Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: marek 406

Mě to nedalo a stejně ji scháním, je to prostě nádhera to auto.

To co jsem jmenoval jak to odchází to jsem vyčetl zde z fóra:nevim

Kdybys posuzoval auto jen podle problémů, nalezených na fóru, nekoupil bys nikdy žádné. Každý, kdo má problém, píše do fóra (já taky). Kdo problémy nemá, nepíše.

Odesláno
Původně zaslal: Matuska

Kdybys posuzoval auto jen podle problémů, nalezených na fóru, nekoupil bys nikdy žádné. Každý, kdo má problém, píše do fóra (já taky). Kdo problémy nemá, nepíše.

Ja problém nemám (klopem na drevo) a píšem a myslím, že napr. Přema tiež :D

Odesláno

ja taktiez zatial nie , ale zatim najeto jenom nieco do 4000km ,celkovo ma auto 133000km, cas ukaze. Ale je to nadherne auto ,

najprv som rozmyslal ci kupit 607 alebo 407 , ta 607 sa da kupit uz aj lacnejsie ako 407 , daka 2002 , no dufam ze som vybral spravne :cool:

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: Matuska

Ja problém nemám (klopem na drevo) a píšem a myslím, že napr. Přema tiež :D

Tak pardon, upřesňuji: VÍCE příspěvků je od lidí, kteří chtějí pomoci s nějakým problémem, MÉNĚ příspěvků je od lidí, kteří problém nemají.

Odesláno

A co je toto:

Ahoj,

no me odeslo turbo nedavno po 57tis km a nakonec sem sehnal nove za 24tis( repas vyjde asi na 15tis, primo u Peugeotu je to 50tis za nove a 30 za repas) jenze ted sem byl na garanci po 60tis a pry z hadic turba zase prosakuje olej takze pujde na reklamaci:bacha Celkove jsem z toho auta taky zklamanej jak s tim jsou porad nejake problemy, takze sem se zarekl, ze jeste jeden problem a jde z baraku pryc:nevim jinak moc pekny auto a jezdi se s tim taky dobre, ale k cemu to kdyz to polovinu doby stoji.

To pak radši koupit benzín:myslim

Odesláno

Víš že se k modernímu turbodieslu musí majitel umět chovat??????Myslím jsi že si hodně majitelů za své poruchy můžou sami......hlavně u turb......vychlazovat,vychlazovat a zase vychlazovat,nehonit studené, a hlavně ne výměna oleje při 30t km jak píšou v servise ale už aspon při 15t km......tot na to vše, můj názor......:roker:roker:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...