geos Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Ahojky je vidět, že je to tu fajn a na dotazy se aktivně odpovídá (viz můj první dotaz na loketní opěrky;)) Chtěl bych toho využít a zeptat se ještě na něco, reproduktory. Protože jsem si koupil verzi Urban a nechtěl jsem autorádio co nabízí Peugeot mám jen přípravu pro autorádio. Vím, že příprava znamená natažení drátů od rádia (budoucího) do elektriky a pak k repro do předních dveří, nic víc. A proto se ptám a sem zvědavý Jaký průměr repro se montuje do předních a jaký do zadních dveří a pokud existuje tak kde jak se demontuje tapecírung dveří??? Nějáký schéma co kde povolit atak:roker Dík za info:) Citovat
hnusoba Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: geos Ahojky je vidět, že je to tu fajn a na dotazy se aktivně odpovídá (viz můj první dotaz na loketní opěrky;)) Chtěl bych toho využít a zeptat se ještě na něco, reproduktory. Protože jsem si koupil verzi Urban a nechtěl jsem autorádio co nabízí Peugeot mám jen přípravu pro autorádio. Vím, že příprava znamená natažení drátů od rádia (budoucího) do elektriky a pak k repro do předních dveří, nic víc. A proto se ptám a sem zvědavý Jaký průměr repro se montuje do předních a jaký do zadních dveří a pokud existuje tak kde jak se demontuje tapecírung dveří??? Nějáký schéma co kde povolit atak:roker Dík za info:) V palubnej doske sú maličké výškové reproduktory, tam by som odporúčal originál, presne do nich pasuje konektor a aj uchytenie o krytku. Do predných aj zadných dverí idú 16cm repro avšak potrebuješ pre nich držiaky do dverí. Väčšinou stačí len dopredu ale už som pár 207čiek robil, kde vzadu neboli. Predný tapacír dáš dolu ľahko, stačí Ti dať dole 3x torx šruby, vytiahnúť a odpojiť ovládač sťahovania okien (stačí vycvaknúť len vrchný plast) a tapacír silou vytrhnúť spolu so sponami z dverí (zopár spon sa Ti možno aj podarí ulomiť ). Zadné dvere takisto držia len na tuším jednej šrubke a zvyšok sú spony avšak kľučka sťahovania okien je prichytená omegou a to ide trošku ťachšie dole. A okrem toho na rádio budeš potrebovať redukciu keďže väčšina autorádií má ISO konektory a 207čka má CAN konektor... Citovat
Mirlly Odesláno 8. srpen 2009 Odesláno 8. srpen 2009 prosím vás, nemohli by jste mi sem poslad odkaz na ten konector kupuju si alpine cde 9880 r a nevím která tam přestě sedne díky moc za případné odkazy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.