Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pri stani, kdyz zatacim,tak cuka ve volantu, pokud pridavam plyn,tak servopumpa zadrhava a piska remen jak prokluzuje kdyz otacim volantem. Jinak na ty volnobezne otacky kdyz auto stoji,tak je i dost slyset, docela v ni rachta..Mate s tim nekdo zkusenosti? Nejaka oprava,nebo rovnou vymena cele pumpy?

Odesláno

zrovna nedavno se mi to taky stalo a musel sem vyměnit servo, sehnal sem na vrakovišti jiné a je to ok:papa

Odesláno

Nedava mi to smysl:( Proc to dela pumpa a musi se vymenit servo?:) Navic tak pumpa dost rachtá..Pry jsou v ni lamely ktere se obehaji..a za kolik si sehnal servo? predpokladam na 406?

Odesláno
Původně zaslal: lancer

Nedava mi to smysl:( Proc to dela pumpa a musi se vymenit servo?:) Navic tak pumpa dost rachtá..Pry jsou v ni lamely ktere se obehaji..a za kolik si sehnal servo? predpokladam na 406?

Zmysel to má, iba si treba ujednotiť výrazy. Servopumpa a pumpa hovoríte hydraulickému čerpadlu posilovača riadenia. Servo sa často hovorí i pracovnému valcu posilovača riadenia alebo celému systému posilovača. Takže ak ti rachotí čerpadlo tak vymeň čerpadlo. Podľa toho čo popisuješ to bude pravdepodobne rosypané ložisko.

Ešte k tým lamelám: Tie sú v ompresore na klímu. Na serve je zubové čerpadlo, v princípe rovnaké ako olejové čerpadlo na mazanie motora.

[upravil dne 22/7/08 pastorek]

Odesláno

pokud bys mel zajem, mam na prodej funkcni servo ze 406, cena by byla tech 1500Kc

Muzu ho poslat bud na dobirku a nebo o vikendu budu na Vysocine - Pocatky - 20km od Jindr.Hradce, tak si muzes udelat vylet ;)

[upravil dne 22/7/08 Ferry]

Odesláno

Pri stani, kdyz zatacim,tak cuka ve volantu, pokud pridavam plyn,tak servopumpa zadrhava a piska remen jak prokluzuje kdyz otacim volantem. Jinak na ty volnobezne otacky kdyz auto stoji,tak je i dost slyset, docela v ni rachta..Mate s tim nekdo zkusenosti? Nejaka oprava,nebo rovnou vymena cele pumpy?

Prvotně bych zkusil víc natáhnout řemen. Jestli se pak pumpa zasekne, je jasný, čím to bylo.

Odesláno

Mel jsem na mysli samozrejme to cerpadlo:) Taky uz mi ho nabizeli na vrakaci za 1500. Jen se bojim jak dlouho potom vedrzzi..Proto jsem chtel vedet jestli je mozna nejaka repase...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...