K--->>První věc je,že si chceš \"TY\" vylepšit mazla,ne nikdo tady znás.Jsem rád i tady za ostatní,že se chceš poradit co se nám líbí a co ne,ale to hlavní je co se líbí tobě a to si uprav podle svých představ.Jedné polovině se tvoje upravy budou líbit další třeba ne.Tak si ji krásně uprav:super

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravim,

tak zatial ma nalada drzi.

Zatial mam pruziny zajednane, objednal som brzdy (kotuce), som v poradi na folie a riesim kola momentalne.

Chcel sa ale spytat ako na ten duplex, nasiel som tu par postrehov a tak ale nie ziadnu komplexnu info ako to vyrobit, spravit.

Ostatne veci by som mal uz aj technicky poriesene ale toto stale nie, poradte.

PS: A ak by tu bol niekto kto ma osobne skusenosti z LDS tiez uvitam :papa

Odesláno

Jako všem znalý nepřítel tuningu se Ti pokusím osvětlit, PROČ PRÁVĚ U TVÉHO AUTA NE

a) pokud je to auto, co si myslím, tak máš jedno z mála 406 kupé s jasnou historií a 100% nehavarované - což jsou velice podstatné plusy

b) teď o prodeji neuvažuješ, ale může se stát, že za rok - dva (možná i dříve) Ti uhrane jiné auto (či poznáš nějakou krásku a založíš rodinu = budeš potřebovat jiné auto či peníze na něco jiného) A U TUNINGOVÉ ZPATLANINY UŽ NIKDO TÉ JASNÉ HISTORII VĚŘIT NEBUDE (prodejní cena bude v tomto případě o několik desítek tisíc nižší)

c) Pininfarina NEBYL blbec a s kastlí si podle mnohých hodně vyhrál - myslíš si, že jsi chytřejší ???

d) někdy je míň víc - tzn. proč zrovna na 406 kupé věsit různé zbastleniny typu jiných nárazníků, Lambo dveří apod. ???

Žádám Tě, abys případné úpravy opravdu zvážil, je škoda přijít o jedno z mála opravdu původních a krásných 406 kupé jen kvůli chvilkovému rozmaru.

Odesláno

Hmmm...sakra...takto som nad tym neyvazoval...

Ale proti kolam, pruzinam, a brzdam hadam nic nemas alebo?

Inak vsetko su to vratne zmeny, takze pripadny predaj by nemal byt problem.

PS: A trocha ma stve ta predna, zadna kapota a predny naraznik. To tiez nepridava autu s \"takou historiou\" :mad:

PS2: Tak si asi budem musiet kupit este jedno coupe :P

[upravil dne 17.8.2008 Y2K]

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Ako to tu sledujem vsetko, tak ma akosi pochytila tuning nalada a chcel by som vylepsit mojho mazla.

Viem ze to bude stat vela penazi a hlavne nervov nakolko ako som pisal v jednom prispevku budem musiet otravovat vela ludi a podobne, ale to az neskor. Teraz by som sa chcel s vami podelit co vlastne by som eventualne zamyslal a od vas by som rad pocul nazor, pripadne postrehy, komentare, navrhy a tak. A mozno ma to do tyzdna prejde, co ja viem, toto je momentalny stav. ;)

Takze co zamyslam:

1. MOZNO zmenit farbu - do toho sa mi ale moc nechce skor nie ako ano, ked tak by som chcel ciernu

2. Kola - rozmyslam nad 18tkami, este neviem co presne

3. Narazniky a prahy nove a decentne kridlo.

4. Folie

5. Brzdy - kotuce, dosticky (brzdice su snad fajn)

6. Podvozok - teda vlastne len pruziny

7. Motor - este neviem co presne by som zmenil, ale minimalne zasa dal vymenit vsetky hydrovahatka a uvidime co este aby to malo mozno trocha viac vykonu .

8. Chcel by som jeden vyvod vyfuku zmenit na 2

9. No a nakoniec ale nie posledne VDS (lambo doors)

10. Mozno nejake podsvietenia von aj dovnutra.

11. Muzika.

Tak a teraz mi povedzte ci som sa nezblaznil a okomentujte to.

1. na farbu sa vyser..... menit to len tak su zbytocne vyhodene prachy, mozno casom, ak to budes mat nejak dotlcene od sutrov a pod... btw... na farbu si mohol myslet, ked si to kupoval :)

2. kola - do toho by som siel... ja mam 2.0 a original su na tom 15ky, teraz som kupil 18ky a je to hned o niecom inom :).... ked tak postnem foto ;)... do toho by som siel medzi prvymi vecami...teda uz som siel :D

3. Narazniky, prahy, .... to fakt nie, ziadny \"tuzing\".... to auto je krasne jak je... maximum nejake decentne kridielko ;).. teda aspon podla mna

4. folie nie.... radsej si to daj tonovat... tonovanie komplet 406coupe vychadza v CR okolo 5.000Kc, mozno by sa dalo zohnat lacnejsie, ked sa pohrabes na nete

5. Brzdy.... v tom trojlitry su snad Bremba, tak co vymyslas? :P

6. Pruziny :)..... moje uz cakaju v krabici vedla postele Weitec 40/40.... ale este trosku vaham.....dal som na to teraz tie 18ky a sedi to slusne uz teraz, bojim sa, ze ked dam este aj pruziny, bude to tvrde jak senny voz :D

7. motor..... ja mam 2-liter, takze keby mam tolko koni jak ty, tak som vysmiaty :))))......

8. 2 vyfuky su pekne, ale nechal by som si to az niekam na zaver, pokial nemas neobmedzeny pristup k peniazom :)....

9. lambo doors :)))..... patria proste na lambo :).... jedine, co ma sere na tychto je, ze su velke a obcas sa vytiahnut z auta na parkovisku da zabrat :D....

10. co ti ja viem :).... dajme tomu, ze hej :)

11. hudba je v tom slusna, ja som kupil jedine ine radio, pretoze tam bolo este na kazety :)))

Odesláno
Původně zaslal: tosky

Ako to tu sledujem vsetko, tak ma akosi pochytila tuning nalada a chcel by som vylepsit mojho mazla.

Viem ze to bude stat vela penazi a hlavne nervov nakolko ako som pisal v jednom prispevku budem musiet otravovat vela ludi a podobne, ale to az neskor. Teraz by som sa chcel s vami podelit co vlastne by som eventualne zamyslal a od vas by som rad pocul nazor, pripadne postrehy, komentare, navrhy a tak. A mozno ma to do tyzdna prejde, co ja viem, toto je momentalny stav. ;)

Takze co zamyslam:

1. MOZNO zmenit farbu - do toho sa mi ale moc nechce skor nie ako ano, ked tak by som chcel ciernu

2. Kola - rozmyslam nad 18tkami, este neviem co presne

3. Narazniky a prahy nove a decentne kridlo.

4. Folie

5. Brzdy - kotuce, dosticky (brzdice su snad fajn)

6. Podvozok - teda vlastne len pruziny

7. Motor - este neviem co presne by som zmenil, ale minimalne zasa dal vymenit vsetky hydrovahatka a uvidime co este aby to malo mozno trocha viac vykonu .

8. Chcel by som jeden vyvod vyfuku zmenit na 2

9. No a nakoniec ale nie posledne VDS (lambo doors)

10. Mozno nejake podsvietenia von aj dovnutra.

11. Muzika.

Tak a teraz mi povedzte ci som sa nezblaznil a okomentujte to.

1. na farbu sa vyser..... menit to len tak su zbytocne vyhodene prachy, mozno casom, ak to budes mat nejak dotlcene od sutrov a pod... btw... na farbu si mohol myslet, ked si to kupoval :)

2. kola - do toho by som siel... ja mam 2.0 a original su na tom 15ky, teraz som kupil 18ky a je to hned o niecom inom :).... ked tak postnem foto ;)... do toho by som siel medzi prvymi vecami...teda uz som siel :D

3. Narazniky, prahy, .... to fakt nie, ziadny \"tuzing\".... to auto je krasne jak je... maximum nejake decentne kridielko ;).. teda aspon podla mna

4. folie nie.... radsej si to daj tonovat... tonovanie komplet 406coupe vychadza v CR okolo 5.000Kc, mozno by sa dalo zohnat lacnejsie, ked sa pohrabes na nete

5. Brzdy.... v tom trojlitry su snad Bremba, tak co vymyslas? :P

6. Pruziny :)..... moje uz cakaju v krabici vedla postele Weitec 40/40.... ale este trosku vaham.....dal som na to teraz tie 18ky a sedi to slusne uz teraz, bojim sa, ze ked dam este aj pruziny, bude to tvrde jak senny voz :D

7. motor..... ja mam 2-liter, takze keby mam tolko koni jak ty, tak som vysmiaty :))))......

8. 2 vyfuky su pekne, ale nechal by som si to az niekam na zaver, pokial nemas neobmedzeny pristup k peniazom :)....

9. lambo doors :)))..... patria proste na lambo :).... jedine, co ma sere na tychto je, ze su velke a obcas sa vytiahnut z auta na parkovisku da zabrat :D....

10. co ti ja viem :).... dajme tomu, ze hej :)

11. hudba je v tom slusna, ja som kupil jedine ine radio, pretoze tam bolo este na kazety :)))

So vsetkym suhlasim !!!

A presne aj tak to planujem...tie vsetky veci to som sem dal aby ste to zhodnotili a musim povedat ze ste naplnili moje predstavy.

K tym brzdam, samozrejme chcem zmenit len kotuce za vrtane to je cele.

A zacal som prave brzdami, pruziny, a kola.

Tolko k tomu...zatial.

Dakujem za nazor.

Odesláno

Cau Y2K, tak pruziny uz jsou na ceste. Jeste premyslim nad tim predanim, bohuzel docela pospicham na penize, bo me to celkem vyjde draho, tak se zkusim zeptat jestli se to da poslat nejak postou, bo pokud to za 300 pujde postou, tak to bude levnejsi nez kdyz ti to povezu a ty jeste pojedes k hranicim... uvidime. Tento tyden by mi to melo prijit, uz to jede z nemecka, tak do te doby neco vymyslim.

Edit: tak obchodni balik na slovensko tech zhruba 300Kc jak jsem tipoval, to by mohlo byt levnejsi nez benal a nafta co myslis? Muzem se domluvit takhle?

[upravil dne 18/8/08 f3Rd@]

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Cau Y2K, tak pruziny uz jsou na ceste. Jeste premyslim nad tim predanim, bohuzel docela pospicham na penize, bo me to celkem vyjde draho, tak se zkusim zeptat jestli se to da poslat nejak postou, bo pokud to za 300 pujde postou, tak to bude levnejsi nez kdyz ti to povezu a ty jeste pojedes k hranicim... uvidime. Tento tyden by mi to melo prijit, uz to jede z nemecka, tak do te doby neco vymyslim.

Edit: tak obchodni balik na slovensko tech zhruba 300Kc jak jsem tipoval, to by mohlo byt levnejsi nez benal a nafta co myslis? Muzem se domluvit takhle?

Nie som proti....ale 300 KC bude len CZ posta, slovenska si zauctuje este 400 SK.

Inak ak postou, to by si mohol poslat na postu do Strani, ja by som si to tam vyzdvihol, mam to 15 km z prace.

Co ty na to?

Lepsie ako posielat priamo mne domov, kvoli tym poplatkom.

Guest Scratch
Odesláno

1. MOZNO zmenit farbu - do toho sa mi ale moc nechce skor nie ako ano, ked tak by som chcel ciernu - picovina

2. Kola - rozmyslam nad 18tkami, este neviem co presne - jsem pro, 18 akorat

3. Narazniky a prahy nove a decentne kridlo. - kridlo ano, ostatni ne

4. Folie - 20 procent propustnost, do 4 tis

5. Brzdy - kotuce, dosticky (brzdice su snad fajn) - klidne

6. Podvozok - teda vlastne len pruziny - pruziny Witec, daji se sehnat do 4 tis

8. Chcel by som jeden vyvod vyfuku zmenit na 2 - ok, ale dej kulaty tlumice, jinak se to tam blbe vejde

9. No a nakoniec ale nie posledne VDS (lambo doors) - 5x kokotina

10. Mozno nejake podsvietenia von aj dovnutra. - podsviceni schvaluji, zaklady poradim

11. Muzika. - ano, ale ne jako ja, nekupuj nejlevnejsi rady, stoji to za prd a vysledne se to prodrazi :)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

1. MOZNO zmenit farbu - do toho sa mi ale moc nechce skor nie ako ano, ked tak by som chcel ciernu - picovina

2. Kola - rozmyslam nad 18tkami, este neviem co presne - jsem pro, 18 akorat

3. Narazniky a prahy nove a decentne kridlo. - kridlo ano, ostatni ne

4. Folie - 20 procent propustnost, do 4 tis

5. Brzdy - kotuce, dosticky (brzdice su snad fajn) - klidne

6. Podvozok - teda vlastne len pruziny - pruziny Witec, daji se sehnat do 4 tis

8. Chcel by som jeden vyvod vyfuku zmenit na 2 - ok, ale dej kulaty tlumice, jinak se to tam blbe vejde

9. No a nakoniec ale nie posledne VDS (lambo doors) - 5x kokotina

10. Mozno nejake podsvietenia von aj dovnutra. - podsviceni schvaluji, zaklady poradim

11. Muzika. - ano, ale ne jako ja, nekupuj nejlevnejsi rady, stoji to za prd a vysledne se to prodrazi :)

Kujeeeeem.....zasa len a len suhlas :papa

Odesláno

Na kolik tě vyjdou ty tlumiče s pružinama?

[upravil dne 18.8.2008 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

jeste jsem se s nim nebavil, ale podle ceniku pocitam pres 12 tis.

Y2K: nevedel jsem ze se plati i na slovesku, prijde mi to nejaky divny, zkusim se na to preptat. Kazdopadne ti to muzu poslat na tu postu, ale budes si muset hlidat jestli to tam prislo...

Odesláno

Y2K: nevedel jsem ze se plati i na slovesku, prijde mi to nejaky divny, zkusim se na to preptat. Kazdopadne ti to muzu poslat na tu postu, ale budes si muset hlidat jestli to tam prislo...

JJ...te to tak, bohuzial, medzinarodna zasielka, mam s tym skusenosti.

A na tu postu som si uz posielal vela balikov, s tym nie je problem ziadny.

Dohodneme sa este podrobnejsie....

Odesláno

JJ...te to tak, bohuzial, medzinarodna zasielka, mam s tym skusenosti.

A na tu postu som si uz posielal vela balikov, s tym nie je problem ziadny.

Dohodneme sa este podrobnejsie....

jasny, uvidime az to prijde, jeste nevim jestli budu mit o vikendu cestu k rodicum, to bych ti to dovezl, ale zatim to prave vypada ze ne, tak se divam po te poste, zkusime jeste nekoho z klubu jestli nema cestu na slovensko...

Odesláno

Vrboveee :) To je kusok :) A mam odtial aj nejaku rodinu :)

Osobne musim silno suhalsit s medvedom... Povedal to pekne ...

Kolesa by som osobne nechaval 17 ky, nie su az tak male, a mas to legal... Cize ziadne strachy z debilnych travskych a piestanskych policajtov ...

18ky budu na tom aute dost svietit, a ked ich nebudes mat v TP, tak si za to zaplatis. V horsom pripade, mozes sposobit dopravnu nehodu, a pani ty zistia, ze nemas predpisany rozmer kolies, a poistovna za teba skodu neuhradi ... TO je ten najhorsi scenar...

Je na tebe ci ho budes riskovat :)

Spojleri ako bolo povedane by som nerobil, v ziadnom pripade... Pokial mas svoj dokatovany, kup novy alebo si daj stary zvarit a znova nastriekat... V Trnave to jeden manik robil... :) Myslim ze to este aj robi ...

A tuning interieru nic ? Pokial tam chces davat velke kolesa, siroke pneu, znizovat podvozok a mas V6, urcite tam budu ostre prejazdy zakrutami ... Na to by sa podla mojho sikli sportove sedacky do predu. Nemusia byt zrovna SPARCO :D ale stacia aj lacnejsie :) Je to tisic a jedna, ked sedis v tych zavodnich sedackach...

Hudbu by som robil urcite, ale to mas o prioritach ... :)

A menit farbu ??? To si rychlo vyhod z hlavi... 2000 Sk diel, 10 dielelov mas za 20 000Sk, + urcite nieco navyse .... Plus nikdy to nebude v takej kvalite ako origo :)

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Vrboveee :) To je kusok :) A mam odtial aj nejaku rodinu :)

Osobne musim silno suhalsit s medvedom... Povedal to pekne ...

Kolesa by som osobne nechaval 17 ky, nie su az tak male, a mas to legal... Cize ziadne strachy z debilnych travskych a piestanskych policajtov ...

18ky budu na tom aute dost svietit, a ked ich nebudes mat v TP, tak si za to zaplatis. V horsom pripade, mozes sposobit dopravnu nehodu, a pani ty zistia, ze nemas predpisany rozmer kolies, a poistovna za teba skodu neuhradi ... TO je ten najhorsi scenar...

Je na tebe ci ho budes riskovat :)

Spojleri ako bolo povedane by som nerobil, v ziadnom pripade... Pokial mas svoj dokatovany, kup novy alebo si daj stary zvarit a znova nastriekat... V Trnave to jeden manik robil... :) Myslim ze to este aj robi ...

A tuning interieru nic ? Pokial tam chces davat velke kolesa, siroke pneu, znizovat podvozok a mas V6, urcite tam budu ostre prejazdy zakrutami ... Na to by sa podla mojho sikli sportove sedacky do predu. Nemusia byt zrovna SPARCO :D ale stacia aj lacnejsie :) Je to tisic a jedna, ked sedis v tych zavodnich sedackach...

Hudbu by som robil urcite, ale to mas o prioritach ... :)

A menit farbu ??? To si rychlo vyhod z hlavi... 2000 Sk diel, 10 dielelov mas za 20 000Sk, + urcite nieco navyse .... Plus nikdy to nebude v takej kvalite ako origo :)

No myslim ze menit kola na 17 sa mi neoplati, to tam radsej necham tie 16 a je. Ked tak 18....samozrejme s rizikami co si popisal.

Muziku menit moc nechcem, nakolko to hra dobre a v tomto ja nie som narocny.

Spojlery nechcem ziadne, maximalne zadne decentne kridlo.

A ostatne som chcel len doplnit prahy a kvoli tomu predny a zadny naraznik to je cele, nic velke ani vyrazne.

A stale pripominam, ze by som chcel zmeny vratne, cize keby bolo treba lahko to dam do povodneho stavu.

Sedacky ine urcite nie, ten komfort ktory tieto poskytuju by sa nedal nahradit (myslim tym ako elektricke nastavovanie a podobne, nie komfort pri jazde).

Farba by vysla asi o dost viac si myslim. Ale to robit nechcem, maximalne dat prestreknut obe kapoty a predny naraznik, kedze maju iny odtien.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...