Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stránka s elektrony

Recommended Posts

Odesláno

Shaním stránku, kde si mohu vybrat typ auta a vyzkoušet jak budou vypadat nabízené elektrony. Nemohu ji za nic najit, je to stranka kde prodavaji elektrony. Diky

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zkus třeba tohle. Můžeš tam vyzkoušet jak bude tvé auto vypadat s typem, který si vybereš. A hlavně zkus pak větší rozměr. To je hned jiný kafe. Uvidíš sám. Bye bye

www.allcar.com

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Co pouzivate na myti elektronu, pry existuje pripravek, kterym kolo striknes nechas chvili pusobit a ostriknes teplou vodou,kolo pry nešedne.Co je to za pripravek a kde se da sehnat?Co pouzivate vy?

Odesláno

Používám armor all na čištění kol,docela dobrý,ale při hodně špinavých kolech,třeba od destiček a tak to chce stejně nějak očistit nějakym jemnym kartáčkem.

• O 2 měsíce později...
  • O 5 týdnů později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno
Napsán autorem MMMMM

Co pouzivate na myti elektronu, pry existuje pripravek, kterym kolo striknes nechas chvili pusobit a ostriknes teplou vodou,kolo pry nešedne.Co je to za pripravek a kde se da sehnat?Co pouzivate vy?

Pouzival jsem v praci na hliniky pripravek na jehoz jmeno jsi nepamatiji, ale opravdu to fungovalo pokud to nebyla opravdu zazrana spina olej a pod.. Stacilo nastrikat nechat odmocit podle cetnosti znecisteni a oplachvla jsem to wapem se studenou vodou:cool:

• O 2 roky později...
  • O 3 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Kyselinu solnou?? V jakém poměru?? Já používám přípravek (jméno nevím-dostal jsem) + zubní kartáček na špínu a záhyby. Nechám chvíli působit a pak to opláchnu studenou vodou a je to jako nové.:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...