lancer Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Pri stani, kdyz zatacim,tak cuka ve volantu, pokud pridavam plyn,tak servopumpa zadrhava a piska remen jak prokluzuje kdyz otacim volantem. Jinak na ty volnobezne otacky kdyz auto stoji,tak je i dost slyset, docela v ni rachta..Mate s tim nekdo zkusenosti? Nejaka oprava,nebo rovnou vymena cele pumpy? Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 zrovna nedavno se mi to taky stalo a musel sem vyměnit servo, sehnal sem na vrakovišti jiné a je to ok:papa Citovat
lancer Odesláno 22. červenec 2008 Autor Odesláno 22. červenec 2008 Nedava mi to smysl:( Proc to dela pumpa a musi se vymenit servo? Navic tak pumpa dost rachtá..Pry jsou v ni lamely ktere se obehaji..a za kolik si sehnal servo? predpokladam na 406? Citovat
pastorek Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: lancer Nedava mi to smysl:( Proc to dela pumpa a musi se vymenit servo? Navic tak pumpa dost rachtá..Pry jsou v ni lamely ktere se obehaji..a za kolik si sehnal servo? predpokladam na 406? Zmysel to má, iba si treba ujednotiť výrazy. Servopumpa a pumpa hovoríte hydraulickému čerpadlu posilovača riadenia. Servo sa často hovorí i pracovnému valcu posilovača riadenia alebo celému systému posilovača. Takže ak ti rachotí čerpadlo tak vymeň čerpadlo. Podľa toho čo popisuješ to bude pravdepodobne rosypané ložisko. Ešte k tým lamelám: Tie sú v ompresore na klímu. Na serve je zubové čerpadlo, v princípe rovnaké ako olejové čerpadlo na mazanie motora. [upravil dne 22/7/08 pastorek] Citovat
Ferry Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: lancer Nedava mi to smysl:( Proc to dela pumpa a musi se vymenit servo? Navic tak pumpa dost rachtá..Pry jsou v ni lamely ktere se obehaji..a za kolik si sehnal servo? predpokladam na 406? pokud bys mel zajem, mam na prodej funkcni servo ze 406, cena by byla tech 1500Kc Muzu ho poslat bud na dobirku a nebo o vikendu budu na Vysocine - Pocatky - 20km od Jindr.Hradce, tak si muzes udelat vylet [upravil dne 22/7/08 Ferry] Citovat
Marcel505 Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: lancer Pri stani, kdyz zatacim,tak cuka ve volantu, pokud pridavam plyn,tak servopumpa zadrhava a piska remen jak prokluzuje kdyz otacim volantem. Jinak na ty volnobezne otacky kdyz auto stoji,tak je i dost slyset, docela v ni rachta..Mate s tim nekdo zkusenosti? Nejaka oprava,nebo rovnou vymena cele pumpy? Prvotně bych zkusil víc natáhnout řemen. Jestli se pak pumpa zasekne, je jasný, čím to bylo. Citovat
lancer Odesláno 22. červenec 2008 Autor Odesláno 22. červenec 2008 Mel jsem na mysli samozrejme to cerpadlo:) Taky uz mi ho nabizeli na vrakaci za 1500. Jen se bojim jak dlouho potom vedrzzi..Proto jsem chtel vedet jestli je mozna nejaka repase... Citovat
lancer Odesláno 22. červenec 2008 Autor Odesláno 22. červenec 2008 TO FERRY: Ja mam prave 405:) nevim zda je stejne,ale predpokladam ze pokud to bylo na motoru 1.9TD,tak by melo.. Citovat
pastorek Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 405 má dva priemery remeníc. 114 mm je zhodné so 406 až na trochu iné vyústenie hadíc. Cena repasovaného je cca 10 000 Sk. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.