Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny.

měl bych problém ohledně převodovky.

už jsem psal při vyšším tlaku tzn.vic jak na trojku a sešlapnutím pedalu na plno mi hučí pod volantem nebo spiš klepe.známy mi řikal když to poslouchal ,že to je diferenciál.co si myslíte :myslimvy?popř.jaká oprava se dá podniknout ?

díky moc za rady musim jezdit jako šnek:-)

306.1.4.1995

[upravil dne 21.7.2008 habada]

Odesláno

poloosy jsou vyměné obě včetně stab.tyček.takže by to nemělo dělat problémy.

no hučí to přímo pod volantem a jenom pod tlakem nic jiného mě nenapdá co by to bylo...

neni lehké sehnat slušnou převodovku za slušnou cenu co?:(

Odesláno

řekl bych,že na starou 1,4 to nebude až takový problém...

na netu je spousta vrakáčů-jen sehnat takový,kterému uvěříš,že ona převodovka je fakt dobrá-ať ji neměníš 2x.......

Odesláno

převodovka na 1.4i ... taky už jsem sháněl :nevim.

poměrně zajímavé zboží ... něco jako zadní nápravy na 205/309/405 a páčky na světla ;)

Dvakrát vybírat, pokud půjdeš na vrakáč (a nebude to levný :( )

Odesláno

2 HABADA: Pred rokem a pul jsem byl nucen vymenit prevodovku na me 307 2.0 16V. Melo to podobny zvuk, jak pises Ty. Dojel jsem s tim k odbornikum. Auto tam bohuzel zustalo. Pri rozebrani prevodovky se zjistilo, ze zuby na diferencialu jsou vylamany... Pak jsem koupil prevodovku z druhe ruky u nejmenovane firmy v Brne... Kdyz budes hledat na foru, narazis na moje problemy... tenkrat :-) Po dvou letech jsem s nich dostal prachy za prevodovku, kterou mi shaneli 3/4 roku a nesehnali... Potom jsem musel koupit jeste jednu a ta uz sedela. Proto Ti vrele doporucuji tuto partu z ROZTOKLAN u PRAHY

http://www.autovrakoviste.cz/vrakoviste/peugeot.

Take byt Tebou, si dobre nafotim puvodni prevodovku a zjistim si typ teto prevodovky. Predejdes tim spouste problemum.

Hlavne bylo pro mne neprijemne, ze jsem musel stat 3/4 roku. Mezitim zrezivelka spojka, vse bylo ztuhle...

Omlouvam se za velikost fotky... Detail je detail...

img4111ee7.jpg

[upravil dne 23/7/08 tom_drabek]

[upravil dne 23/7/08 tom_drabek]

Odesláno

díky moc je to docela z ruky ,ale napíšu jim.To ti odešlo docela brzo teda:o a je to pěkně ořezany tedy:nevim sem zvedavý jak to budu mít ja.mě to přechází v hučení do klepání tam bude celá převodovka v čudu no uvidíme.

Takže myslíš ,že převodvky na 1.4 je více druhů?to si radši rozeberu no..

k odborníkům to dávat nebudu jelikož mam kvalitního švagra což je dobrý ,ale musim ho donutit:D

Odesláno

ok ja si taky zjistim jaký to můžou být.abych nedopadl jako ty.

ještě mě trápí jeden problém a to ,že při plným rejdu mi klepe u kol - myslel jsem si , že to je hemo kloub,ale po vyměně poloos se nic nezměnilo. - nevím co by to mohlo být asi uložení ramen či nějaký silent bloky - na ložisko bych to neviděl jelikož je 4 měsíce starý..:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...