habada Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Zdravim všechny. měl bych problém ohledně převodovky. už jsem psal při vyšším tlaku tzn.vic jak na trojku a sešlapnutím pedalu na plno mi hučí pod volantem nebo spiš klepe.známy mi řikal když to poslouchal ,že to je diferenciál.co si myslíte :myslimvy?popř.jaká oprava se dá podniknout ? díky moc za rady musim jezdit jako šnek:-) 306.1.4.1995 [upravil dne 21.7.2008 habada] Citovat
klumir Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 pokud to je opravdu převodovka-tak doporučuji koupit jinou,nebude to \"jen\" diferák. ještě si zkontroluj poloosy..... Citovat
habada Odesláno 22. červenec 2008 Autor Odesláno 22. červenec 2008 poloosy jsou vyměné obě včetně stab.tyček.takže by to nemělo dělat problémy. no hučí to přímo pod volantem a jenom pod tlakem nic jiného mě nenapdá co by to bylo... neni lehké sehnat slušnou převodovku za slušnou cenu co? Citovat
klumir Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 řekl bych,že na starou 1,4 to nebude až takový problém... na netu je spousta vrakáčů-jen sehnat takový,kterému uvěříš,že ona převodovka je fakt dobrá-ať ji neměníš 2x....... Citovat
habada Odesláno 22. červenec 2008 Autor Odesláno 22. červenec 2008 tak já zatím nejsem žádný odborník a tak si tam pro jistitu sebou nekoho vemu...a doufám ,že se problém vyřeší Citovat
habada Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 co by tak ještě to mohlo být krom převodovky¨?je tam něco co by mohlu tukat při nátlaku? Citovat
klumir Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 už asi nic.....,polosy,ložiska v kolech a převodovka.nic víc tam není...... Citovat
habada Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 oki tak jedině přeovodovka jelikož ostatní je ok;) Citovat
vix Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 převodovka na 1.4i ... taky už jsem sháněl . poměrně zajímavé zboží ... něco jako zadní nápravy na 205/309/405 a páčky na světla Dvakrát vybírat, pokud půjdeš na vrakáč (a nebude to levný ) Citovat
tom_drabek Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 2 HABADA: Pred rokem a pul jsem byl nucen vymenit prevodovku na me 307 2.0 16V. Melo to podobny zvuk, jak pises Ty. Dojel jsem s tim k odbornikum. Auto tam bohuzel zustalo. Pri rozebrani prevodovky se zjistilo, ze zuby na diferencialu jsou vylamany... Pak jsem koupil prevodovku z druhe ruky u nejmenovane firmy v Brne... Kdyz budes hledat na foru, narazis na moje problemy... tenkrat :-) Po dvou letech jsem s nich dostal prachy za prevodovku, kterou mi shaneli 3/4 roku a nesehnali... Potom jsem musel koupit jeste jednu a ta uz sedela. Proto Ti vrele doporucuji tuto partu z ROZTOKLAN u PRAHY http://www.autovrakoviste.cz/vrakoviste/peugeot. Take byt Tebou, si dobre nafotim puvodni prevodovku a zjistim si typ teto prevodovky. Predejdes tim spouste problemum. Hlavne bylo pro mne neprijemne, ze jsem musel stat 3/4 roku. Mezitim zrezivelka spojka, vse bylo ztuhle... Omlouvam se za velikost fotky... Detail je detail... [upravil dne 23/7/08 tom_drabek] [upravil dne 23/7/08 tom_drabek] Citovat
habada Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 díky moc je to docela z ruky ,ale napíšu jim.To ti odešlo docela brzo teda:o a je to pěkně ořezany tedy:nevim sem zvedavý jak to budu mít ja.mě to přechází v hučení do klepání tam bude celá převodovka v čudu no uvidíme. Takže myslíš ,že převodvky na 1.4 je více druhů?to si radši rozeberu no.. k odborníkům to dávat nebudu jelikož mam kvalitního švagra což je dobrý ,ale musim ho donutit:D Citovat
tom_drabek Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Na muj typ auta pasovaly 4 typy prevodovek od Peugeotu. Volal jsem primo autorizovanemu servisu do Frystaku u Zlina. Nadiktoval mi varianty a mel jsem aspon neco v ruce. Citovat
habada Odesláno 25. červenec 2008 Autor Odesláno 25. červenec 2008 ok ja si taky zjistim jaký to můžou být.abych nedopadl jako ty. ještě mě trápí jeden problém a to ,že při plným rejdu mi klepe u kol - myslel jsem si , že to je hemo kloub,ale po vyměně poloos se nic nezměnilo. - nevím co by to mohlo být asi uložení ramen či nějaký silent bloky - na ložisko bych to neviděl jelikož je 4 měsíce starý.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.